Connect with us
IZVOR
//?#

Osim biografije za svoje fanove bend „Elemental“ priprema i dvostruke koncerte u Zagrebu i Beogradu čemu se vesele. Prekjučer kje izašla njihova biografija “Sve, samo ne romantika“, a Mirela Priselac Remi, solistica benda govori o onome šta ćemo saznati o bendu.

Kako ste reagovali kad ste čuli da će se pisati biografija o vama?

-S obzirom na to da je pisanje biografije krenulo u dogovoru s autorom Markom Podrugom, nije bilo previše iznenađenja. Tek kad sam dobila knjigu u ruke, sinulo mi je koliko je to zapravo velika stvar – na našoj muzičkoj sceni malo je biografija o bendovima, tako da mi je iznimno drago da je Elemental jedan od njih koji su zastupljeni u tom obliku. Velika je čast kada te ukoriče. To je zapravo jedini način da nas se stavi u neke okvire. Nakon što je napisao knjigu mislim da je Marko Podrug jedina osoba na ovom svijetu koja zna sve detalje o „Elementalu“ i nama unutar benda. Čak i bolje od Shota, koji je kao enciklopedija. Podrug zna sve naše mane i prednosti, sve naše male začkoljice koje nas čine ljudima i muzičarima kakvima jesmo. Prije nego što se bacio na pisanje bili smo si dosta bliski, jako ga poštujem kao autora i čovjeka, ali sada posebno.

Zašto „Sve, samo ne romantika“?

-Nismo romantični. Istina da je put bio jako dug i mukotrpan. Sve je izgledalo nekako čudno i nimalo romantično. Znate, one priče iz filmova, kako preko noći postanete slavni, bogati. Toga nema kod nas. Ta sladunjava romantika ne postoji.

Zašto ne gledate televiziju?

-Dosta čitam. Ne dozvoljavama da me bilo šta ometa i zaglupljuje.

Jeste li zadovoljni onim što ste postigli u karijeri?

-Uvijek možeš više i bolje, ali ako stalno težiš perfekcionizmu, vječno ćeš biti jadan i neispunjen. Zato sam, nakon dosta rada na sebi, došla do zaključka da je perfekcionizam toksičan i nepotreban. Radim najbolje što znam, kako kaže pjesma benda Artan Lili. Nastojim uvijek dati sto posto od sebe, ne štedjeti se kad stvaram ili kad sam na pozornici. Moja muzika mi je najbitnija stvar na svijetu. U njoj je moj identitet, moje srce i sve što me gradi. A ponekad i lomi. Ali tako to treba biti.

Koji su vas uticaji najviše oduševljavali u vrijeme kad ste počinjali, a koji su sad?

-Kad smo počinjali, bila sam najviše okrenuta rep muzici. Zapravo, afroameričkoj muzici, od gospela do hard kor repa. Danas slušam sve i svašta, tražim neke nove začudnosti, bendove koji donose neki novi zvuk.

Spremate dva koncerta 14. i 15. decembra u Tvornici kulture. Hoće li to biti različita ili identična dva koncerta, s istom set listom?

-Odvojili smo ih, konceptualno, na ‘Naš koncert’ i ‘Vaš koncert’. Za ‘Naš koncert’ će bend birati set listu, to jest pjesme koje se sviraju, a za ‘Vaš koncert’ odabir pjesama koje ćemo svirati prepustit ćemo publici. Preko  platformi pustit ćemo im da sami zakucaju koje pjesme žele da ih sviramo. Nadajmo se samo da neće previše zagrepsti po starim pjesmama s prvog albuma jer onda moramo u prostoriju za probe, da ponovimo akorde i tekstove. (smijeh)

Imate li kakve svoje rituale prije izlaska na pozornicu?

-Imam. Ne volim mnogo govoriti neposredno prije izlaska. Volim se povući na svoje maleno mjesto unutar sebe i doslovno odigrati cijeli koncert u glavi. Na taj način malo potučem tremu. A prije samog izlaska gore bend ima svoje ‘tajno rukovanje’, kojim jedni drugima dajemo do znanja da si čuvamo leđa. Ovo zvuči kao da smo mafija  nismo. Ali smo povezani kao oni!

