Connect with us
IZVOR
//?#

Mirko Šenkvoski Geornimo je sa Nikolinom Kovač odnio pobjedu na ovogodišnjem Ilidžanskom festivalu, a pjesma „Kako da te zaboravim“je proglašena najboljom.

Kompozitor, muzičar, producent radi punom parom. Album „Crvene jabuke“ će izaći uskoro, ali i nove pjesme Halida Bešlića. O saradnji sa Žerom i Halidom, nagradama i karijeri,ali i planovima sa bendom „Komuna“ pričamo sa Geronimom.

Nikolina je odlična

Kakvi su utisici na Ilidžanskog festivala?

-Utisci nakon Ilidže su više nego sjajni…a kakvi mogu biti kad ste pobjednik!? Organizator je bio na visini zadatka i bilo je to nekoliko lijepih ljetnih noći u kojima smo se malo družili.

 

Kako je izgledala saradnja sa Nikolinom Kovač i rad na pjesmi „Kako da te zaboravim“?

-Saradnja sa Nikolinom je odlična. Ona ima iza sebe veliku podršku porodice što je jako važno kad se kreće u ovaj posao. Zbog samopouzdanja i još mnogo toga. A, evo, podršci se pridružio i sam Halid Bešlić koji je postao supervizor njezine pjevačke karijere i koji nam svima puno pomaže svojim velikim iskustvom i savjetima. A evo i prvi rezultat je tu.

——
MOZAIK, 2 stupca

Jeste li se nadali pobjedi?

-Nisam se nadao pobjedi. Bilo je puno dobrih pjesama i pjevača. Ja sam uvijek čvrsto na zemlji sa obje noge jer tako sve lijepo što se desi bude još ljepše.

 

Koliko znače nagrade?

-Nagrade znače samo da bi vas na neki način lansirali ali ako nemate dobru pjesmu i ako niste na visokoj razini. Ne može to dugo trajati. Imamo bezbroj primjera. Kad ulažete u lošu pjesmu to je isto kao kad se nadate dobitku na lotu, a niste uplatili listić.

 

Nove pjesme „Crvene jabuke“ publika će čuti uskoro. Kakav je Žera saradnik?

-Album „Crvene Jabuke“ je nešto što mi je veliki izazov. Veliki je to bend. Velike su pjesme iza njih. Žera je to svjetlo benda oko kojeg se skupljaju leptiri i jako je važno pogoditi njegovu emociju. Singl “Čuj to” je vani. Lagana ljetna razbibriga bez ikakvih ambicija osim da vas malo nasmije i oraspoloži. Album je skroz nešto drugo…jedna, rekao bih, nostalgična priča za ovim našim prostorima, a posebno za Sarajevom iz perspektive ljudi koji su iz raznoraznih razloga otišli negdje vani. Nekoliko pjesama stihovima je oplemenio pjesnik Miroslav Pilj poznat po radu sa Indexima. Žera je kao suradnik vrlo lagan kad se razumijete, a nas dvojica smo definitivno na istim valnim duljinama tako da to ide sjajno.

Kako ste se prilagodili njihovom prepoznatljivom stilu?

-Pa, različite saradnje upravo i postoje da se ne mora niko nikom prilagođavati nego upravo da se novom saradnjom dobije neki novi pomak. Ja imam svoj prepoznatljiv rukopis koji je u posljednjih desetak godina prepoznat i prihvaćen od publike tako da je to tu negdje po mojoj autorskoj emociji kao i do sada. Žera i bend će, naravno, svojom emocijom to još usmjeriti u njihov kolosjek koji vodi pravo do srca publike. Tu je naravno i producent albuma Dragomir Herendić Draganini moj stalni suradnik i producent prošlog albuma „Crvene Jabuke“ koji je od strane kritike proglašen za najbolje isproduciran album „Jabuke“ do sada.

 

Uskoro stiže i novi Halid Bešlić, ono što publika nestrpljivo čeka. Da li je bilo teško opravdati ranije hitove i vašu dugogodišnju saradnju?

