Kažu da ne postoji ništa što braću možeposvađati kao žena.Upravo to se desilo sa poznatim pjevačem Bojanom Marovićem i njegovim bratom, takođe poznatim fudbalerom Borisom, koji je, kako smo saznali, započeo vezu sa bivšom djevojkom svog brata.

I sve ovo bi bilo zaista čudno, da nije po sredi scenario za spot koji prati Bojanovu novu pjesmu, u kojoj glavnu ulogu glumi pjevačev brat Boris, koji ljubi Bojanovu bivšu devojku.

„Za sada smo u dobrim dnosima, ne znam kako će biti ubuduće, obzirom da on tu neštaozbiljno petlja sa mojom bivšom, ali srećom samo za potrebe spota-rekao nam je kroz smijehBojan.Na novoj pesmi „Kao da si tu“ smo dugo radili, a za istu smo uradili i spot.Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti ono na čemu smo radili poslednjih, pa skoro godinu dana“-priča Bojan.

Ova pjesma je veliki povratak na muzičku scenu, miljenika djevojaka, Bojana Marovića, koji se na neko vrijeme povukao sa estrade iz ličnih razloga o kojima je pričao.Kako kaže, ništa nije htio da prepusti slučaju, pa je iz tog razloga toliko vremena posvetio radu na pesmi.

Zanimljivo je da se u spotu, pored Bojanovog rodjenog brata, pojavljuje i njegov pas.Kako izgleda i zvuči sve, pogledajte u nastavku: