Nataša Bekvalac juče je dovela ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je njen otac, protiv koga je podignuta optužnica za porodično nasilje, video na pola sata. Dok je beba bila sa Lazukićem Nataša i njena prijateljica Katarina Š. bile su parkirane u blizini zgrade Centra i čekale da prodje period od trideset minuta koji je predvidjen da Lazukić provede sa bebom.

Dok su sedele u automobilu ugledale su Željka I. bliskog prijatelja Luke Lazukića kako stoji u blizini i gestikulacijom usana govori Nataši ‘JEBA*EMO TE’.

Željko I. je, inače, osudjivani kriminalac i bivši robijaš koji je odležao šest mjeseci zatvora zbog oružane pljačke. On je nekada radio u Specijalnim jedinicama Republike Srpske.

Nataša i njena prijateljica Katarina Š. su prestravljene cio slučaj prijavile policiji u stanici Savski venac. Evo šta je Nataša izjavila inspektorima:

“Odnela sam bebu, predala sam je dadilji, koja ju je dala Luki. Izašla sam napolje, gdje me je čekala drugarica koja nas je dovezla, ali ne do Centra, jer tamo nismo mogle da priđemo zbog radova. Dok sam čekala da prođe vrijeme i da preuzmem dijete, napravile smo nekoliko krugova i ponovo se vratile na mjesto gdje smo bile parkirane, na uglu ulica Kamenička i Lomina. Kad smo stale kako bih izašla iz auta, pri samom izlasku vidjela sam da nedaleko od mene, na desetak metara, stoji dečko koga poznajem odranije kao Lukinog druga iz Republike Srpske i koji se zove I. Ž. On je pogledao u našem pravcu i gestikulacijom pokazao, to jest rekao: “Je*aćemo te”, pritom držeći ruku na boku i prijeteći prstom”, navela je Nataša u policiji.

Pjevačica je objasnila i kako je saznala o kakvom čoveku je reč i da se bavi nelegalnim poslovima.

“On je prošle godine, tj. prošlog ljeta, živeo kod mene na salašu. Luka mi je rekao da je to njegov dobar drug, da nema gdje, ali uporno je izbjegavao da mi kaže nešta više o njemu, kako se preziva i slično. Prezime sam slučajno saznala prilikom telefonskog razgovora, kad je Luka razgovarao s njim, pa sam preko interneta saznala da je učestvovao u oružanoj pljački u Banjaluci, kao i to da je bio u specijalnim jedinicama iz kojih je izbačen. Tada sam pitala Luku šta radi takav čovek kod nas, na šta mi je on odgovorio da svakako ubrzo ide na odmor i da nam nikad ne bi naudio. Luki sam tada rekla da ne želim da radi više kod nas, pošta je u stvari on obavljao neke sitne poslove i čuvao salaš”, ispričala je pjevačica.

Nataša je istakla i da je zbog svega što se desilo zabrinuta za svoju bezbjednost i bezbjednostsvoje porodice.

“Ubrzo je otišao sa salaša, a onda sam čula da Luka redovno telefonira s Željkom, koji je u zatvoru. Redovno se čuo i sa njegovom majkom. Tada sam shvatila da je na odsluženju kazne. Takođe, ispred Centra za socijalni rad sam vidjela Lukin motor koji on inače vozi, a nedaleko odatle sam vidjela i moj auto, koji mi je Luka na prevaru oduzeo, pretpostavljam da ga je taj čovek dovezao. Napominjem da sam veoma uplašena za bezbjednost moje porodice, ali i za svoju bezbjednost”, izjavila je Nataša pred inspektorima.


Pop zvijezda sumnja da je Lazukić doveo svog prijatelja u blizinu Centra za socijalni rad kako bi je zastrašio budući da je istrajna u procesu koji je pokrenula protiv njega za nasilje u porodici.

KO JE ŽELJKO I.

Željko I. je blizak prijatelj Luke Lazukića, bivši pripadnik Specijalnih jedinica Republike Srpske. On je 2015. godine zajedno sa još petoricom muškaraca opljačkao kombi jedne banke. Uzeli su 300 000 evra. Tokom pljačke su koristili oružje i jedna osoba je ranjena. Željko I. je priznao djelo i proveo u zatvoru pola godine.

Estrada/Svet