IZVOR
//?#

Marija Šerifović otkrila je da je jedan od kandidata kojem je ona mentor Adam Labunski diskvalifikovan iz daljeg takmičenja zbog neprimjerenog ponašanja, a onda je on objavio poruke sa pjevačicom.

Naime, Marija se oglasila na svom Instagramu, pa poručila:

– Ovim putem želim da obavijestim sve ljude koji prate „Zvezde Granda“ da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimjerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas – napisala je Marija.

Pjevačica nije ulazila u detalje, ali je to učinio sam Adam, takođe putem društvenih mreža. Problem je, sudeći prema porukama koje je on objavio, nastao kada je drugi kandidat doveo svog oca da spava u njihovoj sobi, te je očigledno nastao sukob koji je prouzrokovao diskvalifikaciju Labunskog. On je objavio poruke koje je na grupu takmičara “Zvezda Granda” slala Marija.

Marija se juče pojavila na snimanju “Zvezda Granda”, a na pitanje o Adamu je rekla:

– Mislim da je to pravo pitanje za produkciju. Saša Popović je odlučio da ga diskvalifikuje, pa je najbolje njega da pitate. Mislim da je to najviše fer – rekla je Marija za “Blic”, koja nije htjela da komentariše prepisku koja je objavljena, ali je dodala da se veoma iznervirala zbog cjelokupne situacije:

– Jesam, iznervirala sam se zbog te situacije, ali nije bitno koliko sam se iznervirala, već koliko meni generalno sve ovo utiče na zdravlje. Meni je bitno da je ovo stav i većine gledalaca. Ja ću se truditi da u budućnosti budem što tiša, ali pravdoljubiva.

The post “OVO MI UTIČE NA ZDRAVLJE”: Marija progovorila o takmičaru koji je diskvalifikovan appeared first on Express.

Expresstabloid.ba