Connect with us
IZVOR
//?#

NSnežana Đurišić ispričala je sve o svojoj mladalačkoj ljubavi, Slobodanu, sa kojim je bila sve dok nije preminuo. Supruga Slobodana upoznala je sasvim slučajno, još kao učenica četvrtog razreda srednje škole. Već je imala karijeru i snimljene ploče.


– Vidjela sam ga na ulici u Zemunu, ispred zgrade menadžera Ace Meksikanca, kod kog sam pošla da ugovorimo neki nastup. Bio je naslonjen na svoj plavi citroen i zviždao mi. Pomislila sam „kakva prostačina“, a kad je opet zviznuo, okrenula sam se i grubo ga pitala šta hoće. Nikada nisam bila nadmena, ali bezobrazna jesam. Ispričala sam Aci šta se desilo, a on mi je objasnio da je to njihov harmonikaš Sloba. Ispostavilo se da je upravo s njim i njegovim orkestrom trebalo da nastupam u jednoj kafani između Šapca i Loznice. Udvarao mi se i tada, a ja sam mislila da bih izvršila samoubistvo kad bi me neko natjerao da se udam za njega. Nije mi bio ni lijep, ni interesantan. Ali te večeri, kad je vidio da sam nezainteresovana, krenuo je da pokazuje svoje kvalitete, a bio je vrlo šarmantan čovjek iz kojeg je sijalo nešto što se ne vidi golim okom. Rekla sam mu da ćemo vidjeti za susret kad dođemo u Beograd, a potom kasnije zakazala da me čeka kod bioskopa Odeon jedne večeri u pola sedam, poslije časova koje sam imala u Matematičkoj gimnaziji. Međutim, došla sam do ćoška, vidjela ga da čeka, okrenula se i otišla kući – sijeća se pjevačica, koja je posle izvjesnog vremena ponovo neplanirano srela Slobodana.


Kada sam došla u restoran Grand da se dogovorim o gostovanju u Kanadi tokom zimskog raspusta, imala sam šta da vidim. Baš tu je svirao Sloba. Nije mi ni pomenuo to što sam ga ispalila, već me je pitao da li to nas dvoje treba da putujemo. Iako je to bio plan, on nije pošao jer se plašio aviona, a ja sam u Kanadi, a da prethodno nismo izašli niti se dodirnuli za ruke, počela da razmišljam o njemu. Da odlazim na spavanje i budim se s istim mislima. Pred povratak kući, obratio mi se jedan basista i zamolio me da ponesem pismo za nekog Gvozdenovića. Nisam ni znala kako se Sloba preziva, pa sam po dolasku u Beograd otišla u hotel Central da predam pismo kome treba, a onda shvatila da je to upravo Sloba. Od tada, pa dok nije otišao s ovog svijeta, nismo se razdvajali – iskrena je Snežana, čijoj su se volji da se uda mlada roditelji u početku protivili.

The post SNEŽANA ĐURIŠIĆ I SLOBODAN GVOZDENOVIĆ SU IMALI SKLADAN BRAK: Sreli smo se slučajno,na ulici appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Intervju

ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASIO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio sve porodične tajne!

IZVOR
//?#

Đole Đogani uživao je sa suprugom Vesnom na odmoru, a onda otkrio sve detalje rijaliti porodice, o kojima do sada ni jedan od članova familije, inače učesnika rijalitija, nije želio da govori. Naime, Pjevač i denser je otkrio da je upravo on spasio brak Bakiju B3, koji je bio poljuljan nakon učešća u “Parovima 7”.

-Vidite da sam pocrnio, meni treba samo dva dana. Meni  je to u krvi- pohvalio se Đole kako je “dobio” boju na moru.

Pjevač smatra da je njegov brat Baki napravio grešku kada je ušao u rijaliti, pa je priznao da je upravo on bio taj koji je razgovarao sa njegovom ženom koju je ubijedio da ne ostavi densera.

-Po meni, njemu je rijaliti više oduzeo nego što mu je donio. Ništa niko u rijalitiju ne dobija, dobro možda neke parice, naročito ovi što su već imaju ime. Rijaliti, on je bio ime, riješio je probleme, dobro je sa ženom, ona je bila jako ljuta, ona je zvala mene, postojala je situacija da je htjela da ga ostavi, ali kada je izašao on onda se sve sredilo- rekao je on.

