IZVOR

Taylor Swift ove godine puni trideset godina, i u čast velikom danu koji joj predstoji, pevačica je odlučila da ekskluzivno za Elle magazin otkrije 30 stvari koje je naučila pre nego je zakoračila u četvrtu deceniju!

Kolumna je objavljena juče, nedugo nakon što je Elle magazin otkrio da Taylor krasi naslovnu stranu novog broja! Taylor je tekst započela obećanjem da će fanove obaveštavati o svim zanimljivim stvarima za koje zna da nestrpljivo čekaju da čuju, ali da pre toga želi da im udeli nekoliko saveta.

Ove godine punim 30 i osećam se jako čudno jer se još uvek osećam kao da imam 18, ali i kao da imam 238! Pravi broj na kojem sam trenutno je 29” , započela je pevačica.

U nastavku teksta, napisala je da je naučila da voli svaki delić sala na svom telu i da je nasilje za jadnike, kao i da je najače oružije protiv njega smeh!

Taylor je takođe napomenula da je bila prestravljena da krene na turneju nakon što je čula vesti o zloglasnom terirostičkom napadu u Mančesteru 2017. godine za vreme koncerta Ariane Grande, ali i da je nasilje u svetu uzelo maha i da je to duboko uznemirava.

Tabloidi su krenuli da objavljuju sve adrese na kojima sam ranije živela a koje se mogu pronaći na internetu. Kao da nije dovoljno strašno što se bojim da će me psihopate proganjati na ulici, sada moram da strahujem da će neko provaliti u moj dom” , objasnila je ona. “Svakog dana pokušavam da ubedim sebe da još uvek postoji dobrog u ovom svetu i da će ljubav i mir na kraju pobediti.

Jedna od lekcija koju je podelila, bilo je saznanje da njena majka ponovo ima rak.

Oba moja roditelja su imala rak, a moja majka se trenutno ponovo bori sa istim” , napisala je zvezda. “To me je naučilo da postoje pravi problemi i da postoji sve ostalo. Rak moje majke je pravi problem.

Prema njenim rečima, bolesti sa kojima se suočavaju njeni roditelji su je jako rastužile, ali i naučile da treba da se fokusira na ono što je zaista bitno, a to su porodica i prijatelji.

 

Tracara