IZVOR

David: Tada još nije bio zvijezda

David i Victoria Beckham su show biz par koji, nekarakteristično, opstaje godinama. Slavni engleski fudbaler i kreatorka, nekadašnja pjevačica grupe “Spice Girls”, uspijevaju da održe svoju porodicu i pored svih stereotipa.

U posebnom pismu koje je napisala sebi iz prošlosti, Victorija se prisjetila momenta kada se sa tek 17 godina zaljubila u svog budućeg muža.

“Da, ljubav na prvi pogled postoji. Desit će ti se u sali za igrače Manchester Uniteda, mada ćeš biti malo pijana, pa će ti detalji biti magloviti,” napisala je kreatorka, i potom se prisjeteila prvog kontakta sa fudbalskom zvijezdom u nastajanju.

“Dok ostali igrači ćaskaju za šankom, Davida ćeš videti kako stoji sa strane sa svojom porodicom (u tom momentu on nije bio igrač prvog tima, ti si ta koja ja slavna). I imat će jako sladak osmjeh. I ti si bliska sa svojom porodicom, i pomislit ćeš kako i on ima isti odnos u vezi sa tim.

Onda će te pitati za broj telefona, i napisaćeš mu na pozadini karte Arsenal – United,” napisala je Victoria, koja je baš kao i sve tinejdžerke, imala problem sa sigurnošću.

“Znam da se sada boriš. Nisi najlepša, ni najmršavija, niti si najbolja na fakultetu umjetnosti. Nikad se nisi u potpunosti uklopila, iako se družiš sa zaista finim djevojkama. Imaš problem sa bubuljicama, i mislit ćeš da te je direktor stavio u posljednji red postave za predstavu jer si suviše debela za prvi red,” istakla je između ostalog Victoria Beckham.

Autor: (A.Č.)