Poznato je da je Katarina Kety Marković krenula u solo vode iz škole pevanja Ivane Selakov.Bila je jedna od najboljih kandidata u školi, pa joj je Ivana dala podršku u namjeri da krene estradnim putem i na prvoj pesmi joj pjevala prateće vokale.

Dvije godine kasnije, Kety je, sa sasvim dovoljno iskustva i kako se to kaže, ispečenim zanatom, ukrstila glas sa svojom učiteljicom i nenadano na odmoru u Budvi zapevala sa Ivanom.

Kety Budva 2

„Kety je došla sa društvom na par dana na odmor i kako je u blizini jedne večeri pjevala Ivana, otišli su na njen nastup.Međutim, kada ju je Ivana vidjela, odmah je pozvala sa svoj sto, a nešta kasnije kada je počela pjevati u nekoliko navrata joj je dala i mikrofon, čime je Kety prvo bila iznenadjena, a ona se prihvatila pevanja, što su prisutni pozdravili aplauzom“-rekla nam je Ketyna prijateljica.

Kety Budva 4

Prema pričama koje su došle do nas, Ivana je javno pohvalila Kety, rekavši prisutnima da vjeruje u nju i da će ona, sasvim sigurno, biti velika zvijezda, jer njeno vrijeme tek dolazi, a ako „učiteljica“ tako kaže, zašta bi mi sumnjali u to!?