IZVOR
//?#

Kćerka poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe Nataša Kojić Taša nije dobila stalnu boravišnu dozvolu u SAD, zbog čega je morala prolongirati dolazak u Srbiju koji je planirala za maj, saznaje Kurir.

Prije deset godina, kad je njena karijera taman krenula uzlaznom putanjom zahvaljujući tome što je snimila nekoliko hitova, Nataša se odlučila preseliti u obećanu zemlju, gdje je upisala čuveni Univerzitet Berkli.

To je, kako je Taša tvrdila, bilo ispunjenje njenog sna, s tim što je u medijima tada govorila da će se vratiti u domovinu nakon završenog usavršavanja. Ipak nije tako bilo.

Kebina mezimica je ostala u Americi, gdje je počela raditi kao filmski kompozitor, model, snimati reklame i statirati u filmovima.

– Stekli su se zakonski uslovi da Taša dobije takozvanu zelenu kartu (stalnu boravišnu vizu) u Americi, jer je tamo već deset godina. Konkurisala je prije nekoliko mjeseci. Bila je uvjerena da će ovaj put uspjeti, čak je planirala dolazak u Srbiju prošlog mjeseca. Ali u drugoj polovini maja stiglo joj je obavještenje da je odbijena, što znači da ne može napustiti američko tlo jer će dobiti trajnu zabranu ulaska u njihovu državu. Taši je to veoma teško palo jer dugo nije bila ovdje, ali ne odustaje. Rekla je da će ponovo poslati zahtjev ovih dana da bi što prije mogla doputovati u Beograd – kazao je izvor blizak Kojićima.

The post Nakon 10 godina opet problemi: Kebina kćerka ne može se vratiti u Srbiju, a evo i zbog čega appeared first on Express.

Expresstabloid.ba