IZVOR

Čini se da je Kylie Jenner imala više opcija kada je u pitanju ime njene prve kćerkice.

Razgovarajući sa fanovima, najmlađa milijarderka na svetu otkrila je da je imala mnogo imena u opticaju. Iako neka “blamantna” nije želela da podeli sa obožavateljima, ipak je rešila da im otkrije kako je želela da nazove Stormi.

“Reći ću vam jedno od imena, jer verujem da nijednu ćerku u budućnosti neću tako nazvati…ali, Stormi sam želela da nazovem Rose,” rekla je ona. “To ime mi se jako dopada i ovim putem pozdravljam sve koji se zovu Rose.”

Ipak, ostala je nema kada je u pitanju “drugo ime”. “To ime je bilo veoma čudno… ali meni se dopalo. No, nekako nije išlo uz nju,” rekla je Jennerova.

Inače, Kylie je nedavno prijateljima otkrila koliko joj je to što je postala majka promenilo. “Kylie je potpuno opsednuta time što je postala majka” , izjavio je izvor. “Voli to što je majka i na sreću do sada nije bilo nikakvih nepremostivih problema.” 

Njena bliskost i povezanost sa sestrama Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian Kendall Jenner , kao i sa majkom Kris Jenner veliki je blagoslov.

Uvek ima njih na koje može da se osloni. One su zaista neverovatno podrška jedna drugoj”, tvrdi izvor.

Tracara