Nakon raskida veze Luna Đogani i Slobodana Radanovića javnost nije ostala ravnodušna. Dok su neki krivili oboje, nekolicina je ipak stala na Luninu stranu sa stavom da je ona jedina bila iskrena.

Mlada blogerka je u toku žurke odlučila da nešta pojede pa je zbog toga otišla do Bijele kuće. Tamo su bili Mirko Gavrić i pjevačica Zlata Đurković, a Luna je iznervirana zbog toga što su do nje stigle informacije da je Sloba loše pričao o njoj oplela po Radanoviću.

– Njega je blam što je bio sa mnom. Ja sam samo jedna histerična djevojka, ja sam njemu upropastila život, mene bi trebalo spaliti na lomaču i on je izgubio jednu divnu ženu zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu. Ja ovdje već 11 dana plačem i pričam o njemu kao o Bogu – razočarano je pričala Luna i nastavila:

– Barem odglumi šmekera i reci nešta lijepo o meni. Ne mogu da vjerujem, on se mene stidi i to me mnogo boli. Svima sam pokazala ga volim. Iskrena sam i pored svega što mi je uradio ja ga poštujem – nastavljala je Luna, dok su je prisutni zadrugari pomno slušali.

– Od koga ti tražiš da te poštuje? On te je izigrao djevojko. Kako možeš bilo šta da očekuješ od njega – rekao je Mirko, dok je Luna odobravala.

Estrada/Svet