IZVOR
//?#

Goga Sekulić ostvarila je životnu želju kada je na svijet donijela sina Vasilija Andreja.

Koliko je predana svom mezimcu govori i činjenica da je već pri davanju imena razmišljala o dalekoj budućnosti, tačnije o školi koju će njen nasljednik pohađati.

– Nismo mogli da se odlučimo samo za jedno ime, pa smo riješili da ima dva. Vasilij je ime koje je karakteristično za hrišćanske zemlje, po svecu Vasiliju Ostroškom, dok je Andrej internacionalno. Budući da je rođen sa dva državljanstva i da će školu pohađati van Srbije, htjeli smo da mu u startu olakšamo, ali i da zadovoljimo naše želje – ispričala je za Hello folkerka koja živi u Cirihu.

– Odrasla sam u strogoj, patrijarhalnoj porodici, a sada u svom ponašanju prepoznajem svoje roditelje. Znam da ću sina vaspitavati isto kako sam i sama odgojena – da se znaju red, zasluge i poštovanje. Nažalost, toga je sve manje jer roditelji nemaju živaca ili vremena da se posvete djetetu i nauče ga pravim vrijednostima – dodala je Goga, pa zaključila:

– Svakako da sinu priželjkujem da rodim brata ili sestru, ali to je nešto što ne želimo da planiramo. Voljeli bismo da se dogodi spontano. Najbolje je pustiti da sve ide svojim tokom.

The post MISLILA JE O SVEMU: Goga Sekulić već odlučila gdje će joj sin ići u školu appeared first on Express.

Expresstabloid.ba