Povratak Baneta Bojanića na estradu scenu, sada se već može reći da je spektakularni prošao. Iako je bio dugo godina van muzičkih tokova, Bane je i te kako pratio šta se dešava na estradi, jer kako bi se drugačije moglo nazvati to što je apsolutno pogodio pri izboru pesme. 

“Kada jednom zakoračite u muzičke vode, tu uvek i ostanete, bez obzira da li ste aktivni u muzici ili ne. Svakako da sam pratio šta se dešava na polju muzike, ali ne znam da li mi je to pomoglo kada sam odlučio da se vratim i kada sam izabrao pesmu. Ispostavilo se, po ko zna koji put da nisam pogrešio kada je izbor pesme u pitanju. Ako ne osetim nešto u sebi kada oreslušavam demo verziju pesme, tada nepogrešivo znam da li je ta pesma za mene ili nije. Tako je bilo i kada je pesma “Neka” u pitanju i ispostavilo se da sam bio u pravu kada sam se odlučio za nju” – priznao nam je Bojanić. 

Ono što je sigurno, kada je ovaj pevač u pitanju je, činjenica da njegove pesme ikada nisu podsećale na druge pesme i da je uvek gajio prepoznatljiv stil, po kom ga publika voli, poštuje i prihvata, pa se nadamo da će tako biti i sa novom  pesmom, koju Bane uveliko priprema.  

Do tada vas podsećamo na njegovu aktuelnu pesmu.

https://youtu.be/t6PsRSJge5Q