Popularni pjevač uživa u vezi sa misicom i ne krije koliko je zavoleo njenu ćerku.

Nedavno je uplovio u ugostiteljske vode kada je zajedno sa porodicom rešio da otvori restoran, a kako kaže, najveću podršku mu daje upravo djevojka.

“Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je jako pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu potporu od nje, kao i od svoje porodice”, kaže Saša Kovačević, a piše “Kurir”.

On dodaje zbog čega je zavoleo svoju devojku sa kojom je nešta duže od godinu dana u vezi.

“Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je faktora zbog kojih je volim. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnoštvo lepih stvari”, priča sa osmijehom.

Inače, njih dvoje su se upoznali na društvenim mrežama, a zatim uplovili u vezu.

“Zoranu sam upoznao na Instagramu. Lajkovali smo jedno drugom fotke i ušli u konverzaciju, a godinu dana kasnije bili smo zajedno.”

Kovačević važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na našoj estradi, zbog čega ga često opsedaju obožavateljke. Ističe da je za njegov izgled, sem genetike, zadužena i stroga disciplina u vežbanju.

“Disciplina i samo disciplina za sve što radim. Dešava mi se da nekad preskočim trening, ima perioda, ali uvijek se trudim da ga odradim ma koliko bio umoran i neispavan, da odvežbam pola sata do sat, koliko god imao vremena. Kontinuitet I upornost moraju postojati. To je ključ svakog uspjeha u životu, naravno postoji tu i faktor sreće, ali mislim da je ključ svega u životu istrajnost.”

Studiozno priprema svoj solistički koncert, pa zbog toga publika već duže vrijeme čeka na njega.

“Brat i ja se uvijek sto posto posvetimo svemu, tako da bih u slučaju spremanja svog koncerta u Areni volio da imam bar šest mjeseci da se studiozno pripremim. Kad god budem osjetio da postoji pravi trenutak da izdvojim vrijeme i posvetim se pripremama, desiće se taj koncert”, iskren je on.

Nikada nije krio koliko je vezan za Iskru, ćerku njegove djevojke Zorane, koja se pojavila u njegovom spotu za pjesmu “Bez tebe me nema”.

“Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vrijeme ostvariti u ulozi oca.”

On sa ćerkom svoje djevojke ima fenomenalan odnos i ističe da djevojčica na njega ne gleda kao na zvezdu.

“Njoj su zvijezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput “ja sam zvijezda”, na šta smo se mi svi smijali. Ekstremno je zabavna i prija mi”, kaže pjevač.

Estrada/Svet