Otkrili ste da su vam neke pjesme dosadile koliko ih svirate, a imate li neku koju vam je teško izvoditi kad je o emotivnoj strani riječ?

-‘Crveno’ me uvijek raznese. Uz ‘Malenu’ sam se nekoliko puta rasplakala na pozornici, kad sam vidjela kakvu reakciju ta pjesma izazove kod fanova. ‘Male stvari’ me uvijek oraspolože. ‘Tijelo pamti’ me uvijek napali, obožavam tu pjesmu, baš je epska.

Jesu li danas hiphoperi i reperi preuzeli ulogu glasnogovornika i buntovnika koju su nekada imali rokeri?

-Mislim da reperi rade to, no to ne znači nužno da je rok ušutio po pitanju bunta. Mislim da na ovoj sceni ima mjesta za aktivizam u oba žanra. Vjerujem u pankere iz podruma, možda čak i više nego što vjerujem u rokere s top ljestvica, barem što se tiče bunta i aktivizma.

Koliko je hip-hop, kao i sva popularna muzika, dobar medij za prenošenje poruka i iznošenje stavova?

-Muzika je predivan i širok medij koji pronosi razne poruke, nekada su ljubavne, intimne, a nekada su društveno angažirane. Svako od nas umjetnika odlučuje na koju će stranu stati. I emotivne, ljubavne poruke su bitne, nema tu klasifikacije prema bitnosti. Neki put je teže ostati emocionalno balansiran, nego imati pozitivan balans na računu.

U zadnje vrijeme sve češće vas se može vidjeti s gitarom u ruci. Kakve pjesme nastaju?

-Pripremam se za solo projekt, a gitara mi pomaže da pjesme iz glave ‘prevedem’ u akorde koje je onda jednostavnije prezentirati suradnicima. Trenutno radim na još dva muzička projekta, uz Elemental. I za oba mi treba gitara. Vratila sam joj se nakon 25 godina tišine. Opet me bole jagodice, ali uživam.

The post MIRELA PRISELAC REMI O BENDU „ELEMENTAL“, BIOGRAFIJI: Ne dozvoljavam da me bilo šta ometa i zaglupljuje appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Intervju

ANA BEKUTA I MRKA SEDAM GODINA ZAJEDNO: Mi živimo ljubav!

IZVOR
//?#

Kako je juče bio “Dan zaljubljenih” i sve je bilo u znaku prelijepih emocija, jedan poznati par je upriličio svoju ljubav dugim postojanjem. Naime, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka proslavili su punih sedam godina zajedničke ljubavi, a evo šta je Ana rekla tim povodom:


-Milutin i ja smo danas punih sedam godina zajedno i za sve ove godine isto nam je kao i prvog dana. Njegujemo našu ljubav uzajamnim poštovanjem i povjerenjem. To je tako od početka. Što se konkretno ljubavi tiče, o njoj je toliko priča napisano i ispričano, da ja često volim da kažem da je o njoj možda ipak najbolje ćutati.Mi živimo ljubav – bila je iskrena pjevačica.

The post ANA BEKUTA I MRKA SEDAM GODINA ZAJEDNO: Mi živimo ljubav! appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

MILICA PAVLOVIĆ: Ne ide da se plače uz muziku

IZVOR
//?#

Koga ćeš pamtiti zauvijek, kako kaže naslov tvog albuma?

 -Moju porodicu, prijatelje, publiku i sve dobre ljude.

 U kojim situacijama pomisliš – tako mi i treba?

 -To su situacije u kojima ispadnem naivna i glupa.

Po čemu si hrabrija u odnosu na druge?

 -Rizikujem, za razliku od mnogih.

 Gdje se najbolje odmaraš?

 -U selu kod bake i djeda.

 Najbolje žensko oružje?

 -Mozak i inteligencija koju mora pokazati.

 Neostvarena želja?

 -Da što više vremena provedem sa svojom porodicom.

 Kako si potrošila prvi honorar?

 -Renovirala sam kuhinju baki i djedu.

 Najljepši poklon koji si dobila?

 -Ja se radujem sitnicama.

 Uz koju pjesmu zaplačeš?

