Popularna pjevačica Nataša Bekvalac je proteklih mjeseci prošla kroz turbulentan period jer je u aprilu prijavila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje.

Ona se nakon svega vratila na muzičku scenu nikad jača, a potpuno se posvetila ćerki Katji koja joj daje snagu da hrabro nastavi život dalje.

U oporavku joj pomaže cijela porodica, vratila je osmijeh na lice, a sada je progovorila kako se trenutno osjeća.

“Ja se nisam smijala samo u intervjuu, smijem se generalno”, rekla je pjevačica i dodala:

“Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gdje se najprijatnije osjećaš i gdje je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad nekako za odrastanje moje djece pitomiji i bolji za odrastanje., rekla je i dodala.

“Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja”, rekla je Bekvalčeva za emisiju “Ekskluzivno”.

Nataša je na oduševljenje brojnih fanova najavila i novu pjesmu i iznenađenje za svoju publiku.

“Meni je uvijek do muzike, vraćam se onom što najbolje znam da radim i tako se osjećamsigurnije. Ne bih da pravim pompu, ali mislim da ćete svi biti iznenađeni. Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika, pa šta mi Bog da”.

Estrada/Kurir