Stanija Dobrojević, vlasnica najpoznatije guze u Srbiji, vraća se na male ekrane, i to u „Zadrugu 2“, kao jedna od velikih rijaliti zvijezda, jer je 2015. godine odnela pobjedu u „Farmi 6“!

Ona je i prethodne, 2014. godine, u „Farmi 5“ došla do superfinala, ali je izgubila od Mema Haljevca, slikara iz Sarajeva. Stanija je pobjedom 2015. godine osvojila nagradu od 50.000 evra, koju je trebalo da podeli sa Kristijanom Golubovićem, ali je ubrzo između njih, poslijeromanse, došlo do svađe i prepucavanja. Zato je ovog puta, da bi ušla u „Zadrugu 2“ imala samo dva uslova – da joj cimeri nikako ne budu upravo Kristijan Golubović i Tamara Đurić, koju je Stanija i pobijedila u superfinalu „Farme 6“.

Prema nekim izvorima, Stanija je za „Zadrugu 2“ tražila 100.000 evra, a ako je to tačno, nije za čuđenje, jer je starleta pred sam ulazak u „Zadrugu“ samo na remont tijela i lica potrošila oko 2.000 evra, piše “Alo!”.

Pošta je poznato da Stanija ulaže i u svoje tijelo i da joj je guza glavni adut, rešila je da odradi i antejdž tretman cijelog tijela, što je koštalo 240 evra. Mezoterapija je takođe bila obavezan dio doterivanja, pa je Stanija za to iskeširala 160 evra, a prije dva mjeseca Dobrojevićeva je rešila da popuni i sve bore, pa je taj tretman koštao 600 evra.

Sve do početka „Zadruge“, Stanija će redovno ići na masažu, na redovne kozmetičke tretmane lica i tijela. Očigledno je da je ovih otprilike 2.000 evra potrošila s namjerom da tokom čitavog boravka u „Zadruzi 2“ besprekorno izgleda.

Stanija je informaciju da ulazi u „Zadrugu“ prije nekoliko dana potvrdila na svom profilu na Instagramu:

“Armijo, hoćemo po duplu krunu?”, napisala je bivša pobjednica rijalitija.

„Farma“. Vjerovatno je ovim pozivom Stanija iznervirala mnoge već poznate učesnike i uplašila neke nove, koji još nisu osjetili šta znači biti u takvom šou programu.

Ako se uporede fotografije Stanije Dobrojević odranije sa novim, vidi se da je starleta u sebe mnogo uložila i da je odlično radila na svom fizičkom izgledu. Stanija je promenila izgled svog nosa, usana, jagodica, brade, čela, a na svojoj guzi stalno radi!

Estrada/Svet