-Halid je uvijek izazov, jer njemu je samo nebo granica. Uvijek se dodatno iznenadim koliko mi daleko dobaci pjesma kad ju on otpjeva. Mi smo zajedno u tandemu od 2007. godine, i evo to jednostavno ide pa ide. Naravno nisam jedini…ima tu još sjajnih autora. Naročito je važan tu Samir Kadirić, Halidov aranžer i producent. To je jedan sjajan tim u kojem je čast i zadovoljstvo biti. Imamo ponovo hit singl “Taman je” koji je pokorio klubove i svadbe ovo ljeto i koji je dokaz da se publika još nije zasitila ove naše emocije koju im nesebično dajemo.

U dobrom smjeru

Imate li neostvarenih želja u karijeri?

-Volio bih napraviti jednu lijepu rok priču sa „Komunom“. Zaželio sam se pozornice, a ja sam čovjek pozornice, to me do kraja ispunjava. Za sada to ide u dobrom smjeru. Kažu da nisu vremena roka, ali ja mislim da su važne dobre pjesme i da dobre pjesme prave trendove. Tako da ćemo se boriti pa dokle dobacimo.

 

Sarađivali ste sa mnogim pjevačima i pjevačicama. Postoji li neko s kim želite da radite, a niste imali priliku?

-Ima dosta pjevača sa kojima bih volio raditi, a do sada nisam. Bit će onako kako mora biti. Do sada sam napravio dovoljno i ako ovako ostane neće mi biti žao ni za čim. Ako se desi neki novi uspjeh super, ako ne, opet super. Život je čudo i treba mu se radovati svaki novi dan i uživati maksimalno i u malim stvarima koje ga ustvari i čine.

 

 

Od muzike se ne odmaram

 

Obaveza je dosta. Imate li vremena za odmor?

 

-Ja uvijek imam vremena za odmor jer muziku ne smatram poslom pa se ni ne odmaram od nje.

The post MIRKO ŠENKOVSKI GERONIMO O STARIM I NOVIM PRJEKTIMA : Kad ulažete u lošu pjesmu to je isto kad se nadate dobitku na lotu, a niste uplatili listić appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Intervju

KARLEUŠA GA NAHVALILA,  A ON JOJ UZVRATIO: Đorđe David žali što neće „profurati“

IZVOR
//?#

Jelena Karleuša je, dok javnost još nije znala ko će biti novi član žirija, rekla da se radi o “glumcu i pjevaču koji je oštar na jeziku i koji je jako dobar frajer”..Sada se zna da je to Đorđe David, nekadašnji pjevač „Generacije 5“.On je odgovrio kolegici na ove komplimete i pohvalio je.

-Šteta! Eto, vidiš, nećemo moći da profuramo jer ja sam već sebi našao ženu, a ona sebi muža. U svakom slučaju, to je kompliment jer ona se rijetko kome dopadne. Znači mi kompliment od osobe koju na društvenim mrežama prati 1,8 miliona ljudi. Za mene je to samo san, vjerovatno do kraja života! Ona je mnogo vidjela kada je riječ o svijetu i šoubiznisu-kazao je Đorđe.

The post KARLEUŠA GA NAHVALILA,  A ON JOJ UZVRATIO: Đorđe David žali što neće „profurati“ appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

ODLUČIO DA PROGOVORI: Saša Popović iznio detalje o Slavici Ćukteraš i Tanji Savić

IZVOR
//?#

Saša Popović ispričao  je detalje vezane za Tanju Savić i Slavicu Ćukteraš sa početka karijere, koji godinama intrigiraju javnost.

 Špekulisalo se da između pjevačica postoji sukob što su one oštro demantovale, ali je direktor “Granda” otkrio kako su se Tanja i Slavica ponašale 2005. godine.

-To je bilo 2005.godine. Slavica dođe kod mene i kaže: “Ona Tanja Savić… Zašto ona to ima, a ja nemam?”. A onda dođe Tanja: “Zašto si to dozvolio Slavici, a meni ne?”. I to stalno tako… Da bi danas ostale dobre drugarice i ako Bog da, da napravimo prvi put duet za njih dvije- ispričao je Popović u emisiji “Grand koktel”.