On je progovorio i o svom učešću u rijalitiju.

-Ne, ne bih ja, ne znam za koje pare ja ne bih ušao u rijaliti. A Vesna, šta, ona bi sjedila tamo, šta bi radila, ništa- rekao je Đogani, a onda se plavuša nadovezala.

-Ja nisam za to, ja ne bih bila interesantna, ali on jeste- uz osmijeh je rekla Vesna u emisiji “Glamur.

 

 

Izvor: Kurir.rs.

 

The post ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASIO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio sve porodične tajne! appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

ALEKSANDRA PROGOVORILA O BRAKU SA FILIPOM: Prija otkrila da li joj smeta kad ga druge žene gledaju

IZVOR
//?#

Aleksandra Prijović je sa suprugom Filipom Živojinovićem došla na rođendan njegovog brata Stefana i pritom otkrila da li provjerava svog muža.

Pjevačica je uspavala bebu i izašla u noćni provod, a kako kaže, nije tip za izlaske.

-Ja generalno ne volim da izlazim, nisam taj tip, ali se večeras slave dva rođendana i morala sam da dođem. Stefanu sam poželjela zdravlje i da mu svaka naredna pjesma bude hit– rekla je ona i priznala da ne pije alkohol.

Prijovićeva je priznala da Filipa nikada ne provjerava, a i ne smeta joj kada ga gledaju druge žene.

-Ne smeta mi kada ga gledaju. Bolje da gledaju, nego da ne gledaju, onda to nije dobro. Nikada nisam uzela njegov telefon da čitam, nema potrebe– izjavila je ona kroz smijeh.

 

Izvor: Kurir.rs.

 

 

The post ALEKSANDRA PROGOVORILA O BRAKU SA FILIPOM: Prija otkrila da li joj smeta kad ga druge žene gledaju appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

ŠOK INTERVJU VESNE ZMIJANAC: Devedesetih žarila i palila Balkanom, a sada je otkrila šta misli o Nikolijinom pjevanju!

IZVOR
//?#

Folk zvijezda Vesna Zmijanac je osamdesetih i devedesetih godina žarila i palila muzičkom scenom, a u intervjuu se prisjetila svojih muzičkih početaka. Vesna je otkrila kako je izgledao njen prvi koncert, koji je održala sa sedam godina, da li više voli da sluša Nikolijinu ili Reljinu muziku, ali i da li uspjeva da ide u korak sa tehnologijom.

Rano ste počeli da se bavite muzikom, šta vam prvo padne na pamet iz tog perioda?

– Sjećam se da sam već sa sedam godina pjevala djeci iz moje ulice i držala prave koncerte, koji su dugo trajali. Te svoje prve nastupe sam završavala teatralno i uvijek sam publici bacala dio odjeće na kraju koncerta.

Kada sam počela da se profesionalno bavim muzikom, bilo je drugačije vrijeme, nekako ljepše…

Na „Pjesmi Mediterana“ pojavili ste se u providnom crnom kombinezonu i taj nastup mnogi pamte. Danas dosta pjevačica igra na kartu seksepila, kakav je vaš stav o tome?

– Uvijek sam bila smjela, a tada sam imala čime da se pohvalim. Kada bih tako nešto danas uradila, bilo bi smiješno. To vrijeme su obilježili moji stajlinzi koji su neponovljivi i nikada neće izaći iz mode. Neke od tih stvari čuvam, a neke elegantnije komade je uzela Nikolija. Ne smeta mi kada se pjevačice skidaju, ali mora da se zna zašto i kada se to radi. Golotinja mora da ima smisla. 

Često ste se povlačili sa scene i niste bili dostupni za medije, zbog čega?

– Nikada nisam prestala sa nastupima jer bez muzike ne ne bih mogla. Svakog vikenda imam svirke i to me drži, ali za pola vijeka, koliko radim, moralo je da dođe do prezasićenja. U tim trenucima je moje skrovište Bukulja, tamo je moj mir. Međutim, ne mogu dugo da budem tamo sama, muzika je ozbiljna navlaka, to mi je u krvi. Samo oni pjevači koji vrijede mogu da dočekaju pozne godine ne sceni, a tako je i u mom slučaju.

