Connect with us
IZVOR

Sve ono što je vrijedno mora se zaslužiti

Razgovarala: Larisa SARAJLIĆ-RAMOVIĆ

(Foto: Admir KUBUROVIĆ)

Dino Merlin apsolutni je vladar muzičke scene Balkana. Neprikosnovena zvijezda. Bez ikakvih izgleda da mu se u dogledno vrijeme neko približi. I takvo stanje traje godinama. 

Dobronamjerne primjedbe na ovu tvrdnju ili one koje to baš i nisu udaraju u neumoljivi zid statistike – više od 300.000 posjetilaca na četiri Koševa, 100.000 duša u pet beogradskih Arena, najveći muzički događaj u historiji Tuzle, krcate dvorane u Njemačkoj, Švicarskoj, Turskoj, Austriji, Americi… I šta sve ne.

A s brojkama gotovo savršenu cjelinu tvore emocije prave armije fanova, koja Merlina i nosi na putu rušenja svih mogućih rekorda. 

merlin-2

Dino Merlin u razgovoru sa našom novinarkom

Ustvari, ko ne zna ko je i šta je Dino Merlin.

Ono što Dino Merlin pruža publici to ne radi nijedan drugi izvođač – od pjesma, produkcije, šoua do pažnje koju upravo svojim vrhunskim profesionalizmom ukazuje svakom posjetiocu na svome nastupu.    

Informacija da u subotu Dino Merlin ima koncert u Bugarskoj pobudila je zanimanje javnosti. Jer, teško je očekivati da u Banskom ima publike s naših prostora i stoga nas je zanimalo odakle Merlin u Bugarskoj, i šta to uopće znači za njegovu karijeru.

Povratak u Bugarsku     

S Dinom Merlinom smo se susreli jučer, nakon što je poslije mjesec stigao u Sarajevo. Ekipu „Dnevnog avaza“ dočekao je u svojoj „Magazi“ u srcu Baščaršije, koja je baš kao i porodična kuća u starogradskoj mahali Alifakovac njegova baza i utočište i gdje mu najveću podršku pružaju supruga Amela, kćerka Naida te sin Hamza.

U ekskluzivnom intervjuu za „Dnevni avaz“ Merlin je otvoreno govorio o karijeri, životu, Bosni i Hercegovini…

Odakle „Hotel Nacional“ u Bugarskoj?

– Možda je ovdašnjoj javnosti nepoznato da sam prije više od 20 godina imao nevjerovatnu turneju s Vesnom Zmijanac u Bugarskoj. Svirali smo u svim većim gradovima. Ploča „Nešto lijepo treba da se desi“, a posebno pjesma „Kad zamirišu jorgovani“, tih je godina tamo bila ultimativni hit. Radili smo velike stadione i dvorane. Ogromno je bilo interesiranje publike i izvanredna me sjećanja vežu za taj period. To je bilo neposredno poslije pada Berlinskog zida, kada je vjetar demokratije puhnuo i kad je narod, čini se, prvi put mogao osjetiti slobodu i jedan drugačiji život. Sjećam se dobro da smo se na koncerte vozili „čajkom“ svrgnutog diktatora Todora Živkova. Ta „čajka“ je bila socijalistički odgovor na američka predsjednička vozila. 

merlin-1

Merlin: Već dugo živimo u svijetu koji je omeđen samo granicama srca i stara pravila više ne važe

Sve u svemu, jedno nevjerovatno iskustvo i evo sad, nakon toliko vremena, ponovo se vraćam u Bugarsku. Jezik na kojem pišem i pjevam je blizak i razumljiv ljudima u Bugarskoj i neke od mojih pjesama su tamo već dugo u eteru i srcima ljudi. Čak su neki od bugarskih kolega obradili neke moje pjesme koje su tamo postale poznate, a tu se posebno izdvajaju „Jorgovani“ i „Moj je život Švicarska“.

Jesu li ovo naznake Vaše nešto drugačije inozemne karijere, preciznije nastupa pred publikom koja ne dolazi s ovih prostora? 

– Čim pređeš Savu i Drinu, odmah si u inozemstvu. Imam ja i sad publiku koja ne dolazi s ovih prostora. Ali, ja svoju publiku ne dijelim ni na koji način, pa ni na geografski. Jer, duša je duša. Bila engleska, bosanska ili bugarska.

Negdje u isto vrijeme kada ste objavili „Hotel Nacional“, u ljeto 2014. godine, album je uvršten na prestižnu sedmičnu muzičku Billboard World Albums top listu. Za nepunih sedam dana nakon izdavanja „Hotel Nacional“ zauzeo je osmo mjesto među deset najprodavanijih albuma. Bili ste jedini umjetnik u regionu čiji je album uvršten na ovu svjetsku listu. Spominjem ovo jer Vas želim direktno pitati – vidite li sebe na svjetskoj muzičkoj sceni?

– Emocija je univerzalna kao i ljepota. Ponavljam, ne dijelim publiku na domaću, stranu, crnu, bijelu, mladu, staru. Svaka umjetnost se, prije svega, razumijeva srcem i svi oni koji to tako razumijevaju su moja publika. Prirodno je da je više onih koji razumiju moj jezik, ali već dugo živimo u svijetu koji je omeđen samo granicama srca i stara pravila više ne važe. Danas mladi čovjek ima na raspolaganju mogućnost da bude sam svoj urednik i da iz bilo kojeg kutka svijeta izabere ono što on misli da je dobro i ono što on misli da je za njega, tako da sam na neki način već odavno na svjetskoj muzičkoj sceni i moja publika je svjetska publika.

merlin

 Koliko sam se puta uvjerio da je život vožnja bicikla, neprestano okretanje pedala

Ali, ja, zbilja, bez lažne skromnosti, ne pridajem puno pažnje tome jer suština je ono što je u meni – ona iskra, ona bol, moje suze, moja krv, moja potpuna predanost koja se širi i pruža do u beskraj i samo joj je nebo granica. 

Dalje i više

Kakva iznenađenja za jesen i zimu priprema karavan „Hotel Nacional“? Nakon četiri senzacionalna Koševa, pet beogradskih Arena, Pulske arene i tolikih dvorana, stadiona…

– Koliko sam se puta uvjerio da je život vožnja bicikla, neprestano okretanje pedala. Svaki novi koncert je novi izazov. Neću ponavljati, neću da bježim s bojnog polja života i ljubavi prema onome što radim. A, kad je već tako, onda moraš svaki dan  razmišljati o tome kako dalje i kako više, kako u ovom vremenu eksponencijalnog prezasićenja biti prvi i ne biti onaj koji slijedi. Tako za jesen spremamo nove elemente za naš šou i fokusirani smo na velike koncerte do kraja godine, od kojih posebno izdvajam Beč, Cirih, Štutgart i Zagreb.

Jeste li Vi među onima koji strahuju za budućnost generacija koje dolaze?  

– Umoran sam od brige šta će biti sutra, jer postoji stara mudrost koja kaže da je najveća smetnja životu briga i pitanje šta će biti sutra, jer potpuno lomi i rasipa ono što je danas. Svako vrijeme ima svoje breme, a svakome je njegovo breme najteže. Sigurno su u historiji pojedinci i zajednice imali probleme za koje su mislili da su nerješivi baš kao što i današnje generacije misle za svoje probleme. Isto će, vjerovatno, misliti i generacije koje dolaze. Život je da se živi, a posebno ovo sad. Jer, mi nemamo ništa od vremena koje je bilo, niti vremena koje će biti. Mi imamo samo ovo vrijeme koje trebamo iskoristiti na najbolji način. Neka se generacije koje dolaze izbore za svoj komad života baš kao što su to učinile generacije prije njih. 

Biti mudar

Brine li Vas budućnost Bosne i Hercegovine?       