Slavici je Saša na kraju dao veliku podršku u emisiji povodom njenog povratka na estradnu scenu i iznio mišljenje da će uspjeti da povrati slavu koju je nekada imala, ako nastavi da bira dobre pjesme.

 

 

The post ODLUČIO DA PROGOVORI: Saša Popović iznio detalje o Slavici Ćukteraš i Tanji Savić appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

SAŠA POPOVIĆ O GRANDU, PENZIJI I BRENI: Jedino Žika Jakšić može da me mijenja

IZVOR
//?#

Za njega kažu da je najmoćniji čovjek šoubiznisa. Uticao je na formiranje muzičke scene i na to šta će mladi slušati. Prethodnih dvadeset godina Saša Popović proizveo je na stotine pjevača.

-Izuzetno veliki napor da održite toliko sezona. Ako uzmete u obzir svjetske formate kao što su “Idol”, “Super star” u Njemačkoj , ili kod nas “X faktor” i “Operacija trjunf”. Nisu opstali dugo. Sve te slične forme poput “Zvezda Granda” nestale su iz razloga što jednostavno nisu mogli da održe kvalitet i gledanost. Mnogo truda, rada i angažmana stoji iza nas. Mi te 2004. godine nismo imali samostalnu emisiju koja bi se zvala “Zvezde Granda” nego smo u okviru emisije “Grand šou” radili sve to. Bilo je veoma komplikovano, ali smo vidjeli veliko interesovanje naroda i gledalaca. Tek smo 2007. godine na televiziji “Pink” uspjeli da izboksujemo takav format – kaže Saš Popović za Blic.

Mnogo se pisalo o vašem odlasku sa “Pinka”. U kakvim ste odnosima danas sa Željkom Mitrovićem?

Željka Mitrovića nisam čuo godinama. Pardon, čuo sam ga prošle godine kada je bila neka nesuglasica između “Granda” i “Prve”. Došlo je do neke varijante da bi možda naše emisije prešle na “Pink”. Imali smo jedan telefonski razgovor i to je sve.

Čega ste se sve odrekli zbog karijere?

Počeo sam 1973. godine profesionalno da sviram. Znači, 45 godina kako se bavim ovim poslom. Mislim da se nisam mnogo odricao, možda sam djelimično zapostavio porodicu od 1999.godine do 2003. godine. To je bio period kada sam se maksimalno posvetio stvaranju “Granda”, dok on nije stao na noge. Ali sam sve doveo na taj nivo da sam od 2006. godine zaista mogao mnogo lakše da dišem, jer je sve bilo veoma uhodano.

Kako izgledaju momenti kad se vi i Brena raspravljate?

Između Brene i mene nema rasprave zato što “Grand” produkciju, sve emisije, televizijske formate i firmu vodim ja. Brena se u to ne miješa i zbog toga je mnogo lakše da sve to radimo. Za razliku od perioda kada smo bili u “Slatkom grehu”, kada smo se raspravljali na smrt. Tu su bila raspravljana oko toga koja pjesma treba da se uvrsti u repertoar, na koji način treba napraviti koncert, da li garderoba za Brenu treba da bude ovakva ili onakva. Bilo je mnogo raspravljanja. Kada je počela era “Grand” produkcije, Brena i ja smo se dogovorili da vodim apsolutno posao i sve mi je to prepustila. Ima veliko povjerenje u mene. Vjerujete mi, za ovih 20 godina od kada je krenula firma, ne vjerujem da sam sa Brenom imao bilo kakvu rasprave.

Ko vas je najviše razočarao od pjevača?

Nije me niko razočarao. Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Vidite, ona je vanserijska pjevačica, divna, mlada, lijepa djevojka koja se pojavila na audiciji u Požarevcu sa svega devetnaest godina. Na početku i tokom svoje karijere je imala mnogo hitova. Mi smo joj birali pjesme i vodili karijeru. Međutim, neki splet različitih okolnosti je doveo do toga da je nema. Prisutna je. Ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti vrhunska zvijezda.

