IZVOR

Ariana Grande započela je sinoć turneju Sweetener, koju smo tako dugo čekali, a na kojoj će nastupiti u preko 50 gradova širom sveta.

Kako tvrde fanovi koji su prisustvovali prvom koncertu, održanom u Albaniju u državi Njujork, pevačica izvodi čak 30 numera, među kojima su hitovi sa svih dosadašnjih albuma, uključujući i pesme poput Love Me Harder, Into You Dangerous Woman.

Ipak, očekivano je da preovlađuju numere sa prethodna dva albuma – sweetener Thank u, next, koje do sada nije promovisala.

Pevačica je rešila da oda počast i preminulom dečku Mac Milleru. Naime, pre nego što je ona izašla na scenu, fanovi su imali prilike da uživaju u njegovoj muzici. “Puštaju Maca dok čekamo Arianu,” napisao je jedan od obožavalaca na twitteru, pred sam počekat koncerta, koji je počeo pesmom Raindrops. Ovo je numera za koju fanovi sumnjaju da je posvećena Arianinom i Macovom raskidu.

Pogledajte galeriju fotografija sa koncerta ovde!

Posebno je zanimljivo da je Ariana na tonskoj probi izvodila i pesme imagineghostin’, posvećen Milleru, ali ih je navodno izbacila kasnije.

Evropski deo turneje počenje nastupima u londonskoj O2 Areni, nakon čega pevačica do 10. oktobra peva u Amsterdamu, Parizu, Beču, nekoliko gradova Nemačke, Češkoj, Poljskoj, Irskoj, Danskoj, Finskoj, Švedskoj i Cirihu.

Ovo je lista pesama koje Ariana izvodi na koncertu:

1. Raindrops
2. God Is A Woman
3. Bad Idea
4. Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored
5. R.E.M.
6. Be Alright
7. Sweetener
8. Successful
9. Side to Side
10. Bloodline
11. 7 Rings
12. Love Me Harder
13. Breathin
14. Needy
15. Fake Smile
16. Make Up
17. Right There
18. You’ll Never know
19. Break Your Heart Right Back
20. Nasa
21. Goodnight n Go
22. In My Head
23. Everytime
24. One Last Time
25. The Light is Coming
26. Into You
27. Dangerous Woman
28. Break Free
29. No Tears Left to Cry
30. Thank U, Next

Tracara