IZVOR

Iako se glasine o “tenzijama” u njihovoj vezi prepliću medijima već par nedelja, Travis Scott nastavio je javno da podržava majku svog deteta Kylie Jenner i pokazao je oduševljenje njenom novom fotografijom!

Kako je javnost sama mogla da se uveri, Travis Scott komentarisao je novu objavu svoje izabranice na instagramu, koju je postavila u utorak uveče.

Naime, Kylie je u utorak objavila svoju fotografiju u uskoj beloj, gotovo providnoj haljini, koja je umalo zapalila internet, a Travis je u komentarima ispod ostavio nekoliko emodžija srca.

Njegov komentar oduševio je fanove dvadesetjednogodišnje zvezde koji navijaju za njihov brak uprkos skandaloznim tvrdnjama koje kruže medijima o njegovom neverstvu.

Prema rečima izvora za E-News, stvari su poprilično dramatične između manekenke i reperka i nihova veza je trenutno na jako klimavim nogama.

Travis je otišao na turneju tako da je sve još uvek nejasno između njih dvoje. Nisu imali dovoljno vremena da se posvete jedno drugom i izgleda stvari” , objasnio je izvor. “Mada, Travis je obećao da je neće varati, kao i da nikada ne bi dozvolio takvu grešku ponovo.” 

Tracara