Sinoćnje otkriće Mirka Gavrića da je zapravo u njegovom domu dogovorena osnovna nit rijalitija “Zadruga” po kojoj je Kija Kockar dopustila svom tadašnjem suprugu Slobodanu Radanoviću da je prevari, te da će mu oprostiti sve osim zaljubljivanja u drugu osobu, izazvalo je lavinu burnih reakcija.

Mirko je, podsetimo, odbio da omogući emitovanje audio zapisa koji navodno posjeduje, a na kom se čuje cio razgovor na osnovu kog tvrdi da su Kija i Sloba iscenirali priču vezanu za prvu sezonu spomenutog rijalitija. Gavrić je prvobitno tražio pozamašnu svotu novca za ovaj audio zapis, dok je kasnije istakao da će ga pustiti u javnost nakon svog izlaska iz “Zadruge 2”.

Muzički producent je sinoć ostao nedorečen kada su u pitanju razlozi zbog kojih dosad nije nikome ponudio sporni video zapis, pa čak ni Anabeli Atijas, svojoj najboljoj prijateljici, koja se svim srcem borila za ljubav svoje ćerke Lune Đogani i Radanovića.

Međutim, sa pravne strane gledano, emitovanje ovog audio snimka, u slučaju da isti zaista postoji, Gavriću bi donio samo nevolje.

Naime, prema zakonu, nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka. Emitovanje ovakvog video snimka se kažnjava novčano ili zatvorskom kaznom u trajanju do dvije godine.

Da li će Kockareva i Radanović tužiti Mirka, vrijeme će pokazati.

Estrada/Puls