IZVOR
//?#

Mlada pjevačica Nevena Božović udala se juče za svog dugogodišnjeg dečka Nikolu Ivanovića u njegovom rodnom mjestu, Budvi.

Glamurozna svadba priređenja je pred 300 zvanica, a mladenci su željeli da veselje bude organizovano daleko od očiju javnosti. Nevena i Nikola su za ovo slavlje morali da iskeširaju čak 70.000 eura.

– Mladenci su se složili da je najbolje vrijeme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je i odluka pala da svadbeno veselje organizuju u svečanoj sali jednog hotela. Ta sala je jedna je od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga. Kada 300 gostiju pomnožite sa skoro stotinu eura, koliko košta „stolica“ u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada eura. Osim toga, Nevena je tražila i da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svježeg cvijeća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca – ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao:

 

– Nevena je oduvijek željela da se uda u vjenčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smjernice kako želi da izgleda njena vjenčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 eura. S druge strane, Nikola se odlučio za klasično crno odijelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina vjenčanica. Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpjeva pjesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 eura, koliko je hrvatski pjevač tražio. Osim toga, Nikola je angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graše, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene djevojke iz benda „Frajle“ – završio je izvor za Alo.

The post ISPUNIO JOJ SVE ŽELJE: Nevena Božović i Nikola Ivanović dali malo bogatstvo za svadbu appeared first on Express.

Expresstabloid.ba