– Budućnost svake zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, ovisi o tome koliko je oni koji se osjećaju njenim gradivnim elementima istinski žele i hoće. Koliko su spremni učiniti za nju i koliko su se spremni žrtvovati i prijeći preko svega onoga što njene elite, a posebno mislim na neke neodgovorne političare, svjesno ili nesvjesno rade ili ne rade. Sve ono što je vrijedno mora se zaslužiti. Treba biti mudar, znati odvojiti važno od nevažnog i čuvati institucije i svjetionike. Nema kuće bez temelja, a i najluksuzniji brodovi se nasukaju bez svjetionika. Zato moramo misliti visoko, moramo misliti daleko i moramo misliti naprijed. Osvijetlimo jedni drugima put da ne zalutamo.

“Hotel Nacional” oborio je sve rekorde i pobrao superlative. A koji je Vama album najdraži?

– Uvijek je teško odgovoriti na takvo pitanje. Svaki album, svaka pjesma ima svoju priču, svoj put, svoje razloge, atmosfere, svoju bol, ali i osjećaj trijumfa kad nadmašiš samog sebe. Ono kad iscijediš sve iz sebe i znaš da si dao sve, a ako još pri tome dobiješ aplauz za to, tim još bolje. 

Najviše volim kad sam sam, a eto, Bog mi dao da se družim s tolikim brojem ljudi 

U više navrata sam bila svjedok koliko Vas ljudi vole, ne samo u Sarajevu već širom bivše Jugoslavije. Šta je tajna veza između Vas i Vaše zaista brojne publike?

– To je i meni ponekad čudno. Ja sam po prirodi introvertna osoba. Najviše volim kad sam sam, a eto, Bog mi dao da se družim s tolikim brojem ljudi. 

Kako napraviti “bajpas” i odigrati utakmicu, a da ne zabijete autogol

Je li ponekad teško stati na binu i pjevati u situaciji kada ni kod nas ni u svijetu ne cvjetaju ruže i događaji ne djeluju baš obećavajuće?

– Naravno da je teško. Ne živim pod staklenim zvonom. Dijelim sudbinu lokalne zajednice, kao što dijelim i sudbinu čovječanstva. Posao kojim se bavim nije uobičajena svakodnevna rutina. Tako da se zna desiti da, iako pogođen nekim lošim vijestima, moram izaći na binu i biti nasmijan, u formi, vedar i koncentriran, a da to nisam. Onda je prava vještina, a to dolazi s iskustvom, kako napraviti “bajpas” i premostiti i odigrati utakmicu, a da ne zabijete autogol. 

Prihvaćam starost i smrt kao normalnu pojavu 

Dvanaestog septembra napunit ćete 54. godine. Je li ovo najbolje vrijeme Vašeg života, i kako gledate na godine koje prolaze?

– Pa, skoro da mogu reći da su ovo moje zlatne godine i da neobično dugo traju. Ne žalim se. Život je strog, a biologija je egzaktna. Svjestan sam godina, svjestan sam kako sam lomljiv i krhak. Prihvatam starost i smrt kao normalnu pojavu i potpuna je misterija kako to da sam ovako “in” u civilizaciji koja zagovara vječnu mladost.

Autor: L. R. S.

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prenosimo

ALEN AZARIĆ SIGURAN: “Milo Đukanović umire od kancera! To je informacija koja se KRIJE”!

Doktor prirodne medicine Alen Azarić, retko kada izlazi u javnost sa neproverenim informacijama, zato se sve ono što kaže pokaže kao tačno. Doktor Azarić ovog puta tvrdi da predsednik Crne Gore Milo Đukanović, boluje od kancera.  

