IZVOR

Koliko god da se Taylor Swift trudila da svoju dvogodišnju vezu sa Joe Alwynom prikrije od javnosti, mediji su ipak uspeli da ih povremeno uhvate zajedno i saznaju nešto o njihovom privatnom životu.

Ipak, te informacije nisu potpune i fanovi sa nestrpljenjem čekaju da pevačica oda šta se dešava u svojoj novoj romantičnoj vezi.

Međutim, kako izvor blizak paru navodi, Taylor će fanovima odati tek po nešto o svojoj vezi, i to onda kada se bude udala!

Ljudi bliski Alwynu znaju koliko mu Taylor znači, a nakon njihove posete zamku u Irskoj pre par meseci, par je shvatio da želi da i ostatak života provede zajedno” , odao je izvor.

Izvor je takođe priznao da je načuo glasine o mogućem venčanju koje će se dogodili negde u blizini zamka u toj regiji, ali i dodaje da Taylor i Alwyn planiraju da ono bude jako skromno i da se održi samo u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Svidela im se ideja da venčanje provedu u miru i porodičnom okruženju, a i žele da iznenade sve jednom kada otkriju da su u braku! Smatraju da je to najbolji način da ovekoveče svoju ljubav” , dodao je izvor.

Tracara