Šako Polumenta važi za jednog od popularnijih pjevača na srpskoj estradi, a poznat je i po tome da nema dlake na jeziku.

S'obzirom na to da se ne libi da kaže šta misli o kolegama iz javnog života, on je i ovoga puta iznijeo svoje mišljenje, ovoga puta na tapeti su starlete.

“Previše se daje značaja starletama, djevojkama i momcima iz noćnog života. Od čega oni zarađuju, od čega markirani sat, ko će da mu kupi telefon, “Ajfon”, tata da mu kupi od plate od 200-300 evra? Kako? Ja sam više puta iscenirao u mojoj kući situaciju da nemamo novca. Moja dijeca imaju i te kako da se obuku dobro. Ali više puta to uradim jer me interesuje ta njihova reakcija. Šta će se desiti ako ostanemo bez novca? Ja sam čovek ispred vremena, život me nije mazio, udarili su me sa svih strana, uvijek sam to stoički podnio“, rekao je pjevač.

S'obrzirom na to da je otac troje djece, Polumenta je otkrio i koliko je strog kao roditelj.

“Ja sam uvijek raspoložen da sa mojom djecom porazgovoram otvorenih karata i da ih posavetujem. Ja nikad ne nosim dirigentsku palicu, da im kažem “Nemoj slučajno to”. Njihov izbor je njihov izbor i ja ću to ispoštovati”, rekao je Šako u emisiji “Premijera”.

https://www.dailymotion.com/video/x6sesgm

Estrada/Kurir