– Odgovorno tvrdim da Milo Đukanović ima kancer sa metastazama i da je to informacija koja se krije od javnosti. Njegova poseta Majamiju nema veze sa politikom. On je tamo otišao u potragu za lekom, ali teško da će uspeti da se izleči. Ja sam neko ko stoji iza ovih reči i tvrdim da je ovo tačna informacija. Iz tog razloga se ubrzano i radi u Crnog Gori ovo što su započeli, ali što će teško moći da isteraju do kraja- rekao nam je Azarić. Alen se nedavno obratio i lično predsedniku Đukanović na svojoj oficialnoj Fejsbuk stranici, a kako su njegovi pratioci reagovali na napisano, možete pogledati OVDE

Na naše pitanje, odakle mu ovako, pomalo “škakljiva” informacija, doktor Azarić nam se poverio: 

– Nekada u životu mi sam Gospod otvori neke vidike koji se ne porede sa ovozemaljskim životom i taj duhovni svet malo drugačije funkcioniše. U tom svetu se ništa ne može sakriti, a ja sam baš ovih dana bio tamo i ispričao se dosta sa njima – rekao nam je siguran u sebe Azarić.

Pročitaj članak

Prenosimo

MODA I NEKE DRUGE PRIČE: Lepotice i Miss Srbije 2019 organizovano posetile Sajam knjiga

Ovogodišnji sajam knjiga prošao je i u znaku lepote. Na štandu Prometeja organizovana je između ostalih i promocija knjige Dušanke Vranješević “Moda i neke druge priče”. Kako je rekla autorka, “knjiga je svojevrsni priručnik namenjen svima koji se bave modom ili se spremaju da uđu u tajne modnog sveta”. Otkrila je koliko je organizacija modnih događaja i pojavljivanje na pisti, bilo da ste dizajner ili model, veoma težak put. Knjiga je istovremeno i ispovest autorke koja je više od 50 godina rada provela u modnoj industriji o njenom iskustvu i snu koji je dosanjala.

Lepotice nisu bile samo pasivni posmatrači i slušaoci nego su bile aktivne u postavljanju pitanja i diskusiji o modi kroz vreme i šta se to promenilo do danas.

One su saznale da se iza sjaja na pisti uvek krije mnogo rada, truda, požrtvovanosti, entuzijazma, volje, odricanja, ljubavi i da je to zajednički imenitelj svih ovih godina. Smenjuju se nova lica, novi standardi, novi trendovi ali osnova je uvek ista.

Dizajneri Bata Spasojević i Marija Šabić su pomenuti u knjizi autora i zbog toga nisu krili zadovoljstvo. Lepotice iz Miss Yu kompanije pozirale su za prisutne u modelima pomenutih dizajnera sa knjigom u ruci autorke, koju su dobile na poklon.

Nakon promocije lepotice su shodno svojim interesovanjima posetile ostale štandove i kako rekoše zadržale su se na štandu Zavoda za udžbenike jer su se obradovale kad su videle knjige autorke i predsednice kompanije Vesne Jugović De Vinče, “Poslednja poruka Nelsona Mandele” i “Mandela's Code”.

Kako je bilo, pogledajte na fotografijama.

Foto: Stanko Đajić Đaja
Foto: Stanko Đajić Đaja
Foto: Stanko Đajić Đaja
Foto: Stanko Đajić Đaja
Foto: Stanko Đajić Đaja
Foto: Stanko Đajić Đaja

Foto: Stanko Đajić Đaja

Pročitaj članak

Prenosimo

POLUGOLA PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U KAFANI! (FOTO) 

Bivša učesnica Parova i pevačica Irma Sejranić Ilić napravila je pravi haos na otvaranju kafane “Druga kuća”! Naime, ona se pojavila u više nego provokativnom izdanju koje je ostavilo sve muškarce bez daha! Niko nije mogao a da ne primeti njene grudi koje su se potpuno videle dok je preko bradavica samo stavila crnu traku. Pored toga, u jednom momentu rešila je i da zapeva što je oduševilo sve prisutne koji su najveće hitove domaće scene pevali u glas sa Irmom! 

Nakon što je napustila Parove, ona se potpuno posvetila svojoj muzičkoj karijeri pa nas uskoro očekuju njene nove dve pesme na kojima vredno radi. Pored Irme, prisutni su bili i tv voditeljka Jovana Radosavljević, starleta i pevačica Goga Terzić i mnogi drugi. 