Zašto je Đorđe David na mjestu Ace Lukas?

Prvo moram da kažem da je Lukas moj veliki prijatelj i možda se jednog dana ponovo vrati. Ovu sezonu je htio da preskoči. Onda kada smo birali ko će biti šesti član, vodili smo se time da se dijametralno razlikuje od ostatka žirija. Falio nam je neko ko će biti različit, a to je Đorđe David, koji je roker. Druga stvar zbog kojeg smo ga uzeli je to što je Đorđe godinama pričao protiv “Granda”, dosta se toga pisalo, a njemu je nešto smetalo kod nas. Uvijek je govorio kako to nije prava muzika, da to nije produkcija koja treba da iznjedri prave pjevače i tako dalje. Pošto u ovoj sezoni nove pjevače prave mentori, evo mu sada prilika da izabere neke od ovih kandidata, te neka napravi pjevača po svom ukusu, da u stvari vidimo kako to treba da izgleda po njemu.

Svi kažu da imate ogromnu energiju. Hoćete li u penziju? Šta će biti sa Grandom poslije vas?

Teško je pitanje. Imam 64 godine, sljedeće godine u aprilu ću napuniti 65 godina. To je neko vrijeme kada ljudi već razmišljaju o nekoj penziji i prestanku rada. Imam dovoljno snage, volje, elana i želje da nastavim s ovim poslom. Biću tu gdje sam i sada. Uvijek ću da radim, mislim da se neće desiti to da me nema više u ovom poslu.

Kome biste od pjevača smjeli da povjerite da vodi instituciju kao što je “Grand”?

Samo Žiki Jakšiću. Nikom drugom, ako pričamo o pjevaču. On je sa mnom od 2003. godine i mnogo smo toga prošli. Pravi je dasa. Razumije, zna i godinama me je pratio.

The post SAŠA POPOVIĆ O GRANDU, PENZIJI I BRENI: Jedino Žika Jakšić može da me mijenja appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

DVOSTRUKO SLAVLJE: Indira Levak dočekala svoje vrijeme

IZVOR
//?#

Indira Levak proslavila 45. rođendan na najbolji mogući način. Promovisala je svoju muzičku priču, prvi samostalni album na kojem se nalazi trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac. Na albumu je sarađivala s nekoliko autora, a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecetić, Bojan Šalamon Shalla i Domagoj Perišić.

Jako sam sretna danas, ispunio se moj san, u rukama imam „Valkiru“. Ona je zapravo ispunjenje mojih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici. Proteklih dvanaest mjeseci je bilo kao vožnja rolerkosterom, fenomenalno putovanje puno uzbuđenja, iznenađenja, jakih emocija, isčekivanja. Naučila sam mnogo o sebi, pomicala svoje granice, otvorila taj kreativni, stvaralački kanal koji sam toliko dugo zatomljavala. Sada je to erupcija kreativnosti jer u ladici već  imam pedesetak tekstova koji čekaju svoj trenutak. Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta  s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve vam govori jer ovo je – ‘Moje vrijeme”- ispričala je Indira.

Spot je sniman na predivnim lokacijama Učke i Samobora. Posabnu dramatiku spotu dale su plesačice plesnog studija Transform Crew s kojima Indira često surađuje na projektima, a spot potpisuje Marko Zeljković.
Indira Forza koja je te večeri blistala u punom sjaju i bila okružena dragim prijateljima i kolegama koji su s njom slavili.

The post DVOSTRUKO SLAVLJE: Indira Levak dočekala svoje vrijeme appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

NajnovijePrije 2 sata

LUNA ĆUTI O GASTOZU, A ON OTKRIO NJENE TAJNE I PROGOVORIO O NJIHOVOM ODNOSU I NJENOJ TAKTICI U RIJALITIJU! 

Rijaliti zvijezda Nenad Marinković Gastoz oktrio je za naš portal detalje vezane za Lunu Đogani i šta joj je rekao pred sam...

showPrije 3 sata

Rano otišla u ‘mirovinu’: Greta Garbo bila britanska špijunka?