Od kada ste se pojavili na sceni, važili ste za seks-simbol. Da li vam prija takav epitet?

– Mnogi mi i danas kažu da i dalje zračim seksepilom, ali ja u to ne vjerujem. Uvek imam neke zamjerke. I kada sam imala 20 godina, sebi nisam bila savršena, a kamoli sada, kada sam baka. Iskreno, u mojim godinama mi više nije bitno kako izgledam, bitno mi je da sam zdrava i da mogu da pevam, sve drugo je zanemarljivo.

 Kćerka je krenula vašim stopama, duže od šest godina je u poslu, kako vam se dopada to što radi?

– Kada je rekla da će se baviti pjevanjem, ništa se nisam pitala, a tako je i danas. Ona dosta sluša Relju, što je i bolje, jer imaju sličan muzički stil. Meni je samo žao što ona ima divnu emociju u glasu, možda čak i ljepšu nego ja, jedino nema dobar način da to pokaže. Svi veliki hitovi nastali su iz neke teške muke, a ona je nije nikada doživjela. I baš zbog toga, Nikolija ne može da pokaže tu divnu i moćnu emociju.

Da li slušate današnje mlađe pjevače, kako vam oni zvuče, ima li nekog da se izdvaja?

– Ma svi su oni dobri, neki više, neki manje. Ali kao što sam rekla Nikoliji, svima fali ta životna muka, teško djetinjstvo, malo nemaštine, da bi mogli da breme koje nose pretoče u glas. Ovi novi su svi zaštićeni. Mi, koji smo živjeli skromno i siromašno, dobili smo tu tugu u glasu, naše muke su nas pretvorile u dobre pjevače.

 Kažete da ste starog kova, kako vam ide snalaženje sa novim tehnologijama?

– Mislila sam da nikada neću naučiti da koristim Vajber i slične aplikacije, ali kako vreme odmiče, vidim da sam se odlično snašla. Ja sam vuk samotnjak i meni u mnogim trenucima niko ne treba, ali bez telefona ne mogu. Hvata me panika kada sam bez telefona duže od pola sata. Samo češljam po internetu i tražim razne stvari, a ko zna šta sve rade ova djeca. Plašim se hoće li ljudi razgovarati za dvadesetak godina.

 Danas se ljubav izjavljuje i putem mobilnog telefona, tehnologija nas je preuzela, kako je bilo u vaše vrijeme?

– Kada sam bila mlada, to je bila milina, ali i muka. Pisala sam ljubavno pismo po sedam dana. Pišem, pa brišem, pa novi papir, pa bacaj… Pa kada pošalješ, druga muka stiže, da li je stiglo, pa kada će da mi odgovori, a danas je potpuno drugačije. Pošaljem poruku, vidim da li je pročitano ili nije i sve znam. Odgovor stiže veoma brzo, nema mjesta za romantiku.

 

Izvor: Alo.rs.

The post ŠOK INTERVJU VESNE ZMIJANAC: Devedesetih žarila i palila Balkanom, a sada je otkrila šta misli o Nikolijinom pjevanju! appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

NIJE LAKO SA ČETIRI MUŠKARCA U KUĆI: Lepa Brena otkrila čime je muž i sinovi izbace iz takta

IZVOR
//?#

Svoj prvi zagrebački nastup Lepa Brena imala je u Ledenoj dvorani Doma sportova, a koncertom u Zagrebu obilježit će 35 godina karijere. Pjevačica voli boraviti u Hrvatskoj koju često posjećuje, naročito ljeti.

-Izuzetno volimo ploviti hrvatskim morem zato što mislim da je hrvatsko more zaista jedno od najljepših mora, božanstvene uvale, božanstveno vino, o hrani zaista šta god da kažem, bilo bi zaista suvišno. Najdraži dalmatinski specijalitet mi je bakalar na bijelo, na neku domaću priču, volim masline i, naravno, volim ribu na bilo kakav način, samo je važno da je ja ne spremam– rekla je Lepa Brena za IN Magazin.
Ispričala je kako je biti jedina žena s četvoricom muškarca u kući. Priznala je da je iz takta izbace kad za sobom ne gase svjetla.