U nastavku pogledajte fotografije sa otvaranja!

Foto: Beograd noću

Pročitaj članak

Prenosimo

Aquaworld Resort Budapest odneo titulu najbolje banje u Budimpešti!

Jedan od najboljih SPA centara u regionu, mađarski AQUAWORLD RESORT BUDAPEST odneo je pobedničku titulu u konkurenciji više desetina banja u prestonici susedne države. 


Omiljeni SPA hotel srspkih, ali i drugi turista iz regiona, osvojio je prestižnu nagradu, a komisija je u obzir uzela kvalitet usluge, čistoću, animaciju, kvalitet i izbor ponuđenog sadržaja, ugostiteljske usluge generalno, kao i kvalitet i izbor hrane i pića u hotelskim restoranima i barovima.

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

NajnovijePrije 1 sat

Njih 25 igralo i pevalo kao da nema opasnosti po život od korone!

IZVORPrekršili uredbu o oštrim merama. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 2 sata

Gospođa Olivera šetala ulicom iako je strogo zabranjeno, pitali je zašto to radi, njen odgovor je šokirao sve!

IZVORNe radite ovakve stvari. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 2 sata

Dnevni horoskop za 30. mart 2020. godine

IZVOR U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 30. mart 2020. godine. Kliknite na PROČITAJ HOROSKOP kako biste došli do svog...

NajnovijePrije 2 sata

Član benda Boyzone dobio peto dijete: Stigla nam je djevojčica

IZVOR24hr Kći im se rodila u petak, ali tek sad su otkrili sretnu vijest. Par već zajedno ima sina Coopera,...

NajnovijePrije 3 sata

"Ja sam otac Danilu, Milici i Vukanu, njima mogu da određujem"

IZVORU specijalnoj emisiji TV Prva koja je posvećena aktuelnoj situaciji oko koronavirusa u Srbiji, gost je predsednik Aleksandar Vučić Izvor...

NajnovijePrije 3 sata

Umro pjevač Joe Diffie: Prije dva dana saznao da ima koronu

IZVOR24hr Medicinsko osoblje se brine za mene i trenutačno se liječim. Obitelj i ja u ovom trenutku tražimo privatnost. Želim...

NajnovijePrije 3 sata

Zaručio se Beckhamov otac (72) nakon godinu dana veze…

IZVOR24hr Davidovi majka i otac razveli su se 2002. godine nakon 33 godine braka. Nogometaš nikada nije dobro podnio rastavu roditelja,...

NajnovijePrije 3 sata

POZNAT RAZLOG: Zbog čega je Sloba Radanović išao u policijsku stanicu?

IZVOR//?#-Pa bio sam da predam neke prepiske. Ima dosta ljudi koji mi šalju prijeteće poruke. Ne plašim se nikoga, ali...

NajnovijePrije 3 sata

"Više ne znate kako, kada i kome da verujete!"

IZVORU specijalnoj emisiji TV Prva koja je posvećena aktuelnoj situaciji oko koronavirusa u Srbiji, gost je predsednik Aleksandar Vučić. Izvor...

NajnovijePrije 4 sata

NE MOŽE DA PJEVA: Ana Nikolić već izgubila 35.000 eura

IZVOR//?#Ana se u velikom stilu vratila na estradu – najprije je liniju dovela do savršenstva, a potom je izbacila hit...

NajnovijePrije 4 sata

Nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila 2020. godine

IZVOR U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog...

NajnovijePrije 4 sata

Iznenađujuće: 3 “noćne” navike zbog kojih se gojite

IZVOR Ako vas navike pre spavanja sprečavaju da uđete u svoj omiljeni par farmerki, niste jedini – noćna rutina može...

NajnovijePrije 4 sata

Tajlandski kralj bježi od korone na Alpe: Napravio si je harem

IZVOR24hr Kralj je rezervirao cijeli hotel sa 4 zvjezdice nakon što je smještaj dobio specijalno odobrenje gradskog vijeća da se...

