“Zadruga 2 će trajno ostati u narodu zapamćena kao mjesto za blud i nemoral. Kao nešta što će srušiti sve tabue, sve moralne kodekse, rezone, ali objećavam da ja neću psovati. Nisam malouman, moći ću da se iskontrolišem“, objećava Lijepi Mića na početku nove sezone najgledanijeg rijalitija, i nastavlja: „Luna je podla i glupa. Poslušala je savjete svoje majke Anabele, koja ju je upropastila jer je vidjela samo pare i nije je interesovalo to što joj se ćerka davi u mulju. Ona se pokazala kao loša majka i Luna treba da se je se stidi.“

Kakav si sa Kijom?

“Dobar. Ona je mali vrtiguz i uvijek dobije šta hoće. Ovo je njenih pet minuta slave i koristi ih maksimalno. Prodala je svoj život zarad popularnosti i ne znam šta će se desiti kada sva ta pompa prođe. Što se Slobe tiče, on mi se ne sviđa kao čovek, prevrtljiv je, koristoljubiv, umišljen. Misli da je neka zvijezda, a nije niko i ništa.”

Kako ti se Kija dopada kao pjevačica?

“Ministarke su sa Kijom mnogo popularnije nego sa Editom. Mnoge pjevačice koje su bile u Zadruzi 1 sada su ljubomorne na Kiju.”

Na koga misliš?

“Na Nadeždu.”

Kakav ćeš biti sa Stanijom?

“Stanija se mene boji jer postoje stvari koje znamo samo ona, ja i još nekoliko momaka, to nikada nisam iskoristio protiv nje, što ne znači da neću. Stanija se svakom uvlači u dupe i uvijek glumi žrtvu. Čuj Stanija žrtva?! Pa daj objasni mi kako jedna zečica koja prodaje svoje tijelo može da bude žrtva?! Ako bude pokušavala da me ponižava, onda ću je ja poniziti za cioživot. Napraviću joj pakao od života, da će se i rođenoj majci zgaditi.”

Ali Stanija je zanimljiva narodu.

“Ona nema mozga, sve hvata na tu šatrofinoću, kako je divna i jadna pošta je svi mrze. Ona u Zadrugu 2 ulazi samo zbog guzova i sisa, samo to i ima, a u glavi ništa nema. Samo su joj pare bitne. Ona će se tamo je*ati ko zečica.”

Zašta misliš da je Nadežda ljubomorna?

“Ma, Nadežda mi je gadna. Ona je luda djevojka, njoj je džabe pričati bilo šta. Da je moja ćerka, ja bih je se stideo. Najgore je kad osoba laže samu sebe da je fina i poštena, a i sama zna da je to ogromna laž. Nit je fina, nit poštena.”

Da li ćeš podržati Zoricu Marković?

“Ma, ja nju gotivim iako je lujka. Ali Zorica je već u godinama, koliko god da je iskusna, još jednu sezonu i gotova je. Ona nije uopšte naivna, guraće ona tamo, ali narod neće više da gleda babe u rijalitiju.”

Pa nisi ni ti baš mlad?

“Ja u Zadrugu 2 ne ulazim da se takmičim nego da se dodvorim narodu. Ja sam tamo najlošije plaćen, dobijam neku crkavicu čisto da priježivim. Ja ništa ovo ne volim, ali moram. Teško mi je bez porodice i njima bez mene. U mojoj kući se oduvijek znalo ko je muško, a ko žensko. Mi smo vojska i zna se ko šta radi. Moja žena čuva kuću i troši pare. Ona je jedna školovana dama i zaslužuje sve beneficije.”

A šta misliš o porodici Subotić?

“Aleksandra Subotić, Ljuba i ostali za mene su neshvatljivi. Ljubu znam najbolje, i mislim da nije normalna. U toj porodici vladaju bolesni odnosi. Oštro osuđujem cijelu tu priču.”

Jel podržavaš Miljanu što u rijaliti uvodi bebu?

“Ja ne mogu da skapiram ko je dozvolio da Miljana uđe sa sinom. Ona koristi to jadno dijetezarad neke popularnosti i para i ugrožava bezbjednost svog djeteta. Ja znam da Socijalna služba može da uđe u rijaliti i da joj oduzme dijete. Detetu je mjesto kraj majke kod kuće. Ona može u zatvor zbog toga.”


Ajde, i tebe su prozivali da podvodiš djevojke?

“Mlade djevojke mene vole i ja njih volim, a čim popričam sa njima i izađem na piće, ja sam pedofil. Ma, to nema veze sa mozgom. Pogađa me kada čujem da sam pedofil, a nazivaju me i makroom, kriminalcem, siledžijom, nasilnikom.”

Čekaj, otkud takve optužbe?

“Evo, na primjer, te društvene mreže… Mene voli ta dečurlija od 15, 16, 18, 20 godina i ja se sa njima dopisujem i mene za to osuđuju. Ljudi misle da ja tu djecu podvodim, što nije normalno. Ja kao javna ličnost imam prava da se družim sa njima. Ako neko dijete koje ide u školu gleda Zadrugu i u meni vidi idola, ja mislim da njemu imponuje ako mu pošaljem poruku: „Ej zdravo, kako škola…“ Neku finu reč… Izađeš sa njim na piće, kupiš mu sladoled… Ja mislim da je to dobro, i da tu nema ništa loše. Nebitno je da li ta osoba ima 15 ili 30 godina. Dabogda bilo mojoj ćerci sve što ja mislim i radim sa tim djevojkama, eto.”

Šta misliš o napadu na Dušicu Jakovljević?

“Mnogo mi je žao Dušice, ovo što joj se desilo nikako nije zaslužila. Iza zapaljenog džipa kriju se neke vijeće i strašnije stvari, ali nikako ja ne bih o tome pričao, niti se miješao u to. To su opasne i ozbiljne stvari i tu su nadležni organi da zaštite Dušicu i saznaju ko stoji iza toga. Ona je sada u strahu, njoj je zaista teško. To nije nimalo naivno i plašim se da o tome pričam. Ovo će na nju ostaviti teške posljedice, imaće zauvijek traumu.”

Estrada/Svet