posljednje vrijeme, kada je velika kriza među autorima i teško je naći dobru pjesmu, Danijel Alibabić je jedan od rijetkih koji se može pohvaliti da je našao hit i to na malo neobičan način.

Tako tvrde svi oni koji su preslušali njegovu novu pjesmu „Žena za medalju“, a zanimljivo je da je Danijel odugovlačio da je presluša.

Kako smo saznali, pjevač je dobio pjesmu na mejl i danima je nije preslušao, sve do jedne noći kada nije mogao da spava, pa se setio iste.

Pjesmu je pisao jedan mladi muzičar iz Hrvatske, koji se zove Zvonimir Ero Jerković. Pisao ju je baš za mene i bio je uporan da je čujem. Iskreno, nisam očekivao da ću čuti dobru pjesmu, pa sam nekako na taj mejl i zaboravio. Jedne noći nisam mogao da zaspim dugo, pa sam se setio tog mejla i rešio da preslušam pjesmu. Moram da kažem da sam bio baš iznenađen i da mi se pjesma svidjela na prvo slušanje. Sutradan sam kontaktirao tog momka i rekao da želim da snimim njegovu pjesmu“-priznao je Danijel.

Međutim, ono što je uslijedilo je tek iznenadilo Danijela, jer dečko pjesmu nije želeo da naplati.

„Zvonimir me je iznenadio kada je rekao da mi poklanja pjesmu. Njegova zamisao od samog početka jeste bila da ta pjesma bude poklon meni, jer ju je i pisao za mene. Onda je krenulo redom, jer moj prijatelj Nemanja Mihajlović mi je poklonio arnžman za pjesmu i tako ja dobih pjesmu za nula eura“-priznao je pjevač osmijehom na licu.

Zanimljiv je podatk da Danijel nije platio ni prateće vokale za pjesmu, jer ih je odpevala njegova bivša djevojka Lejla Hot.

E sad, da li se pjevaču zaista posrećilo, pa je dobio hit, poslušajte u nastavku, pa zaključite sami: