IZVOR

Maneken Rade Lazić, prema pisanju “Kurira”, upucan je iz pištolja u svom stanu u Beču, piše Express.

Učesnik rijalitija „Farma 6“ zbog obilnog krvarenja prebačen je u bolnicu, i nalazi se van životne opasnosti. Dvojica provalnika koja su pucala na njega otela su mu 10.000 eura i pobjegla.

Lazić je u noći između subote i nedelje, po povratku iz noćnog provoda, u svom stanu zatekao dvojicu razbojnika. Dok je jednog pokušavao da udari palicom, drugi je potegao pištolj i upucao ga u nogu. Napadači su nakon toga pobjegli, a povrijeđeni Rade je pozvao prijatelja, koji ga je odveo u bolnicu.

– U nedelju rano ujutru Rade me pozvao i uplašeno rekao da hitno dođem kod njega jer je upucan iz pištolja. Mislio sam da se šali, ali ipak sam odmah krenuo u njegov stan. Zatekao sam ga na podu u lokvi krvi. Strašno sam se uplašio, ali uspio sam da ga odvezem u bolnicu – kaže prijatelj Radeta Lazića.

Prema njegovim riječima, drama se uspješno okončala po Lazićevom prijemu u bečku bolnicu.

– Hvala Bogu, ljekari su nam rekli da metak nije u nozi. Okrznuo ga je i povrijedio mu arterije, zbog čega je dosta iskrvario. I dalje je u bolnici. Motiv napada je sigurno bila pljačka, jer su napadači odneli 10.530 eura – rekao je Lazićev prijatelj.