Između silnih kamera koje nema šta nisu zabeležile i oštrih komentara Lijepog Miće, javnost ne prestaje da intrigira i Milan Milošević, uvijek spreman da otkrije surovu istinu, posebno kada je sada već propali brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića u pitanju. On je, ovoga puta, objasnio zašta je zgrožen ponašanjem pjevačevih roditelja, posebno njegovog oca, koji prilikom ulaska u Belu kuću nije tadašnju snajku ni pozdravio kako dolikuje.

“Da li Slobini roditelji slave kod kuće ja zaista ne znam, ali siguran sam da je njima drago što Kristina više nije dio te porodice. Oni su to i pokazali. Prisustvovao sam situaciji kada je Slobin otac za praznike ušao u Belu kuću, kada mu je Kristina pružila ruku a on je opsovao. Da ne pričam o onome što se kasnije dešavalo, kada je Kiju ispred zgrade u Šimanovcima nazao ku.veštijom, u finalnoj noći kada je pobijedila. Ja smatram da je trebalo da odu što dalje od svih i stvore porodicu”, rekao je on.

Milan je naglasio da mu se ne dopada to što su se roditelji umiješali u odnos djece, te što im nisu dozvolili da sami donose svoje životne i bračne odluke.

Estrada/Kurir