 -Rijetko plačem, pogotovo mi je čudno da plačem uz muziku. Nekako mi ne ide da se plače uz muziku.

15, August, 2018, Belgrade – Serbian singer Milica Pavlovic celebrating a birthday in Falkensteiner Hotel. Milica Pavlovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
15, avgust, 2018, Beograd – Srpska pevacica Milica Pavlovic proslavila je rodjendan u hotelu Falkensteiner. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 Na koga misliš svakog dana?

 -Na porodicu i moju publiku.

Šta ne opraštaš?

 –Laž, prevaru i manipulaciju.

 Šta može da te iznerivra?

 -Trudim se da se ne nerviram.

 Najveći blam?

 -Bilo ih je dosta, ali mislim da je najveći kad mi je spala cipela usred koncerta.

 Čega se plašiš?

 -Strah me je zemljotresa, poplava.

 Kakva si prijateljica?

 -Znam da slušam i to ljudi jako cijene.

Vrlina?

 -Neka drugi pričaju o tome, ja ne volim da se hvalim.

Jedeš li slatkiše?

 -Da, ne mogu da odolim.

 Šta voliš da kažeš za sebe, ako moraš da se opišeš?

 -Da sam pacijent (smijeh).

 

 

 

 

 

 

 

The post MILICA PAVLOVIĆ: Ne ide da se plače uz muziku appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

VAŽE ZA JEDAN OD SKLADNIJIH ESTRADNIH PAROVA: Ognjen Amidžić supruzi Danijeli ipak zamjera jednu stvar

IZVOR
//?#

Autor i voditelj emisije “Amidži šou” Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Međutim, i u njihovom odnosu, kao i u svakom drugom, povremeno dođe do sukoba mišljenja, što je priznao Ognjen u “Premijeri”.

– Ona je vrlo specifična, ima vrlo jasne i čvrste stavove po mnogim temama. Ja se slažem sto posto, ja znam njeno mišljenje, mi pričamo o tome. Slažem se sa njenim mišljenjem i ona je čvrsta u svojim stavovima jer nosi to tradicionalno vaspitanje, ima taj tradicionalni stav… Ali isto tako, vrlo je otvorena – kaže Ognjen i otkriva šta to zamijera svojoj dragoj.

– Ja sam njoj uvijek zamjerao što je možda malo za moj ukus tvrđa u nekim stavovima. Mislim da je najtvrđa, ustvari, prema sebi i oko toga imamo neku kao priču: Može to malo mekše, ne mora baš tako – objašnjava Ognjen, piše Blic.

Voditelj je, takođe, priznao da, na svu sreću, on nije “loš policajac” kada je odnos sa njihovim sinom Matejom u pitanju.

-To je dobro, jer ja nisam baš opasan kao tata. Ja sam ona mekša strana (smijeh). Ona je vrlo doslijedna u svakoj priči, stavu i posvećena je svakoj stvari koju radi – objasnio je Ognjen.

The post VAŽE ZA JEDAN OD SKLADNIJIH ESTRADNIH PAROVA: Ognjen Amidžić supruzi Danijeli ipak zamjera jednu stvar appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ISKRENA: Nosim pravi vjerenički prsten,a ne rijaliti lažnjak

IZVOR
//?#

Aleksandra Subotić, poslije diskvalifikacije iz rijalitija, otvorila je dušu o svemu što je tišti. Iako je njen vjerenik David Dragojević u rijalitiju sa Anom Korać, Sandra je ubjeđena da sportista i dalje voli nju, a da je sa starletom samo kad je pijan.

– Da se sa Davidom vidim i popričam samo dva minuta, sve bi bilo kao ranije. Ipak smo proveli zajedno dvije godine, znamo kako dišemo. Čekam da se završi ovaj cirkus i da se vratimo u normalu. Znam da će tako biti. On nije zaljubljen u nju! Samo pijan može da ima se*s sa njom, ali mislim da time zavarava samog sebe. On tim postupcima sebe ubeđuje da je zaljubljem, a zapravo nije. Mislim da se plaši osude naroda, pa pokušava da opravda svoje postupke. Ja sam prijavljena kod njega na adresi, ja sam njegova vanbračna supruga i imam pravo kao da sam mu zakonita žena. Vjerio me je ispred kuće, na ulaznim vratima. Ja nosim pravi vjerenički prsten, a ne rijaliti lažnjak. Kad izađe iz rijalitija i suoči se sa svim, postaće mu jasne neke stvari- kaže Aleksandra.