IZVOR24hr Bila je nominirana za četiri Oscara, a iako je tada već ‘završila’ sa svojom karijerom, 1954. joj je dodijeljen...

showPrije 3 sata

Kourtney je našla novog dečka: Ljubi 19 godina mlađeg modela

IZVOR24hr Novopečeni par je navodno proveo skupa divlji vikend, a prvo su uživali u Los Angelesu te su potom avionom...

VijestiPrije 3 sata

ISPISALA MOĆNE RIJEČI: Nataša se skinula za potrebe snimanja novog spota

IZVOR//?#“Mala plava” naziv je nove pjesme za koju Nataša Bekvalac snima spot, a očito joj riječi iz pjesme nose  posebnu...

showPrije 4 sata

Farmeri spakirali svoje stvari: ‘Frane je jako loš gazda, užas’

IZVOR24hr Čini se kako će na farmi najteži posao biti međuljudski odnosi. ‘Gazdi’ Frani se Srećkova kritika nije svidjela, pa...

IntervjuPrije 4 sata

KARLEUŠA GA NAHVALILA,  A ON JOJ UZVRATIO: Đorđe David žali što neće „profurati“

IZVOR//?#Jelena Karleuša je, dok javnost još nije znala ko će biti novi član žirija, rekla da se radi o “glumcu...

showPrije 4 sata

Rekord u svim sezonama: Alen u tjedan dana izgubio 11,7 kg

IZVOR24hr Kada su ušli u dvoranu, Marijana im je objasnila da Irena ima imunitet koji može iskoristiti kada god želi,...

showPrije 4 sata

SAŠA POPOVIĆ O HONORARIMA ČLANOVA ŽIRIJA “ZVIJEZDA GRANDA”, POVRATKU ZORICE BRUNCLIK U OVAJ ŠOU I KONTAKTU SA ŽELJKOM MITROVIĆEM! 

Za njega kažu da je najmoćniji čovek šou-biznisa. Uticao je na formiranje muzičke scene u Srbiji i na to šta...

IntervjuPrije 5 sati

ODLUČIO DA PROGOVORI: Saša Popović iznio detalje o Slavici Ćukteraš i Tanji Savić

IZVOR//?#Saša Popović ispričao  je detalje vezane za Tanju Savić i Slavicu Ćukteraš sa početka karijere, koji godinama intrigiraju javnost.  Špekulisalo se...

showPrije 5 sati

Tajkunova kći odgovara ‘bagri’: Nemam potrebu mahat parama

IZVOR24hr Nakon što ju je jedna žena po imenu Katarina prozvala da se hvali svojim bogatstvom, Lucia se krenula pismeno...

SlavniPrije 6 sati

Jessica Simspon čeka treće dete

IZVOR Američka pevačica i dizajnerka Jessica Simpson otkrila je danas da je ponovo trudna. Ona i njen suprug Eric Johnson objavili su na...

showPrije 6 sati

Stanje mu je stabilno: Chandler iz ‘Prijatelja’ otišao iz bolnice

IZVOR24hr Prije nekoliko dana, Matthew, koji u posljednjih nekoliko mjeseci nije bio aktivan na društvenim mrežama niti se pojavljivao u...

VijestiPrije 6 sati

KIJA U SUZAMA KRENULA NA SEJŠELE: Potresla je tragedija Ane Korać!

IZVOR//?#Kristina Kija Kockar u suzama kreće na odmor zbog smrti oca dobre prijateljice iz “Zadruge”, Ane Korać. Nakon što je bila obavještena da...

showPrije 6 sati

Njih je užitak gledati: Deset najzgodnijih frajera Lige prvaka

IZVOR24hr Večeras počinje nova sezona najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja Lige prvaka. Dame, to znači da će vaš dečko vjerojatno htjeti...

showPrije 6 sati

Suprotnost Sopranu: ‘Div sa 117 kila, povučen i sramežljiv ‘

IZVOR24hr James je za ulogu u filmu Meksikanac Gorea Verbinskog izgubio petnaest kilograma, ali kasnije ih je morao vratiti jer se producentima Sopranosa...

showPrije 6 sati

ODLUČNA! ANASTASIJA: Nema para za koje bih ušla u rijaliti! 

