Gagi Đogani, poznati denser i otac popularne učesnice rijaliti programa ”Zadruga” Lune Đogani bez dlake na jeziku prokomentarisao je odnos svoje ćerke sa Stanijom Dobrojević. Budući da gotovo od samog početka druge sezone nagledanije rijalitija između njih dvije postoje varnice, on nije odoleo, a da o ovom slučaju ne kaže šta ima.

Gagi je i u prvoj sezoni ”Zadruge” srčano podržavao svoju mezimicu Lunu i pružao joj veliku podršku, a tako je i ovog puta. Kako kaže, Stanija je jedna od onih koji se s namjerom ”kače” za Lunu.

– Na Lunu se sada svi kače jer znaju koliku je popularnost stekla u prethodnoj sezoni ”Zadruge” Zerina je juče rekla sve. Lijepo je rekla Staniji da se svi ”kače” na Lunu. I ta Stanija je uvidela koliko je Luna bitna i da i ove godine vodi rijaliti, da se sve vrti oko nje – kaže Gagi i dodaje da je Stanija ljubomorna na njegovu ćerku,a on otkriva i zbog čega.

– Mislim da se Stanija generalno nije lijepo ponela prema Luni, mnogo se folira i taj njen osmijeh je vještački. Ona je posesivna i ljubomorna. Za kratko vrijeme je dosta loših stvari pokazala. Luna je pobijedila na izboru za mis, a onda i sinoć sa svojom grupom. Stanija nije mogla da sakrije ljubomoru koju osjeća prema mojoj ćerki. Vidi se koliko joj je krivo. Ona to sebi kao jedan iskusan rijaliti igrač i kao neko ko je toliko stariji od Lune ne bi smjela to sebi da dozvoli i treba da bude malo mudrija. Moja Luna joj nijednog momenta ništa loše nije uradila. Luna je u prednosti jer je korektna, iskrena i ne misli ništa zlo Staniji. Dok s druge strane, Stanija eno je, puče od zlobe – rekao je Lunin otac i dodao ga nervira to što Stanija ponižava njegovu ćerku, pa otkrio kakve je to ”šamare” Dobrojevićeva dobila od njegove ćerke:

Stanija pokušava da drži neki nivo. Samo ne znam koji nivo. Da li je to nivo iz Amerike možda? Djevojka ne zna ni tu svoju ljubomoru i sujetu da sakrije. To sve narod vidi. Ona je bila šokirana kada je Luna pobijedila na tom izboru za mis. Nervira me to što ponižava Lunu. Jadno je to što je vrijeđa i ogovara, govori Vladimiru da ona nije njen nivo. Luna je Staniji lupila i treći šamar. Pobijedila je na izboru za mis i od strane publike, i od strane žirija, a onda je pobijedila i sinoć sa svojom grupom. Dobiće ona od Lune još šamara, šamaraće Luna nju svojim pobedama još.

Estrada/Svet