The post ALEKSANDRA SUBOTIĆ ISKRENA: Nosim pravi vjerenički prsten,a ne rijaliti lažnjak appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

showPrije 3 sata

Jacquesov miljenik ‘iskopirao’ azerbajdžanski styling iz 2008.

IZVOR24hr Čini se da je na Euroviziji 2008. Azerbajdžan oborio s nogu Jacquesa Houdeka pa je poželio njihov izgled rekonstruirati na...

VijestiPrije 3 sata

Komšije Novaka i Jelene Đoković otkrile kako se par ponaša, ali i kakvoj sceni su prisustvovali

IZVOR//?#Najbolji svjetski teniser naredne tri nedjelje će sa porodicom boraviti u Srbiji, a komšije u beogradskom naselju u kojem živi...

VijestiPrije 3 sata

Ovo je bivši muž Vesne Zmijanac sa koji ima kćerku, a bio je veoma moćan

IZVOR//?#Pjevačica Vesna Zmijanac, tokom čitave karijere važila je za veliku zavodnicu, a njen privatan život godinama je intrigirao javnost. S...

showPrije 4 sata

‘Nadam se da će se pjesma za ovaj Eurosong pametno birati’

IZVOR24hr Domenica i Lorena Bućan uzdanice su hitmejkera Tončija Huljića, koji vjeruje da Hrvatska iduće godine može biti domaćin Eurosong,...

VijestiPrije 4 sata

ALEKSANDRA POBJESNILA ZBOG ANE I DAVIDA: Njena brutalna objava je sve šokirala

IZVOR//?#Aleksandra Subotić pomno prati šta se dešava u “Zadruzi” između njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića i njegove sadašnje djevojke Ane...

VijestiPrije 4 sata

PODRŠKA KOLEGICE: Evo u čijem je društvu bio Adis Škaljo

IZVOR//?#-Dođu dragi ljudi i stvarno su dragi, ali opet fali brat Filip Miletić– poručio je Adis Škaljo iz Beograda. Pjevača...

VijestiPrije 4 sata

NAKON DUGO VREMENA: Amel Ćurić i Emina Jahović zapjevali

IZVOR//?#-Pjevali smo zajedno nakon dugo vremena Valentinovo.Hvala Beograde!- poručio je Amel Ćurić,a na sceni je bio sa Eminom Jahović. Duet...

VijestiPrije 4 sata

PROMIJENILA LIČNI OPIS: Ovako je Jami izgledala prije operacija

IZVOR//?#Folk pjevačica Jasna Milenković Jami često je na meti komentara zbog svog izgleda. Posljednjih godina Jami se promijenio lik, a...

showPrije 5 sati

U 77. godini od leukemije umro je Hitler iz ‘Konačnog pada'…

IZVOR24hr Prošle godine Ganzu je dijagnosticirana leukemija, no unatoč liječenju glumcu nije bilo pomoći. Švicarski glumac pojavio se u više...

VijestiPrije 5 sati

Preminuo čuveni glumac koji je igrao Hitlera!

IZVORSvojim glumačkim talentom popularnost stekao i van granica Evrope Izvor : alo.rs

VijestiPrije 5 sati

ANTONIO KRIŠTOFIĆ NAJAVIO PJESMU: „Đavole“ je prava bomba!

IZVOR//?#Antonio Krištofić, finalista posljednje sezone “Zvezde Granda”, nakon što se povukao na neko vrijeme, jučer je stigao u Beograd i...