Cecina naslednica Anastasija Ražnatović kaže da nema tih para zbog kojih bi ušla u “Zadrugu”. Mlada pjevačica tvrdi da ne bi...

LifestylePrije 6 sati

Penelope Cruz odlično nosi petrolej boju

IZVORŠpanjolska glumica je opet zasjala na crvenom tepihu Penelope Cruz odlično nosi petrolej boju je sadržaj prenesen sa Elle.hr. Elle

SlavniPrije 7 sati

Pogledajte prve kadrove novog spota Nataše Bekvalac, Mala plava

IZVOR Nataša Bekvalac danas u Beogradu snima spot za pesmu Mala plava, koju je uradila srpskim producentom i reperom Cobyjem....

showPrije 7 sati

Deset godina od ‘Krim tima 2’: Koji je vaš omiljeni inspektor?

IZVOR24hr Zamišljena kao ozbiljna detektivna serija koja progovara o zločinima i traži ubojice, pobrala je simpatije gledatelja zbog loše amaterske...

showPrije 8 sati

Eddie ima devetoro djece s pet različitih žena: Stiže i deseto…

IZVOR24hr Jako smo uzbuđeni zbog bebe, rekla je njegova 18 godina mlađa supruga Paige Butcher s kojom čeka njihovo drugo...

VijestiPrije 8 sati

Nataša smršala 15 kilograma, a onda se na snimanju spota pojavila u ovakvom izdanju! Niko nije mogao da je prepozna (FOTO)

IZVORBomba! Izvor : alo.rs

showPrije 8 sati

PONOVO ZAJEDNO! Evo šta je opet spojilo Kiju i Slobu! 

Nakon što su se 7. avgusta zvanično razveli, Kristina Kockar i Slobodan Radanović počeli su da nastupaju širom regiona, a...

showPrije 9 sati

Burt Reynolds izostavio sina iz oporuke i ostavio sve nećakinji

IZVOR24hr Quinton Anderson Reynolds je Burtov jedini sin, kojeg je dobio u turbulentnom braku s Loni Anderson. Burtov prekid s Loni...

showPrije 9 sati

Krolo i Siniša vježbaju i nakon sudjelovanja u ‘Životu na vagi’

IZVOR24hr Bivši kandidati su pozirali i u društvu njihove trenerice Sanje Žuljević, a pridružila im se i voditeljica Renata Sopek. Slika je oduševila njihove...

VijestiPrije 9 sati

POLUPRAZNA ARENA: Rastin koncert nije bio krcat kao što se pjevač hvalio

IZVOR//?#Stefan Đurić Rasta na svom Instagram profilu hvalio se održanim koncertom u Areni. Naime, reper se pohvalio fotografijama na kojima...

showPrije 10 sati

Jagoda Kumrić trudna: Dugo je skrivala tajnu od očiju javnosti

IZVOR24hr Iako joj je dijete na putu, uspješno je upisala četvrtu godinu studija. Dva puta je imala neuspješne pokušaje upisivanja...

NajnovijePrije 10 sati

TRAGEDIJA U PORODICI ANE KORAĆ! 

Bivšoj učesnici Zadruge Ani Korać rano jutros, u utorak 18. septembra, preminuo je otac. Kako saznajemo, Ana je cijelu noć provela sa...

NajnovijePrije 11 sati

"PRST NA NOZI SAM MU LJUBILA" Luna Đogani psihički skrenula zbog Slobe, a ovako je uništio NJENE RODITELJE!