-Mi imamo kuću od 1500 kvadrata i samo u toj kući imamo 200 sijalica. Ja sam inače osoba koja ne voli bahatost i bez obzira na to što mi imamo, bolje da mi poklonimo i damo nekome nešto. Ne volim čak ni hranu bacati- izjavila je Lepa Brena.

The post NIJE LAKO SA ČETIRI MUŠKARCA U KUĆI: Lepa Brena otkrila čime je muž i sinovi izbace iz takta appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

showPrije 1 sat

Jacques ‘napao’ kritičare pa nahvalio sebe kao glazbenika…

IZVOR24hr Ja sam itekako karizmatičan čovjek, da, imam talent, imam stav i mišljenje, jako sam prodoran i bez da se...

showPrije 9 sati

Fittest Family: Paulu je tata izvlačio zbog straha od vode

IZVOR24hr Ovaj zadatak je bio najteži za Paolu, koja ima veliki strah od vode. Čim je pristupila vodi, počela je...

showPrije 9 sati

Milijana nasrnula na Milojka: Mrš, pseto! Skloni mi se s očiju

IZVOR24hr Netrpeljivost između Milijane Bogdanović i Milojka Božića raste iz dana u dan, a Milijana često i nasrne na starijeg partnera. Ovaj...

showPrije 9 sati

DiCaprio vidio Rivera Phoenixa na dan smrti: Samo je nestao…

IZVOR24hr Jedne noći na tulumu vidio sam ga kako se penje stepenicama. Nikad ga nisam upoznao, a uvijek sam želio...

showPrije 10 sati

Seks simbol Atkins (58) iz ‘Plave lagune’ postaje striper

IZVOR24hr Na pragu 60-ih Christopher Atkins ima novu ulogu. Glumit će stripera u kazališnoj predstavi ‘Ladies Night’ koja će imati...

showPrije 10 sati

Naomi slavi: ‘Bilo je dana kad se nisam sviđala samoj sebi…’

IZVOR24hr Na pragu pedesete Naomi Campbell je i dalje poželjna u modnoj industriji. Osim po ljepoti i zavidnoj karijeri u javnosti...

showPrije 11 sati

Ronaldova Georgina mamila je poglede na premijeri u Cannesu

IZVOR24hr U crnoj, sjajnoj haljini dubokog izreza i bez naramenica ukrala je svu pažnju na crvenom tepihu kojim su prošli...

VijestiPrije 11 sati

POPOVIĆ DONIO ODLUKU KOJA SE MNOGIMA NEĆE SVIDJETI: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda!

IZVOR//?#Zvezde Granda predstavljaju muzički talent šou-program sa najdužom tradicijom u Srbiji, budući da su se slični TV formati obično završavali nakon...

showPrije 11 sati

Opet drama: Mijenjali rezultate Eurosonga, Makedonku zakinuli

IZVOR24hr Zbog krivo pročitanih glasova bjeloruskog žirija, u finalu je ‘zakinuta’ predstavnica Sjeverne Makedonija koja je po konačnim rezultatima pobjednica...

showPrije 12 sati

Ivan Šarić o Grubniću: ‘Netko mora eliminirati Eliminatora…’

IZVOR24hr Svojim plesnim vještinama Ivan Šarić zadivio je sve, a članovi žirija kažu je on najbolja reklama za ples…

NajnovijePrije 12 sati

POTPUNO PROMENILA IMIDŽ! Aleksandra Prijović postala plavuša!

IZVOR Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović uveliko se sprema za povratak na scenu, a nakon porođaja odlučila se i na...

Prije 12 sati

ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASAO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio SVE PORODIČNE TAJNE! A da li će ući u rijaliti?

IZVORĐole Đogani  otkrio sve detalje rijaliti porodice, o kojima do sada ni jedan od članova familije i učesnika rijalitija, nije...

IntervjuPrije 12 sati

ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASIO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio sve porodične tajne!

IZVOR//?#Đole Đogani uživao je sa suprugom Vesnom na odmoru, a onda otkrio sve detalje rijaliti porodice, o kojima do sada ni...

showPrije 13 sati

Fernandes za čarape daje 700 kn, Izabel plaća privatnu plažu

IZVOR24hr Izabel svakodnevno komunicira sa svojim obožavateljima, a sudeći po broju pratitelja nameće i modne trendove i svakako je jedna...

