IZVOR

Cardi B se sprema da preuzme veliko platno! Naime, prema najnovijim informacijama koje su preneli strani mediji, reperka se uveliko priprema za ulogu u filmu Hustlers zajedno sa Jennifer Lopez i Constance Wu.

U novom filmu zajedno sa popularnim pevačima naći će se i glumci serije Riverdale Lili ReinhartKeke PalmerJulia Stiles i Mercedes Ruehl. 

Priča filma zasnovana je na tekstu iz New York magazina koji do detalja opisuje stiptizete iz lokalnih barova i način na koji su zavele nekoliko uspešnih muškaraca sa Wall Streeta.

Ulogu glavne dame, koja je ujedno i mozak tajnog plana, tumači Jennifer Lopez, a Cardi je jedna od devojaka iz kluba sa kojom sarađuje.

Nova priča o gomili devojaka koje međusobno podržavaju i ohrabruju jedna drugu dobila je prilično puno pažnje u javnosti, a pored uzbuđenih fanova, glumica Lorene Scafaria i rediteljka Julia Stiles podjednako su oduševljenje!

“Ne postoji ni jedna druga žena koja bi mogla da ovu ulogu iznese na tako fantastičan način. Ona je prava. To je Jennifer Lopez”, napisala je Lorene.

Snimanje filma predviđeno je za 23. mart, a ni jedna od zvezdi se do sada nije oglasila da da javni komentar.

Tracara