Lunu Đogani svi i dalje pitaju samo o Slobi Radanoviću, pa se Đoganijeva često vraća na bolnu temu ali i otkriva tajne koje gledaoci u prvoj sezoni ovog rijalitija nisu mogli da vide.

Tokom šetnje Savo Perović i Luna su pomislili da Sloba Radanović može nekad ući u rijaliti “Zadruga 2” da pjeva, a onda je Đoganijeva otkrila mnoge istine.

Kako ju je Sava posavetovao da mora da igra razumom, a ne srcem i da će je to jedino spasiti, Luna je istakla da je najviše vrijeđa to što se Sloba sada pravi ravnodušan i neće da priča o njihovoj ljubavi.

“On koji se kleo u mene ovdje, sada se pravi da je ravnodušan. A ja znam da njemu nije lako, pogotovo sada kada me gleda ovdje i kada plačem. On je veoma emotivan. On je meni milion puta plakao ovdje za neke stvari, i to samo ja znam, kamere to nisu ni zabeležile”, otkrila je Luna.

Kako je poznato, Luna je zbog raskida sa Slobom i cijelom situacijom koje je priježivela u prvoj sezoni rijalitija morala da potraži pomoć psihijatra. On joj je dosta pomogao svojim razgovorom ali i prepisanom terapijom.

Estrada/Svet