NajnovijePrije 14 sati

Nakon razvoda, Ana Sević poručila: NIKO NE SME DA BUDE ŽRTVA!

IZVORDarko Lazić je danas zvanično  potvrdio da su se on i  Ana Sević konačno razveli i pred zakonom. Ana je upravo...

showPrije 14 sati

Viktorija Rađa: ‘Dino me drži kao princezu na zrnu graška…’

IZVOR24hr Pobjedi se više nada moj suprug nego ja. On ima taj sportski, natjecateljski um. Od početka nas dvoje idemo...

IntervjuPrije 14 sati

ALEKSANDRA PROGOVORILA O BRAKU SA FILIPOM: Prija otkrila da li joj smeta kad ga druge žene gledaju

IZVOR//?#Aleksandra Prijović je sa suprugom Filipom Živojinovićem došla na rođendan njegovog brata Stefana i pritom otkrila da li provjerava svog...

NajnovijePrije 14 sati

Pala akcija: Nadežda i Miljana se ljubile u USTA sinoć nakon žurke!

IZVORNadežda Biljić i Miljana Kulić odlučile su da na neobičan način razmene nežnosti sinoć, nakon žurke. Naime, Nadežda je prvo...

VijestiPrije 14 sati

PRELOMILA: Marija Šerifović se povlači sa scene, prestaje sa pjevanjem?!

IZVOR//?#Pop zvijezda Marija Šerifović sinoć je u krcatom Sava centru održala šesti koncert “Druga strana ploče”. Projektu koji je prevazišao...

VijestiPrije 14 sati

SEVERINA ĆE OVU NAJAVU PAMTITI CIJELI ŽIVOT: Senad Hadžifejzović joj dao titulu o kojoj mnoge žene maštaju

IZVOR//?#Danas je snimana emisija „Šta ima Hadžifejs?“,a gošće su bile Severina Kojić, Ivana Banfić i Amira Medunjanin. Prva je stigla...

IntervjuPrije 14 sati

ŠOK INTERVJU VESNE ZMIJANAC: Devedesetih žarila i palila Balkanom, a sada je otkrila šta misli o Nikolijinom pjevanju!

IZVOR//?#Folk zvijezda Vesna Zmijanac je osamdesetih i devedesetih godina žarila i palila muzičkom scenom, a u intervjuu se prisjetila svojih...

showPrije 15 sati

Hanina škola zavođenja: Budite malo koketa, zamahnite kosom

IZVOR24hr U ‘Gospodinu savršenom’ zavela je Gorana Jureneca (39) pa su njih dvoje u ‘Superparu’ pokazivali koliko su skladni, a...

NajnovijePrije 15 sati

Počelo SUĐENJE Toniju Centinskom!

IZVORNa Opštinskom sudu u Pazinu, Hrvatska,  danas je počelo suđenje pevaču Toniju Cetinskom za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posledicama. Cetinski...

NajnovijePrije 15 sati

Marija Šerifović završila seriju uspešnih koncerata “Druga strana ploče”! Na bini plesao hrvatski voditelj, u publici pala prosidba, Marija najavila povlačenje iz medija!

IZVOR Pop zvezda Marija Šerifović sinoć je u krcatom Sava centru održala šesti koncert “Druga strana ploče”. Projektu koji je...

showPrije 16 sati

Kate, Eugenie i Katherine nose haljinu vrijednu 20.000 kuna…

IZVOR24hr Kate Middleton, Katherine i princeza Eugenie sasvim slučajno su izabrale istu haljinu te pokazale da ih mogu nositi tri...

VijestiPrije 16 sati

DRAGANA MITAR TRAŽI POMOĆ: Ne može psihički da se sredi poslije Zadruge i prevare muža

IZVOR//?#Iako mnogi misle da zadrugari jedva čekaju da idu kući, niko ne razmišlja o njihovom prilagođavanju u stvarni svet. Dragana...

NajnovijePrije 16 sati

Luna PREKRŠILA pravilo Zadruge: Rekla OVO Anabeli!

