Kako izgleda, Emina Jahović obožava duetske pjesme.Poslijedueta sa Merlinom, Dženanom Lončarevićem i Sašom Kovačevićem, na red je došao još jedan kolega, ovog puta Amel Ćurić.

Emina i Amel su se sprijateljili tokom regionalnog muzičkog takmičenja „X Faktor“, u kom je Emina bila u žiriju, a Amel odneo pobjedu.Kako upućeni tvrde, još tada datira želja za duetom, jer je Emina bila oduševljena Amirovim pevanjem, ali su tražili pravu pjesmu, koja se nedavno pojavila.

emina-jahovic-1Pjesma nosi naziv „Kost“, a autori iste su, sve traženiji Marko Đurašević Mahoni i poznati aspirinac Miloš Roganović.

Emina i Amel trenutno snimaju spot u Zagrebu, a oni koji su čuli pjesmu tvrde da nije u pitanju komercijalna, nego da se radi o izuzetno kvalitetnoj pesmi, kakve Emina inače snima.

Ako se uzme u obzir i to da su Eminini spotovi izuzetno skupi i da je pjevačica oduševljena pesmom, onda se već naslućuje novi hit, u šta ne treba sumnjati, jer Emina pjesmu već danima najavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama.

emina-jahovic-2