IZVOR

Džinović: Uveličat će proslavu 25. godina Grupacije “Avaz”

Ostalo je još 28 dana do manifestacije “Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu”! U četvrtak, 13. oktobra, u sarajevskoj dvorani Zetra proslavit će se 25. rođendan Grupacije “Avaz” i 800. broj magazina “Express”, i to uz zvijezde kao što su Lepa Brena, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić, Hari Mata Hari, Haris Džinović, Tonči Huljić, Željko Samardžić, Marija Šerifović, Jelena Rozga, Hanka Paldum, Selma Bajrmi, Enes Begović, Elvira Rahić… 

Na manifestaciji pod nazivom “Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” najvećim muzičkim ličnostima dodijelit će se priznanja u brojnim kategorijama, a konačni sastav najjače reprezentacije, koja se nikada nigdje do sada nije okupila niti će, bit će poznat za nekoliko dana. Naime, danas se završava glasanje čitalaca magazina “Express” i bit će poznat konačni spisak laureata.

– Sretan sam što sam među pjevačima koji su svojim radom obilježili velike uspjehe i značajne jubileje. Jedan od njih je i 25. godina Grupacije “Avaz”, odnosno 800. broj magazina “Express”. Nagrada koju ću dobiti te večeri, mnogo mi znači, jer je svako priznanje posebno na neki način. Tu je prednost što je to baš odluka publike, odnosno čitalaca “Expressa”. Pored toga, lijepo će biti na jednom mjestu vidjeti kolege, jer zbog posla nemamo priliku da se nađemo na jednom mjestu. Očekujem lijep provod i zdrav razgovor s kolegama – izjavio je Haris Džinović.

Za tu posebnu, slavljeničku večer organizacioni tim priprema veličanstven program, u želji da Olimpijska dvorana zasja u najljepšem svjetlu.

Ulaznice za manifestaciju pod nazivom “Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” puštene su u prodaju u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Cijene ulaznica su 10 KM za parter, 20 KM za parter sjedenje, 20 KM z fan pit, 15 KM za tribine A i E, 20 KM za tribine B i B1, D i D1, 30 KM za VIP-C, C1 i C2, 50 KM za VIP-BS/D i 50 KM VIP-Exclusive.

Ulaznice se mogu nabaviti putem portala Kupikartu.ba i na još 143 prodajna mjesta širom naše zemlje, a njihov spisak možete naći na portalu magazina “Express” – Expressmag.ba.

Autor: L. S. R.