IZVORLuna Đogani je uživala na žurki u rijalitiju “Zadruga”. Kada se malo više opustila, prišla je kameri i obratila se...

showPrije 17 sati

Voditelj koji je šokirao regiju: Skinuo 60 kila i odbacio štikle

IZVOR24hr Makedonski voditelj Bojan Jovanovski je u ožujku 2018. pokrenuo vlastitu televiziju ‘1 TV’. Tamo je svoju emisiju dobila i pjevačica...

showPrije 17 sati

Počinje ‘Večera za 5 na selu’: Zdenkina pinca težila 27 kila

IZVOR24hr U nešto drugačijem izdanju popularni kulinarski show se vraća na televiziju i postaje ‘Večera za 5 na selu’, a...

VijestiPrije 17 sati

NJENE CURE: Jelena Karleuša napravila pometnju na društvenim mrežama

IZVOR//?#-Moje cure- napisala je Jelena Karleuša,a pjevačica je i ovaj put napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama.Ona je pozirala tokom...

IntervjuPrije 18 sati

NIJE LAKO SA ČETIRI MUŠKARCA U KUĆI: Lepa Brena otkrila čime je muž i sinovi izbace iz takta

IZVOR//?#Svoj prvi zagrebački nastup Lepa Brena imala je u Ledenoj dvorani Doma sportova, a koncertom u Zagrebu obilježit će 35...

showPrije 18 sati

Holivudski frajeri DiCaprio i Pitt zaradili ovacije u Cannesu

IZVOR24hr Glumački par iz snova Brad Pitt i Leonardo DiCaprio prvi put glume zajedno u glavnim ulogama. Miljenici žena su...

showPrije 18 sati

Misterij ‘Igre prijestolja’: Bronn i Cersei nikad u istome kadru…

IZVOR24hr Lena i Jerome nikad nisu snimali zajedno nakon prekida… Sve su čuvali u tajnosti, a odnos im je bio...

LifestylePrije 19 sati

Margot Robbie i Brad Pitt zablistali zajedno u Cannesu

IZVORGlumici je ovo prvo pojavljivanje na festivalu Margot Robbie i Brad Pitt zablistali zajedno u Cannesu je sadržaj prenesen sa...

VijestiPrije 19 sati

STRUČNA POMOĆ: Saša Vidić zadužen za stajling Džejle Ramović

IZVOR//?#Džejla Ramović svojim glasom očarala je sve na sceni “Zvezda Granda”,a njena mentorica Marija Šerifović se uvijek trudi da žiriju...

showPrije 19 sati

Milijana i Požgaj priznali spolni odnos: ‘Moglo je to malo duže’

IZVOR24hr Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu,...

NajnovijePrije 19 sati

NOVI TIM Karleuša otpočela saradnju sa Batom Spasojevićem

IZVOR Jelena Karleuša je tokom dvoje dvadesetpetogodišnje karijere sarađivala sa svim istaknutim srpskim dizajnerima i svim ljudima koji nešto znače...

NajnovijePrije 20 sati

Tamara Todevska: IZVINJAVAM SE NEVENI ZBOG NEPRAVDE KOJU JOJ JE MAKEDONIJA UČINILA!

IZVOR Tamara Todevska poručila je u intervjuu za Telegraf da se oseća loše što makedonski žiri nije dao nijedan bod...

showPrije 20 sati

Judita Franković polugola se valja po tabureu: Koja energija!

IZVOR24hr Judita Franković Brdar, koja je svojim glumačkim talentom i neopisivim šarmom ispred fotografskog objektiva Mare Milin postala lipanjsko lice...

NajnovijePrije 20 sati

PROMENIO ŠEST LETOVA I IZGUBIO PRTLJAG: Željko Mitrović uspeo da zbog ćerke do zore stigne u Njujork!

IZVORKao što smo najavili, Željko Mitrović će u toku ove nedelje na svom Instagram nalogu, koji je za kratko vreme...

IntervjuPrije 20 sati

ŽELJKO SAMARDŽIĆ JE VJEČITI ROMANTIK: Evo šta je uradio za suprugu na početku veze

IZVOR//?#Željko Samardžić je više od četiri decenije u braku sa suprugom Majom, a u poslJednjem intervjuu je otkrio da njih...

showPrije 20 sati

McCartney plagirao Pađenovu pjesmu? ‘To mi je kompliment’

IZVOR24hr Meni je to bio znak i zadovoljstvo da radim u skladu s najvišim svjetskim standardima, osvrnuo se na to...