VijestiPrije 5 sati

PLIKOVI PO RUCI: Džidža Stojković imala nezgodu, pa se oglasila

IZVOR//?#Folk pjevačica Aleksandra Džidža Stojković je objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je ruka u zavoju. I sama...

showPrije 5 sati

‘Odabrala sam krivog čovjeka, stalno me psihički zlostavljao’

IZVOR24hr Iako je sreću napokon pronašla u zagrljaju supruga Taylora Goldsmitha, glumica je za američke medije otkrila sve pojedinosti prvog...

showPrije 6 sati

Nakon promjene spola udala se Romana: Osjećam se kao žena

IZVOR24hr Osjećam se kao prava žena, težak je bio put, ali udala sam se kao žena, uzbuđeno je rekla Romana...

showPrije 7 sati

‘Supruzi Jovani uvijek pjevam da je žena za sva vremena…’

IZVOR24hr Arena je divna, to je dvorana koja je meni dvaput u bliskoj prošlosti pružila veliku ljubav, rekao nam je...

NajnovijePrije 7 sati

Preko 20.000 ljudi uživalo na spektakularnom koncertu Željka Joksimovića u Zagrebu! (FOTO)

Uživali su

NajnovijePrije 7 sati

SVET U NOVOM BROJU OTKRIVA: Evo ko je novi frajer Katarine Grujić!

IZVOR Nakon nekoliko emotivnih promašaja, Katarina Grujić konačno se skrasila. Mlada folk zvezda uživa u romansi sa Semirom Junuzovićem, prebogatim...

NajnovijePrije 7 sati

SUZE TUŽNE MAJKE Marija Kulić više nije mogla da izdrži, posle ovih reči javno BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

IZVOR Iako su pre nekoliko dana Miki Đuričić, Marija Kulić i Miljana Kulić započeli pravi rat, gde su uputili žestoke...

NajnovijePrije 7 sati

(FOTO) SKINULA BURMU! Ana Kokić u provodu pokazala da je prebolela muža!

IZVOR Ana Kokić objavila je pre mesec i po dana da se razvodi od supruga Nikole Radjena, ali su je...

VijestiPrije 8 sati

INSTAGRAM OBRISAO LAŽNE NALOGE: Karleuša izgubila oko 100.000 pratilaca, a evo koliko su ostali

IZVOR//?#Korisnici Instagrama sa većim brojem pratilaca u posljednjih 15 sati ostali su bez stotina, a neki i bez desetina hiljada...

showPrije 8 sati

‘Sjećam se prve Dore, zapila sam se s Robićem i Kondžom’

IZVOR24hr Glazbeno natjecanje u kojem se izabire pjesma koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu ponovno se vratilo kući – u...

NajnovijePrije 8 sati

(FOTO) GRMI KAKO IZGLEDA! Karleuša po prvi put nakon svega što se desilo izašla u noćni provod!

IZVOR View this post on Instagram 💕 A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 15, 2019 at 2:18pm...

VijestiPrije 8 sati

Karleuša u provodu: Izašla u roze haljini, pa ovim ljudima poručila da su joj najbolji prijatelji zauvijek!

IZVOR//?#Pjevačica Jelena Karleuša u posljednje vrijeme je aktivna na Instagramu. Svoje fanove i pratioce svakodnevno časti fotografijama. Pa tako je...

NajnovijePrije 8 sati

(VIDEO) Nataša Bekvalac se pojavila na Cobijevom nastupu, NASTAO HAOS kad su izveli hit ‘Mala plava’!

IZVOR Pop zvezda Nataša Bekvalac sinoć je sa prijateljima izašla u provod u Novom Sadu na nastup svog kolege Slobodana...

VijestiPrije 9 sati

Đorđe David iznenadio je mnoge dolaskom u Zvezde Granda, a novi potez će tek pokrenuti lavinu komentara

IZVOR//?#Đorđe David je, na iznenađenje mnogih, postao član žirija “Zvezda Granda” u trenutno aktuelnoj sezoni, iako je ranije javno iznosio...

showPrije 9 sati

Cardi B radila kao striptizeta: ‘Nisam željela živjeti na ulici’

IZVOR24hr Iako zahvaljujući roditeljima ima umjetničko ime Cardi, odnos s njima joj nikada nije bio sjajan. Krila je istinu od...

NajnovijePrije 9 sati

Srpska lepotica biznismena zamenila fudbalerom! Uživa u luksuzu, za bivšeg neće ni da čuje!

