Kristina – Kija Kockar priježivela je pravu dramu koja je trajala danima, a kulminirala je kada su joj na društvenim mrežama pa i na telefon prijetili čak i da će joj oduzeti život.

Naime, sve je krenulo kada je Kristina potkačila Lunu Đogani koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Zadruga 2”, a blogerkini fanovi su burno reagovali.

– Kija je poručila da se nakon što je bio sa Lunom nikad više ne bi pomirila sa Slobom, a potom dodala i to da ona nikad sebi ne bi dozvolila da bude ljubavnica. Sve to je isplivalo u javnost, a Lunini fanovi su na sve i te kako burno reagovali. Njih je dodatno iznerviralo i to što svaki put kad Kiju pitaju za Lunu ona je isproziva. Uslijedio je niz prijetnji koje su iz dana u dan bile sve ozbiljnije. Društvene mreže su joj preplavile negativne poruke, a ona se trudila da tome ne posveti previše pažnje. Međutim, onda je situacija otišla i korak dalje – otkriva naš izvor i dodaje:

– U jednom trenutku ti fanatici su saznali čak i Kijin broj telefona na koji su počeli danonoćno da je zovu. Prijetili su joj na razne načine, pa tvrdili da će nakon njenog broja saznati i gdje i kad ona gostuje, pa će je natjerati da povuče sve što je ikada rekla za Lunu. Ona i dalje nije odgovarala na napade. Tad je situacija kulminirala, pa su joj prijetili čak i da će joj napraviti sačekušu iz koje neće izaći živa. Kristina se uplašila, pa je prvi put rešila da se obračuna sa njima i poručila im da će nakon prvog slijedećeg poziva ili poruke otići pravo u policiju i predati im telefon kako bi otkrili odakle dolaze prijetnje. Nakon toga se sve na neko vrijeme primirilo – zaključio je izvor za “Blic”.

Kako dalje saznajemo, Kija je nesmetano nastavila sa svojim nastupima i radom, pa nije dozvolila da je ovaj nemili događaj na bilo koji način poremeti.

Estrada/Puls