Najpoznatija srpska starleta i pobjednica “Farme 6”, Stanija Dobrojević, ostavila je ljubavnog partnera pred ulazak u drugu sezonu “Zadruge”, a za to je imala jak razlog.

– Stanija se neko vrijeme dvoumila da li da prihvati ponudu televizije “Pink” da bude učesnica “Zadruge 2”, a onda je prelomila kada su joj ponudili ogroman mesečni honorar od oko 10.000 evra. Dok su trajali pregovori sa produkcijom “Zadruge”, ona je na temu učešća u rijalitiju razgovarala i sa svojim vjerenikom, američkim biznismenom koga krije od javnosti, koji je bio protiv njenog ulaska u rijaliti šou. Međutim, kada je Stanija pristala da uđe u “Zadrugu”, on je smekšao i ispratio je riječima: “Idi u rijaliti, neka ti se desi još koja drama u životu, još koji put lupi glavom o zid, pa ćeš se onda smiriti”.Dobrojevićeva je sa osmijehom prihvatila njegove riječi, jer je na kraju ipak uradila po svom. Ona dobro zarađuje u Americi kao promotivno lice nekoliko američkih kompanija, čije proizvode koji su u vezi sa zdravom ishranom promoviše putem društvenih mreža, ali ona je želela njemu da pokaže da i u svojoj zemlji ona može da zaradi veliki novac, to je jedan od ciljeva njenog ulaska u rijaliti šou – otkriva za “Scenu” anonimni izvor blizak Staniji Dobrojević.

Naš sagovornik nam je otkrio i to da je Stanija zbog novonastale situacije bila prinuđena da stavi tačku na tu ljubavnu priču.

– Budući da će čitavih deset mjeseci provesti u “Zadruzi”, Stanija nije imala kud nego da zbog ovog projekta ostavi vjerenika, i to nekoliko dana pred početak rijalitija. Nije mu bilo pravo, ali shvatio je zašta je to uradila. Prosto, deset mjeseci je dug period u toku kojeg će biti razdvojeni, a svi znamo da u rijalitiju svašta može da se desi, pa je Stanija rešila da privremeno raskine sa svojom jačom polovinom. Njihova ljubavna veza je trenutno na “stend baju”, a on je objećao Staniji da će je čekati kada izađe iz rijalitija – ispričao nam je izvor.

Stanija je zbog njegove podrške mirne duše ušla u rijaliti šou i nada se da će osvojiti “duplu krunu”. Svjesna je da ima veliku podršku fanova, zato je uvjerena da je i ovog puta rijaliti trijumf njen.

Estrada/Puls