Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izvešće predstavu “Sunce tuđeg neba” u novosadskom STUDIU M 25. travnja u 20 sati, a ono što svima jamči jeste puno smijeha i odličnu energiju.

Priča koja je već osvojila srca publike u regiji počinje devedesetih godina prošlog stoljeća, gdje protagonista iste na duhovit način, s elementima crnog humora, priopćava svoju priču o “bijegu” od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Junak ove priče je “višenacionalan i multikulturalan” i kao takav se našao u situaciji da luta svijetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, okretaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, bijesa i kivnosti. Konstantno uspoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.
Ukoliko ste propustili ovu predstavu, obavezno je pogledajte.Sve informacije o predstavi, kao i kupovini karata možete dobiti u CD Shopu Mungos u Zmaj Jovinoj 2 u pasažu, a karte možete kupiti i online putem ako kliknete OVDJE.