Ona baš nema sreće u ljubavi…

VijestiPrije 9 sati

DERNEK UZ „FRAJLE“: Rasplesale publiku

IZVOR//?#Iako je prošao Dan zaljubkjenih „Frajle“ su nastavile u dobrom ritmu. Sarajevska publika ih je poželjela,a ova popularna četvorka je...

VijestiPrije 9 sati

DŽENAN LONČAREVIĆ U „MY FACEU“: Publika ga voli

IZVOR//?#Dženan Lončarevič održao je još jedan sjajan koncert u Sarajevu,a „My Face“ je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Pjevač je...

VijestiPrije 10 sati

PETAR GRAŠO ZA SVE GENERACIJE: Sjajan koncert u „Domu mladih“

IZVOR//?#Petar Grašo nije čest gost u Sarajevu,tako da je publika željna njegovih pjesma. „Dom mladih“ je rasprodan nekoliko dana ranije,a...

showPrije 10 sati

Najluđe izjave sezone: ‘Ljudi iz Karlovca nemaju baš emocija’

IZVOR24hr Kada sam ušetala mislim da su se Jovanovi prijatelji jako iznenadili. Pokazala sam im svoju senzualnu figuru, kaže Victorija...

VijestiPrije 11 sati

Evo kako djevojka Darka Lazića izgleda u petom mjesecu trudnoće

IZVOR//?#Folk pjevač Darko Lazić ove godine će, po drugi put, postati otac, a njegova izabranica Marina Gagić je nedavno ušla...

showPrije 11 sati

Momentalno se zaljubila: ‘Ne smijem, a znam da je on pravi’

IZVOR24hr Od omiljene holivudske glumice, Julia Roberts postala je poznata kao ‘razaračica brakova’. Priča o zabranjenoj ljubavi sa kamermanom Dannyjem...

VijestiPrije 11 sati

Maca Diskrecija oplela po bivšem dečku na dan vjenčanja

IZVOR//?#Maca Diskrecija već mjesecima unazad izaziva pažnju javnosti zbog toga što na svom Instagram nalogu raskrinkava oženjene muškarce koji joj...

showPrije 11 sati

Ludo smo se zabavljali dok nas čistačica ujutro nije potjerala…

IZVOR24hr Kupili bismo 20 kartona vina i zabavljali se do ranih jutarnjih sati, prisjećaju se glazbenici. Tijekom Dore je cijeli...

VijestiPrije 11 sati

Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Zagrebu: Preko 20.000 ljudi uživalo u spektaklu

IZVOR//?#Preko 20.000 ljudi u Areni Zagreb sinoć je disalo i pjevalo kao jedno, zajedno sa Željkom Joksimovićem, na večeri posvećenoj...

SlavniPrije 17 sati

Novi šokantni detalji braka Justina Biebera i Hailey Baldwin!

IZVOR Oni su par koji naizgled ima sve! Justin Bieber i njegova mlada Hailey Baldwin su mladi, lepi, bogati, poznati i jako zaljubljeni jedno...

SlavniPrije 17 sati

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenilo

IZVOR Teško je izdvojiti se u porodici sa prezimenima poput Kardashian i Jenner , ali Kylie to uspeva iznova i iznova! Nema veze da li je...

showPrije 18 sati

Napunio je dvoranu: Grdović pjevao pred tisućama u Zadru

IZVOR24hr Da bi me policija svaki put umjesto puhanja u alkotest vodila na vađenje krvi, svu bi mi krv posisali,...

Prije 18 sati

(FOTO) BLAM OGNJENA VRANJEŠA! Muvao devojku na Instagramu, ONA GA ŽESTOKO PONIZILA!

IZVOR Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, koji je slavu u tabloidima stekao tako što je bezuspešno pokušao da uništi brak Jeleni...

SlavniPrije 19 sati

Otkrivamo: Sve o novom odnosu Jennifer Aniston i Brada Pitta

IZVOR Jennifer Aniston proslavila je svoj pedeseti rođendan u društvu nekih od najvećih imena Holivuda, a na velikoj proslavi našao se...

showPrije 19 sati

Monica iz ‘Prijatelja’: Bila sam nevina do 21. i ponosim se tim

IZVOR24hr Njezina majka se na poseban način nosila sa seksualnošću. Kad je Courteney dugo bila u vezi s dečkom, majka...