Sve više misli na njega!

showPrije 11 sati

Kendall Jenner: Nakon golih fotografija, stigao na red video

IZVOR24hr Manekenka Jenner na sebi je imala crne čipkaste gaćice, a ‘jedino’ što se u objavi koju je podijelila s...

showPrije 11 sati

Rusi su ipak negativci: Gerard Butler spasit će svijet od njih

IZVOR24hr Unatrag nekoliko godina Rusi su s kino platna i televizijskih ekrana otišli u domove i postali pravi pravcati negativci...

showPrije 11 sati

Elegantna Sandra Perković: Za svečanost je istaknula dekolte

IZVOR24hr Bacačica diska obukla bijelu bluzu s točkicama i crne hlače visokog struka te sandale na petu. Osim za modnu...

showPrije 11 sati

Kakav odabir: Alex Borstein obukla je vjenčanicu na dodjelu

IZVOR24hr Ovo je moja vjenčanica, potvrdila je glumica na crvenom tepihu. Vjenčanje je bilo prije 20 godina, a kako kaže...

showPrije 12 sati

Soon-Yi brani Allena: ‘Sve je to potresno i nepravedno…’

IZVOR24hr Dylan Farrow, koja se također spominje u članku, tvrdi da ju majka nije nagovarala da ponovo ispriča slučaj u...

showPrije 12 sati

Osramoćeni redatelj pokušat će preuzeti režiju ‘Crvene Sonje’

IZVOR24hr Poslije snimanja poprilično nekvalitetnog filma 1985. postalo je svima jasno da se treba snimiti još jedna inačica priče. No...

VijestiPrije 12 sati

Kija posvetila emotivnu poruku drugarici iz rijalitija koju je zadesila porodična tragedija

IZVOR//?#Bivšoj zadrugarki Ani Korać iznenada je preminuo je otac Mićko u bolnici u Ivanjici. Koraćeva je sve vrijeme bila uz...

showPrije 12 sati

Opet u javnosti: Filip Hrgović je poveo djevojku kod Bandića

IZVOR24hr Marinela nije krila ponos zbog ostvarenja svojeg dečka, a za ovu prigodu se odlučila za elegantnu crnu čipkastu kombinaciju...

NajnovijePrije 12 sati

RASPALA KU*VETINO! SKANDALOZNA SVAĐA LUNE I STANIJE, konačno pokazale DA NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU! (VIDEO) 

Luna Đogani i Stanija Dobrojević sukobile su se sinoć u Zadruzi i konačno pokazale da ne mogu očima da se...

showPrije 12 sati

Twerkerica Sarah: Udarila sam tipa na nastupu jer me pipkao

IZVOR24hr Twerkerica se planirala preseliti u Irsku, no odustala je od toga jer u Hrvatskoj ima sve veću podršku i...

NajnovijePrije 13 sati

KAĆA ŽELI DA BUDE KAO PRIJOVIĆKA Evo na kog Živojinovića je bacila oko! Otkrila je i zašto nikada ne bi bila sa SLOBOM!

I ona bi u familiju Živojinović!

VijestiPrije 13 sati

ANI KORAĆ PREMINUO OTAC: Zadrugarka cijelu noć provela uz njega u bolnici, ali mu srce nije izdržalo

IZVOR//?#Učesnici prve sezone rijalitija ”Zadruga” Ani Korać rano jutros preminuo je otac u bolnici u Ivanjici Naime, Ana je cijelu...

showPrije 13 sati

Kraljica Instagrama na ‘Farmi’: Mogla bih se zaljubiti u showu

IZVOR24hr Ja odreagiram u trenutku i ne razmišljam o posljedicama, ali nisam imala nikad nekih većih problema zbog toga, otkrila...

showPrije 14 sati

‘Na suhom’: Biel i Timberlake ‘poludjeli’ jer nije bilo alkohola

IZVOR24hr Jessicu je ‘suša’ na Emmyjima toliko razljutila da je na društvenoj mreži objavila fotografiju sebe i supruga prije i...

showPrije 14 sati

Latice, svijeće, baloni i cvijeće: Adriana iznenadila Ćaletu-Cara

IZVOR24hr Nogometaš Ćaleta-Car i pravnica Đurđević su u vezi godinu dana, a nedavno su se preselili u Francusku zbog novog ugovora...

