“Pinkova” zvijezda Sloba Radanović nije preboleo blogerku Lunu Đogani. Šta više, piše “Srpski telegraf”, pjevač se sprema da bivšu ljubavnicu vjeri u rijalitiju “Zadruga 2”.

– Iako mjesecima nisu imali nikakav kontakt i nisu se vidjeli, plamen ljubavi među njima nije se ugasio, a emocije su se ponovo rasplamsale početkom “Zadruge 2”. Luna Đogani je već prvo veče kada je kročila na imanje u Šimanovcima otkrila da su joj se vratile uspomene i da joj je veoma teško, jer ona i dalje voli Slobu. Ona nije krila ni svoje suze, ni uznemirenost, jer njen rijaliti dečko, sa kojim je provela deset mjeseci u “Zadruzi 1”, nije pored nje. Slobu je najviše pogodilo kada je uoči njihove godišnjice ušao u režiju “Pink” televizije i mutiranim glasom razgovarao sa Lunom, koja je toga dana bila toliko emotivna da je bukvalno molila boga da se Sloba odnekud pojavi. On se poverio prijateljima da je bio na ivici da Luni kaže da je voli. Kada je otišao kući, cijele noći nije spavao, razmišljao je šta da uradi, a da mu blogerka oprosti što joj je okrenuo leđa nakon završetka “Zadruge 1” i što ju je povredio – priča izvor za “Rijaliti”, magazin koji izlazi uz “Srpski telegraf”.

– Znam da me nijedna neće voljeti kao Luna, nigdje neću naći takvu devojku – rekao je Sloba navodno svom saradniku, piše ovaj magazin.

Kako dalje navodi izvor “Srpskog telegrafa”, Sloba je shvatio da je jedini način da mu Luna oprosti tako što će javno da je zaprosi. On je kod poznatog prestoničkog zlatara kupio prsten kojim će je vjeriti u narednih mjesec dana i to javno, u rijalitiju.

Estrada/Puls