IZVOR

Čini se da je brak između Hailey Baldwin i Justina Biebera sasvim u redu.

Nakon što su američki mediji javili da mladi par ima problema u braku, dvadesetdvogodišnja manekenka oglasila se na instagramu, gde je demantovala priče.

“Ne verujte svemu što pročitate na internetu, ljudi,” napisala je ona, a uz poruku je ostavila i nekoliko emotikona, među kojima su onaj koji prevrće očima i smeje se.

Nekoliko sati pre njene objave, blizak izvor otkrio je za Us Weekly da pevač i Hailey imaju “problema sa poverenjem” i da se teško nose sa time. Izvor je dodao i da je Bieber i dalje veoma dpresivan i da mu je Hailey potrebna kao podrška, ali da je njoj teško da se nosi sa njim u takvom stanju.

U intervjuu za magazin Vogue, dvojac nije krio da ima probleme ali da ih uspešno rešava. Par je pomoć potražio u Hriščanskoj crkvi gde su uspeli da pronađu utehu i stabilnost nakon prvobitnog raskida pre par godina koji je Hailey opisala kao “traumatičan nesporazum”  i stigli do tačke u kojoj je Hailey jedini oslonac Biberu.

Oni nemaju problema. Ima ih Justin. On je u borbi sa depresijom i anksioznošću koja ga proganja svaki dan i predstavlja mu problem da obavlja svakodnevne funkcije. U svemu tome, previše se oslanja na Hailey i od nje očekuje da bude njegov oslonac” , odao je izvor blizak paru.

Ovu tvrdnju je priznao i sam Justin u nedavnom intervjuu za Vogue u kome je izjavio da je on onaj nestabilan u vezi.

Ja sam emotivno nestabilan u ovom braku. Mislim da mi je previše stalo do svega i samo želim da sve bude u najboljem redu i da me ljudi vole,” rekao je tada.

Tracara