LifestylePrije 14 sati

Rihanna zna čemu služi odjeća intenzivnih nijansi

IZVORVibrantna CK haljina za proslavu nije prošla nezamijećeno Rihanna zna čemu služi odjeća intenzivnih nijansi je sadržaj prenesen sa Elle.hr....

showPrije 14 sati

Sean Penn: ‘Pokret #MeToo razjedinjuje muškarce i žene’

IZVOR24hr Glumac je pokret opisao kao ‘niz pojedinačnih tužitelja, žrtava, optužbi od kojih su neke bez temelja’, dodavši kako dovodi...

showPrije 15 sati

‘Djevojka u paukovoj mreži’: Posao joj još uvijek nije gotov

IZVOR24hr Muškarci koji mrze žene još uvijek su oko nje. Njihovo zlo i dalje prožima naše društvo, njihove radnje se...

VijestiPrije 15 sati

NAIDA ČATIĆ NAKON UDAJE VIŠE NIJE ČLANICA “DIVANHANE”: Rastali se pjesmom

IZVOR//?#Naida Čatić više nije članica bosanskoherceogovačkog sevdah benda Divanhana, a članovi grupe kazali su da su zajednički donijeli odluku da...

VijestiPrije 15 sati

HIT NA POMOLU: Milica Pavlović snima duet sa članicom žirija „Zvezda Granda“

IZVOR//?#Nakon ogromnog uspjeha koji je postigao njen drugi studijski album „Boginja“, Milica Pavlović odlučila je da svoju publiku obraduje novim...

showPrije 15 sati

Sjećate se pjesama Ane Sasso? Pjevali su i Majoli, Šurjak, Cigi

IZVOR24hr Brojne domaće zvijezde su imale mali ‘izlet u pjevačke vode’, ali se pjevanjem nisu baš ‘proslavili’. Čak se i...

IntervjuPrije 15 sati

SAŠA POPOVIĆ O GRANDU, PENZIJI I BRENI: Jedino Žika Jakšić može da me mijenja

IZVOR//?#Za njega kažu da je najmoćniji čovjek šoubiznisa. Uticao je na formiranje muzičke scene i na to šta će mladi...

showPrije 15 sati

Đurđa protiv svih: Drama zbog prljavštine i mokrog rublja…

IZVOR24hr Kovačnica stoji već dva dana prljava i nitko se nije sjetio očistiti ju. Kuća stoji već dva dana prljava,...

SlavniPrije 15 sati

Jelisaveta Orašanin se porađa u Americi

IZVOR Jelisaveta Orašanin početkom februara na svet će doneti dečaka, a uskoro sa suprugom odlazi u Ameriku, gde će održavati...

NajnovijePrije 16 sati

NAŠ ČUVENI REDITELJ JU JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO! Rekao je da će mi sahraniti karijeru ako ne pristanem…

Poznata glumica prisetila se događaja koji poazuje da nasilnici nisu samo u Holivudu.

NajnovijePrije 16 sati

KRCATA ARENA, MALO SUTRA! Pogledajte fotku koja pokazuje da je sektor 400 na Rastinom koncertu bio POLUPRAZAN!

IZVOR Stefan Đurić Rasta se na Instagramu hvali krcatom Arenom, gde je imao koncert proteklog vikenda. Osim što je većina...

showPrije 16 sati

Totalni JoomBoos: U Arenu dolazi najveći spektakl u regiji

IZVOR24hr JoomBoos 21. listopada organizira najveći party povodom svog trećeg rođendana. YouTube fanovi će se moći družiti s najpoznatijim YouTuberima...

NajnovijePrije 16 sati

ODLUČNA! ANASTASIJA: Nema para za koje bih ušla u rijaliti!

IZVOR Cecina naslednica Anastasija Ražnatović kaže da nema tih para zbog kojih bi ušla u “Zadrugu”. Mlada pevačica tvrdi da...

NajnovijePrije 16 sati

PONOVO ZAJEDNO! Evo šta je opet spojilo Kiju i Slobu!

IZVOR Nakon što su se 7. avgusta zvanično razveli, Kristina Kockar i Slobodan Radanović počeli su da nastupaju širom regiona, a bivši bračni partneri sada...

Advertisement

POPULARNO