IZVOR

Iako je isprva delovalo da je 2019. godina potpuni promašaj za Britney Spears i njene fanove, najnovije spekulacije koji su pokrenute prošle nedelje, a potvrđene juče, dokazuju suprutono!

Naime, Britney je početkom godine otkazala svoju novu koncertnu rezidenciju u Vegasu, zbog kako je navela, bolesti oca koji je još uvek u kritičnom stanju. A dok se o novom albumu pop princeze tek spekuliše i nema nikakvih konkretnih naznaka da on dolazi skoro, fanove je oduševila vest o mjuziklu na Brodveju koji će u sebi imati čak 26 hitova mega zvezde!

Kako je vlasnik jednog od teatara na Brodveju James L. Noderlander potvrdio, za kraj ove godine planiran je novi spektakl pod imenom Once Upon a One More Time – u kome će profesionalni glumci i pevači izvesti predstavu, tačnije mjuzikl Diznijevih klasika, a u kome će biti uključeno čak 26 pevačicinih hitova.

Iako sama Britney neće učestvovati u predstavi, Pepeljuga, zajedno sa ostalim Diznijevim princezama pevaće njene hitove dok pokušava da se snađe u modernom svetu vođena trećim talasom feminizma.

Noderlander je predstavu opisao kao jako zabavnu i komičnu, a kritičari, zajedno sa fanovima, su već sada znatiželjni da vide kako će ceo performans izgledati.

Jako sam srećna što će postojati mjuzikl sa mojim pesama, pogotovo na jednom takvom magičnom mestu sa magičnim likovima uz koje sam odrasla. Ovo je ostvarenje sna za mene“, izjavila je Britney.

Spektakl će svoju premijeru imati u poznu jesen, prvo u Čikagu a kasnije će se preseliti u Njujork. Predstava će moći da se vidi od kraja oktobra do sredine decembra, a karte će uskoro biti puštene u prodaju.

Tracara