IZVOR

Ariana Grande tvrdi da se oseća srećno, zadovoljno, i puno energije nakon svog prvog koncerta na novoj turneji!

Jedna od trenutno najpopularnijih izvođača na svetu, Ariana Grande započela je svoju Sweetner turneju, nakon nekoliko meseci priprema i treninga.

Grande je izvela ukupno dvadeset pet pesama ispred nekoliko hiljada fanova koji su došli na premijerni koncert, a prema rečima izvora, ne može da prestane da se smeje od radosti!

Prema njegovim rečima, sposobnost da izvede koncert koji će oduševiti fanove, uspela je samo zahvaljujući samim fanovima koji su je motivisali.

Želela je da podari nešto specijalno fanovima u znak zahvalnosti za podršku tokom prethodnih godina u kojima je prolazila kroz puno uspona i padova” , objasnio je on . “I pored svih privatnih problema, potrudila se da objasni ljudima, i pokaže svoju snagu kada su u pitanju nastupi i generalno njen posao.”

Ipak, kako je sam priznao, i pored svakodnevnih treninga i priprema, pevačicu je uhvatila trema!

Imala je užasnu tremu, ali je srećom tu bio njen brat i najbliži prijatelji na koje je mogla da se osloni. Njena porodica veruje da će sada sve biti lakše kada je prvo veče prošlo odlično” , obrazložio je.

Izvor je svejedno pokušao da uveri fanove da se pevačica oseća dobro, kao i da je uspela da nastavi sa svojim životom gotovo u potpunosti.

On je takođe dodao da, kada je u pitanju pevačicin ljubavni život, trenutno se ne dešava ništa interesantno.

To da se viđa sa bivšim momcima je istina, ali je isključivo stvar prijateljstva. Imaju jako dobar odnos, nema šanse da bi se ikada bilo šta dogodilo između njih” , objasnio je.

 

Tracara