IZVOR
//?#

20. juna bi trebalo biti emitovano finale Zvezda Granda” u kojima nećemo gledati takmičare kojima su mentori bili Snežana Đurišić i Saša Popović.

Ipak, pjevačica je ponosna na njihove kandidate, iako nisu daleko dogurali.

– Saša i ja u takmičenju više nemamo svoje kandidate već nekoliko krugova zato što smo imali mali broj i zato što su to bili kandidati koji su imali nula glasova ili čak “panik” taster. Uspjeli su kao takvi da dođu do četvrtog kruga, što je za nas kao produkciju značajan uspjeh. Ostali su najbolji, mada ne kažem da su loši oni koji nisu tu. Mnogo je dobrih kandidata otpalo zato što su u nekom trenutku imali poneku grešku ili su dobili primjedbu nas koji smo dio žirija, ali neosporno je da smo ove godine imali impozantan broj baš dobrih kandidata – ističe pjevačica za “Pulsonline.rs”.

Na pitanje da li će ove godine pobediti neko ko se ističe glasom ili neko za koga kažu da je šoumen, Đurišićeva kaže:

– U današnje vrijeme je sve važno. U zavisnosti od toga šta se pjeva, kakva se numera izvodi, zavisi sve drugo. Ništa nije presudno od svih tih faktora, ali je i dalje najznačajnije to kako neko pjeva. Ako usput ima harizmu, ako mu se vjeruje dok ga slušate, pa još i ako se potrudio da i taj scenski nastup bude dobar, onda je to pun pogodak i takav kandidat ne treba da se boji.

Pjevačica nije htjela da nam otkrije ko joj je favorit u takmičenju, ali priznaje da je naklonjena kandidatima koji izvode narodnu muziku.

– Ne volim da manipulišem imenima, ali moram da kažem da sam uvijek navijač za narodnu muziku i da takvih dobrih kandidata baš imamo. Propozicije su takve da će spojiti glasovi publike i glasovi žirija i da će biti izabran najrealniji pobjednik u trenutku kada bude bilo proglašenje – smatra Snežana Đurišić.

The post NIJE ŽELJELA DA JOJ IŠTA OSTANE NA DUŠI: Snežana Đurišić progovorila o kolegama iz žirija ZG appeared first on Express.

Expresstabloid.ba