IZVOR
//?#

Kao što je već poznato, Goca Tržan i Raša Novaković su, u pokušaju da dobiju potomstvo, angažovali i stručnjaka, a pjevačica sada priznaje da su u potpunosti spremni i na mogućnost da se to ne dogodi.

– Naravno da jesam, ali ja imam zdravu, pravu kćerku, kao i moj muž, i mi smo već sretni roditelji. To što želimo da nadogradimo našu vezu ne znači da će ona biti manje stabilna i snažna ako se to ne desi – istakla je Goca za Hello, osvrnuvši se potom na svoju kćerku iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem:

– Ona mnogo voli djecu, ali mi često kaže: “Jaoj, nemoj samo da me smara!” (smijeh). Vjerujem da će joj biti čudno kada bude imala bebu u kući, ali objasnila sam joj da računam na nju. Dovoljno je velika da razumije neke stvari i da mi pomogne kada dođe vrijeme. Ona jeste moje prvo dijete i volim je najviše na svijetu, a kada se to malo biće rodi, voljećemo ga svom snagom.

Osim toga, Tržanova se osvrnula i na činjenicu da je sasvim očekivano da uskoro njena mezimica nađe prvog dečka.

– Više moj muž ima problem sa tim nego ja. Mnogo je posesivan kada je Lena u pitanju. Zaštitnički je nastrojen, veoma dobro poznaje žene i u fazonu je da će je vezati za drvo ako mu se bude igrala sa živcima (smijeh). Mnogo je osjetljiv na to što ona odrasta i razvija se u djevojku, a ja sam fleksibilnija jer sam svjesna da je to nešto što mora da dođe. Moj otac je bio vojno lice, ali je uvijek bio strašno otvoren prema meni i mogla sam da pričam sa njim o svemu. On je bio prvi sa kojim sam pričala o intimnim odnosima, menstrualnom ciklusu, a kada su grudi počele da mi rastu, rekao mi je da se ne grbim, da se ne stidim sebe i da je to normalno. Meni roditelji nisu dopuštali da krijem dečka. Momci su dolazili kod nas u kuću, sjedili smo zajedno i ručali. I mama i tada su se trudili da se osjetim udobno u svom odrastanju i sazrijevanju, ali se znala granica.

The post GOCA TRŽAN: Leni će biti čudno kada budemo imali još jednu bebu u kući appeared first on Express.

Expresstabloid.ba