NajnovijePrije 4 sata

FOLKERKA OTKRIVA: Panika i finansijski problemi na estradi tek slijede

IZVOR//?#– Svaki treći dan odem do prodavnice, uzmem šta mi je neophodno i mirna sam. Hulija i ja smo same,...

NajnovijePrije 4 sata

Tanja Savić u paklu: Zbog otkazanih nastupa, dugovi se gomilaju?!

IZVOR Samo što se vratila sa dvomesečnog odmora iz Australije, Tanja Savić je zapala u velike novčane probleme. Kako se...

NajnovijePrije 4 sata

Jovani je samo rekao: Situacija je jeziva!

IZVORU specijalnoj emisiji TV Prva koja je posvećena aktuelnoj situaciji oko koronavirusa u Srbiji, gost je predsednik Aleksandar Vučić. Izvor...

NajnovijePrije 5 sati

Grubnić ljut na ljude koji krše izolaciju: Sebični ste, strpite se

IZVOR24hr Produžavate ovu agoniju, dovodite druge u opasnost sve kako biste ovog ljeta bili fit, imali mišiće… Uključite mozak, i...

NajnovijePrije 5 sati

Producent Miley Cyrus radio novu pesmu Hurricane, poslušajte je odmah

IZVOR Grupa Hurricane danas je predstavila pesmo Roll the Dice, prvi od dva singla koji su Sanja Vučić, Ksenija Knežević...

NajnovijePrije 5 sati

IPAK NIJE SAMA: Milica Pavlović s njim u karantinu

IZVOR//?#Sad joj društvo pravi pas Badža, kojeg je dobila na privremeno čuvanje. Pjevačica, koja je veoma vezana za baku i...

NajnovijePrije 5 sati

Marija Šerifović postaje majka, ide na veštačku oplodnju?!

IZVOR Životna želja Marije Šerifović jeste da se ostvari u ulozi majke, o čemu godinama unazad razmišlja. Navodno, odlučila je...

NajnovijePrije 6 sati

Premijerka Brnabić otkrila u Nacionalnom dnevniku: Došla je žena sa koferom…

IZVOROna je napomenula i da nam je juče bio najteži dan, najveći udar na zdravstveni sistem. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 6 sati

DUNJA ILIĆ PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU: Treba mi muškarac, pi*ku već imam

IZVOR//?#Taman kada je donekle i preboljela taj tragični ljubavni gubitak i ponovo se zaljubila, doživjela je još jedno razočaranje. Iako...

NajnovijePrije 6 sati

UŽASAVAJUĆI KADAR: Karleuša se našla u pravoj horor sceni

IZVOR//?#Juče je izazvala cijelu estradu najavivši novu pjesmu, a ni ovaj dan nije prošao bez njene vrele fotografije. Ono što...

NajnovijePrije 6 sati

Klikni i pogledaj na 24sata: Tariq Ali u Filozofskom teatru

IZVOR24hr Tariq Ali objavio je niz knjiga kao što su ‘Sukob fundamentalizma’, ‘Bankar za sve sezone’, ‘Bush u Babilonu’, ‘Obamin...

NajnovijePrije 6 sati

NJEGOVA REAKCIJA JE NEPREVAZIĐENA: Fan se udvarao Zorici Brunclik dok je Kemiš bio pored nje

IZVOR//?#Međutim, u jednom momentu se uključio dečko koji je počeo da joj udjeljuje komplimente i reklo bi se udvara iako...

NajnovijePrije 7 sati

"Danas se osećam bolje"

IZVORPremijerka je gostovala u dnevniku. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 7 sati

Kad nema kozmetičara: Evo recepta za domaći piling

IZVOR Ne morate za svaku sitnicu da idete kod kozmetičara, pa tako ni za piling lica. Umesto toga, napravite sami...

NajnovijePrije 7 sati

Bile seks-simboli Jugoslavije, neke su i unovčile svoj izgled

IZVOR24hr Bivša država imala je brojne glazbene i glumačke zvijezde, a mnoge od njih i danas pamtimo kao seks simbole....

NajnovijePrije 8 sati

Evakuisano 134 srpskih državljana, među kojima čak 5 beba, "Er Srbija" sutra leti u još četiri evropska grada!

IZVORZahvaljujući dogovoru predsednika Vučića i Vlade Srbije. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 8 sati

Partner nasrnuo na Slađanu Milošević: ‘Ima lakše ozlijede’

IZVOR24hr Slađana je bila femme fatale 70-ih i 80-ih. Kao takva prikazana je i u seriji „Crno-bijeli svijet“. Glavni lik...

NajnovijePrije 9 sati

SNIMLJEN SOČAN POLJUBAC: Gej scena u “Južnom Vetru”

IZVOR//?#Naime, nekoliko epizoda nove serije procurile su na internet, te su fanovi brže bolje uočili sočan poljubac glumca Miloša Timotijevića...

NajnovijePrije 9 sati

Na ovom mestu u stanu se koronavirus najviše zadržava

IZVORIstraživanje pokazalo. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 9 sati

Peg se bacila s holivudskog znaka, a Prevost je pojeo pas

IZVOR24hr Tragične priče nisu ništa neobično u Hollywoodu. Mnoge holivudske zvijezde svoj su kraj života dočekale tragično. Međutim, neke od...

NajnovijePrije 9 sati

Hrvatska se oglasila: Preminuo je pacijent KBC Dubrava

IZVORPrema najnovijim podacima Nacionalnog štaba civilne zaštite u Hrvatskoj je 56 novozaraženih osoba korona virusom, a ukupno 713 slučajeva. Izvor...

NajnovijePrije 10 sati

Preminuo skladatelj Krzysztof Penderecki nakon duge bolesti

IZVOR24hr Bio je izuzetno inovativan, koristio je neuobičajene intervale, glissande, činio da instrumenti zvuče na neuobičajen način. Njegova je glazba...

NajnovijePrije 10 sati

Ljudi, nenormalni ste: Ava Karabatić otkrila koliko novca je zaradila prodavajući svoje golišave fotografije

IZVOR//?#Starleta i nekadašnja voditeljica Ava Karabatić napisala je na društvenim mrežama kako je odnedavno počela da objavljuje svoje golišave fotografije...

NajnovijePrije 10 sati

Krizni štab izašao u javnost: Vesti su loše

IZVORSaopšteno Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 11 sati

Horor u Zadruzi: Opsovao mu majku pa zadobio teški udarac

IZVOR24hr Brojni Zadrugari okupili su se oko Čolaka prije nego što je došla Hitna pomoć. Tražili su da Mensur napusti...

NajnovijePrije 11 sati

PJEVAČ IZ SPLITA POZITIVAN NA KORONU: Sandro otkrio kako se sad osjeća

IZVOR//?#Splitski pjevač Sandro Majstorović priznao je da je zaražen koronavirusom. On je napisao da su rezultati pokazali da je pozitivan...

NajnovijePrije 12 sati

Novih 838 smrtnih slučajeva za 24 sata; Premijer izdao upozorenje

IZVORŠpanija je registrovala novih 838 smrtnih slučajeva u poslednja 24 časa. Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 12 sati

Ne mare za komentare: Sofija i Luka uživaju u kućnoj izolaciji

IZVOR24hr Luka se našao i u središtu skandala nakon što je prekršio pravila samoizolacije. Naime, vratio se u Beograd uz...

NajnovijePrije 12 sati

Duško Tošić: Ono što sam vidio bilo je nevjerovatno, kao da je kraj svijeta

IZVOR//?#Fudbaler Duško Tošić, inače suprug pjevačice Jelene Karleuše, bar za sada neće moći nazad u Kinu, gdje nastupa za klub...

NajnovijePrije 12 sati

OSJEĆA SE MNOGO BOLJE: Đorđe David priznao šta prvo planira kad izađe iz bolnice

IZVOR//?#Đorđe David, koji je zaražen koronavirusom, istakao je da se osjeća mnogo bolje u odnosu na prethodna dva dana. Pjevač...

NajnovijePrije 12 sati

‘Maske odbijaju virus kao što tange pokrivaju stražnjicu…’

IZVOR24hr Naime, koprivnička političarka s maskom na licu pozirala je na svoj način. Naravno, u donjem rublju i lateks čizmama, a...

NajnovijePrije 12 sati

Ukoliko vam je potreban sledeći papir tokom vanrednog stanja, ovo je procedura

IZVORNova pravila Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 13 sati

Karleuša IZAZOV! “La Bomba” zatresla G*ZOM! Svima LEPŠE!

IZVORSVETPRINTSCREEN, YOU TUBE The post Karleuša IZAZOV! “La Bomba” zatresla G*ZOM! Svima LEPŠE! appeared first on Svet portal. Svet.rs

NajnovijePrije 13 sati

Odluka Vlade Srbije danas stupa na snagu

IZVORRadi suzbijanja koronavirusa Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 14 sati

BEŽE U KRČEDIN! Ilda se sa porodicom seli u Šabanovu vikendicu!

IZVOR Ilda Šaulić nikad nije bila kukavica, ali uprkos tvrdnjama stručnjaka da deca nisu meta koronavirusa, odlučila je da ne...

NajnovijePrije 14 sati

Slavni Tariq Ali u Filozofskom teatru: Gledaj u 20h na 24sata

IZVOR24hr Ali je rođen u pakistanskome Lahoreu, koji je u to vrijeme bio pod britanskom upravom u sastavu Indije. Tijekom...

NajnovijePrije 14 sati

POSTOJI JOŠ JAVNIH LIČNOSTI KOJE ŠUTE DA SU ZARAŽENE: Đorđe David progovorio o Ivani Peters

IZVOR//?#Pjevač Đorđe David trenutno je na odjeljenju pulmologije Kliničkog centra i bori se sa korona virusom. On je dobio podršku...

NajnovijePrije 14 sati

Johanes Han: "Evropa će morati da se preispita"

IZVOREvropski komesar za finansije Johanes Han smatra da će EU morati da se preispita u nekim oblastima, kako bi u...

NajnovijePrije 15 sati

Povratak iz karantene: Obitelj Wiliams je rasplakala fanove…

IZVOR24hr Supruga Ayda (40) i dvoje djece nestrpljivo su čekali njegov povratak, a kada je za to došlo vrijeme, emotivni...

NajnovijePrije 16 sati

NE ZNAM KAKO SAM DOZVOLILA DA IMAM DIJETE SA TAKVIM ČOVJEKOM: Miljana iskreno o Ivanu Marinkoviću

IZVOR//?#Miljana Kulić progovorila je o ocu svog djeteta – Ivanu Marinkoviću, pa istakla da želi da njihov sin Željko upozna...

NajnovijePrije 16 sati

Neće vam pomoći u borbi protiv virusa korone

IZVORNa internetu su se proširile glasine da gazirana tonik voda može da vam pomogne u borbi sa korona virusom. Izvor...

NajnovijePrije 16 sati

Dolores bi slavila 39. rođendan: Gluma je bila bijeg od depresije

IZVOR24hr Lambaša je izgubila život 2013. u prometnoj nesreći. S njom je u automobilu bio i glumac Stojan Matavulj koji...

NajnovijePrije 16 sati

OGLASILA SE MENSUROVA MAJKA: Ne mogu da ga prepoznam, mislim da ga Mina provocira

IZVOR//?#Nakon incidenta u kojem je Mensur Ajdarpašić fizički nasrnuo na Baneta Čolaka, zbog toga što mu je ovaj opsovao majku,...

NajnovijePrije 16 sati

Slađanu Milošević pretukao partner

IZVOR Slađana Milošević prijavila je  u noći petak na subotu, partnera I.S., navodeći da je izvršio fizički napad na nju...

Advertisement

POPULARNO

x