VijestiPrije 20 sati

RJEŠIO ZDRAVSTVENI PROBLEM: Ovako danas izgleda Adam Đogani

IZVOR//?#Adam Đogani, nekadašnji učesnik trenutno aktuelne sezone “Zadruge 2”, ušao je na imanje u Šimanovcima ne bi li zaradio novac...

IntervjuPrije 21 sat

MARINA TUCAKOVIĆ BRUTALNO ISKRENA: Kad te uhvati bolest ne znaš gdje ti je d*pe,a gdje glava

IZVOR//?#Marina Tucaković, koja je vodila bitku sa opakom bolešću, otkrila je da se oporavlja i uredno prima terapiju, ali i...

showPrije 21 sat

Fan ‘Igre prijestolja’ iz Srbije je hit interneta: Sve su uništili!

IZVOR24hr Uništili su svaki karakter, sve likove i njegove postupke, puteve koji su odlično napisani u knjizi. Sve su ih...

VijestiPrije 21 sat

NOVI PLANOVI : Ervin Mujaković hoće da glumi

IZVOR//?#Posljednja serija fotografija Ervina Mujakoviča izazvala je veliku pažnju. Kampanja “Mr Big” je pokazala njegovo izvajano tijelo,a svi se slažu...

showPrije 22 sata

Obitelj Subašić slavi: ‘Okrenuli’ smo janje, čula se i harmonika

IZVOR24hr Prošli utorak smo imali veliku feštu kod nas u selu u Zagradu. Vidjet ćemo kad se Danijel i Antonia...

LifestylePrije 22 sata

Kako je Elle Fanning postala prava modna pobjednica na festivalu u Cannesu?

IZVOROld Hollywood glam koji očarava Kako je Elle Fanning postala prava modna pobjednica na festivalu u Cannesu? je sadržaj prenesen...

showPrije 23 sata

Počelo mu suđenje za nesreću: Tony Cetinski kaže da nije kriv

IZVOR24hr PRIJETI MU JEDNA DO OSAM GODINA ZATVORA: Tony je u studenom 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja u...

showPrije 23 sata

Svi su pričali o prvom poljupcu Casillasa i Sare na prvenstvu…

IZVOR24hr Iker je Sari nakon prvog susreta poslao buket cvijeća, ali tad novinarka nije reagirala jer je imala dečka. Ipak,...

showPrije 24 sata

Buduća britanska rap zvijezda veseli se Umagu i voli Marleyja

IZVOR24hr Moje je da samo repam, Umagu se veselim kao i svakom nastupu. Gdje god me svijet treba, ja ću...

VijestiPrije 24 sata

SKORMNO SLAVLJE: Damir Džumhur se pohvalio rođendanskim poklonom

IZVOR//?#Damir Džumhur je proslavio 27.rođendana, a naš teniser je putem društvenih mreža pokazao kako se slavilo. I dok su svi...

showPrije 1 dan

Igre prijestolja: Kraljica se nije ohladila, a nastavci već stižu…

IZVOR24hr Autor ‘Igre prijestolja’ George R. R. Martin potvrdio je da radi na osam novih serija. Jednu od njih već...

showPrije 1 dan

Povezala ih glazba: Giriček i Anezi nastupat će na ulicama…

IZVOR24hr Bivši košarkaš Gordan Giriček i reality zvijezda Alena Nezirević planiraju zajednički koncert. Nastupat će na ulici jer im je...

showPrije 1 dan

‘Laž je da sam u vezi s članom One Directiona. Želim biti solo’

IZVOR24hr Poznata pjevačica govorila je o medijskim spekulacijama kako je u vezi s jednim od članova One Directiona. Izjavila je...

showPrije 1 dan

Švigači napustili show: ‘Nismo uspjeli, iako smo se svi trudili’

IZVOR24hr Tata je odradio jedan vrhunski posao danas, nisam bio baš spreman, ali morao sam pomoći ovoj dječici ovdje. Vječno...

showPrije 1 dan

‘Još uvijek imam noćne more o pobačaju. Bila sam depresivna’

IZVOR24hr Nakon što je u dvjema američkim saveznim državama donesen zakon koji zabranjuje pobačaje, glumica Milla Jovovich iznenada je podijelila...

Advertisement

POPULARNO