NajnovijePrije 20 sati

Usred SE*S SKANDALA javno ponudio BRAK Karleuši! (FOTO)

Pljušte ponude.

showPrije 20 sati

Lepa Brena: Popović je morao pobijediti s pjesmom ‘Džuli’

IZVOR24hr Oduvijek sam smatrala da se Europi ne treba uvlačiti u dupe i da se Jugoslaveni trebaju predstaviti svijetu onakvi...

showPrije 20 sati

Pjevač zlostavljao maloljetnice i kolegice: ‘Kao R. Kelly sam’

IZVOR24hr Nekoliko žena optužilo je Ryana Adamsa za uznemiravanje, među kojima su glazbenica u usponu, koje su bile maloljetne u...

VijestiPrije 20 sati

BUBI SPREMA NEŠTO NOVO: Fanovi nestrpljivi

IZVOR//?#-Idući mjesec priprema novog projekta. Nova pjesma i spot – oglasio se Ermin Redžić Bubi. On je naišao na oduševljenje...

showPrije 21 sat

Šivana baš za nju: Ella Dvornik udala se u Zigmanovoj haljini

IZVOR24hr Ispod čipkastog korzeta, vjenčanica je ukrašena svilenim detaljima, a leđa su otvorena. Uz nimalo klasičnu haljinu, Ella je nosila i...

VijestiPrije 21 sat

Darko Lazić zapevao prvi put nakon saobraćajne nesreće! (VIDEO)

IZVORPoslušajte sami… Izvor : alo.rs

VijestiPrije 21 sat

NOVA FRIZURA:Indira Kučuk-Sorguč blista

IZVOR//?#Indira Kučuk-Sorguč stigla je na premijeru predstave „Kavkaski krug kredom“,koju nije željela propustiti. Trebalo se predstaviti u najboljem izdanju,jer se...

NajnovijePrije 21 sat

Popularna pevačica se verila na Dan zaljubljenih, a zbog jednog komentara svi misle da je TRUDNA!

Rekla je DA!

VijestiPrije 21 sat

SUSRET NAKON DUGO VREMENA: Mirza Delić i Sandra Rešić ponovo zapjevali

IZVOR//?#Mirza Delić i Sandra Rešić su osvojili srca publike duetom „Zbog nas“. Međutim, pjesmu nisu stigli da zapjevaju zajedno i...

showPrije 21 sat

Lady GaGa provela Valentinovo na tetoviranju, ali ne s dečkom

IZVOR24hr Pjevačica je Dan zaljubljenih provela kod tattoo majstora, a na njezinom Instagram profilu nije bilo nikakvih naznaka da joj...

showPrije 22 sata

Lazić prvi put nakon prometne nesreće pjevao pred publikom

IZVOR24hr Darko je sa zaručnicom Marinom bio na koncertu Saše Matića, a u jednom trenutku uzeo je mikrofon i zajedno...

showPrije 22 sata

Ušli smo u hotelsku sobu Lidije Bačić gdje se priprema za Doru

IZVOR24hr Volim prošetati uz obalu, slušati šum mora i udahnuti morski zrak. To me smiruje, tako se relaksiram, objašnjava Lidija....

VijestiPrije 22 sata

Nakon porno Jece, Vranješ u video akciji! Skinuo se GO, bez imalo blama!

IZVORSvi su pozevali… Izvor : alo.rs

NajnovijePrije 23 sata

Slobodan Radanović ušao u avion sa Kijom Kockar, pa poslao poruku koja je zapalila društvene mreže!

IZVORSlobodan Radanović i Kija Kockar ovog vikenda zajedno nastupaju u Nemačkoj, a pre ulaska u avion pevač se na društvenim...

SlavniPrije 23 sata

Veljko Ražnatović kao Justin Bieber: Oženio se u tajnosti?

IZVOR Iako je tek nedavno postao bokser i javna ličnost, život Veljka Ražnatovića, sina folk dive Svetlane Ražnatović već dugo godina intrigira javnost. Njegove...

Advertisement

POPULARNO