Connect with us
IZVOR
//?#

Fanovi Jelene Karleuše godinama čekaju njen novi album. Pjevačica na njemu već vrijedno radi, pa je dan izlaska sve bliži, a u nedavnom intervjuu je obećala i pravi spektakl sledeće godine i to na Ušću.

Jelenu su zaustavili novinari prije odlaska na snimanje “Zvezde Granda”, a ona je kao i uvijek bila raspoložena da odgovara na njihova pitanja. Jedno od pitanja je bilo i kada će napraviti koncert na Ušću.

-Pa, najrelanije poslije albuma. Prvo album, pa poslije Ušće. Ali ja kada pravim Ušće, ja ću ga i odraditi-  odgovorila je pjevačica, pa je dodala i da već počela da bira pjesme za album.

 -Da, već uveliko radimo. Evo mogu da otkrijem da smo do sada slušali jednu pjesmu u autu. Biće mrak pjesma. Mogu da najavim da će ljeto goriti. Počećemo sa ozbiljnim koncertima već sada od petka, koncertkom na Kopaoniku. Ali pravi veliki koncerti kreću od Top Hilla 29. jula, a onda mogu da najavim i Zetru i Zagrebačku Arenu, a onda, ja se nadam, tamo na proljeće, ljeto, i Ušće, ali definitivno- kaže pjevačica.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Intervju

SERGEJ U MARTU PROSLAVLJA ČETIRI ROĐENDANA: Pazi na liniju, i odriče se slatkiša

IZVOR
//?#

Sergej Ćetković priznao je da uživa u svom životu pored supruge Kristine i dvije kćerke, ali i da je konačno rkešio problem koji je imao sa slatkišima. Zadovoljan svojom linijom, osmijeh je tu, ali i mjesec mart ga čini posebno radosnim, jer pjevač tada proslavlja sva četiri rođendna u svojoj kući.

– Mart je naš mjesec, rođendani Lole i Mile, Kristinin i moj, i naša godišnjica braka. Ove godine je mart posebno lijep, jer Kristina i ja slavimo 20 godina braka, a to je ozbiljan jubilej. Sretan sam čovek i osim dobrog zdravlja ne bih mogao da izdvojim neke velike želje. Imam svoje tri princeze koje brinu o meni, a ja im uzvraćam ljubavlju i pažnjom koliko god mogu. Loline i Miline rođendane uvijek slavimo sa dosta djece, njihovih drugara, sa porodicom i prijateljima, u igraonici, kuglani, pozorištu ili bioskopu, u zavisnosti od njihovih trenutnih želja, koje im mama i ja ispunjavamo sa velikom radošću – kaže Sergej, napominjući da nikada ne zaboravlja važne datume i da supruzi Kristini čestita svaki praznik.

-U životu nikad nije sve ružičasto i ne ide uvijek sve kako treba, tako da je razumjevanje partnera neophodno za dobar brak. I mi smo imali teške trenutke, kao i svi parovi, ali nam ljubavi nikada nije falilo. Ponosan sam na ljubav i brak sa Kristinom i na porodicu kakvu smo stvorili. Jedno drugo volimo da iznenadimo, a naše kćerke su nam saveznici u tim tajnim planovima– Sergeja znate kao čovjeka bez skandala koji živi mirnim, skladnim i neupadljivim životom, a pjevač je konačno otkrio sa čim je imao najveće probleme, odnosno kako ih je prevazišao.

– Sada sam zadovoljan svojim izgledom koji sam postigao odricanjem od slatkiša koje mnogo volim. Nije bilo lako, ali vrijedilo je – završio je priču pjevač.

The post SERGEJ U MARTU PROSLAVLJA ČETIRI ROĐENDANA: Pazi na liniju, i odriče se slatkiša appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

MIRZA SALKOVIĆ, ČLAN BENDA „JINDAS“: Svako sluša muziku u rangu svog intelektualnog kapaciteta

IZVOR
//?#

Kada čovjek počne da nabraja sve bendove koji su iz Sarajeva krenuli ka visinama regionalne pop-rok scene, nekako ostane zabezeknut pred spoznajom da taj spisak ide u nedogled. Zbog te činjenice Sarajevo je postalo regionalni lider, a sarajevska pop-rok muzička škola na daleko čuvena, poznata i priznata. Opšti utisak, da je u sveprisutnoj degradaciji društva, došlo i do degradacije u muzičkom stvaralaštvu koje glavni grad Bosne i Hercegovine ima da ponudi, s vremena na vrijeme opovrgne neki bend, koji dokaže da još uvijek umijemo da stvaramo odličnu muziku, onu s tendencijom da postane kultna, antologijska.

Bend koji tu činjenicu još uvijek nije pokazao, jer mu životni vijek nije to nije dozvolio, ali koji bez imalo sumnje posjeduje potencijal da to postigne svakako je „Jindas“. Grupa momaka koja se okupila s ciljem da stvaraju eksperimentalnu muziku, bez žanrovskih okova, nedavno su objavili spot za pjesmu „Ovej i Aras“, te skrenuli pažnju na sebe. Članovi benda su Narcis Zečić – flauta i vokal, Benin Mujkić- truba i bek vokal, Mirza Salković- gitara, Kemal Herenda – Bas gitara i Rifet Čamdžić- bubnjevi i perkusije.

O svom dosadašnjem radu, stvaralaštvu, planovima, muzici, poetici za magazin Express govori Mirza Salković, član ovog uistinu zanimljivog sastava.

Narcis Zečić – flauta

Svirka bez granica

Jindasi“ su nedavno objavili pjesmu “Ovej i Aras” koja je urađena uokvirima ska žanra. Možemo li očekivati da cjelokupno stvaralaštvo benda ide u tom pravcu ili će biti primjese raznih muzičkih izražaja? Lično naslućujem primjesu panka?

-U osnovi, mi najviše koristimo reggae zvuk koji kombinujemo sa ska, jazz,etno i španskom melodijom. Mada u konačnici sviramo bez granica pa šta ispadne. Tako je najbolje, ograničavanje samo sužava prostor djelovanja.

Pjesma donosi sliku suprotnosti, sukoba, antipodskog odnosa. Kako je nastala i koja bi njena poruka trebala biti?

-Nastala je sa željom da se uradi pjesma o mentalitetu urbane sredine, ma koja god to bila. Metafora je Sarajevo, ali se ona može primijeniti na sve gradove bivše Jugoslavije. Pjesma se oslanja na pozorišni komad “Bajka o Sarajevu”, autora Gorana Simića, koji je kroz ovo djelo, kreirao bajku o dva brata koji su vječito u sukobu, da bi na kraju skontali da ne mogu jedan bez drugog i tako nastane Sarajevo. I danas se to može jako dobro poistovijetiti. Pjesma u biti pjeva o prvom komšiji, te govori o tome da je on najpreči, ma kako god se zvao i koje vjere bio.

Koji bendovi su najviše uticali na vaše stvaralaštvo? Imate li uzore ili ste u potpunosti okrenuti sebi i vlastitom izražaju?

-Jako je teško to odrediti, jer gotovo svaki od članova benda ima drugačiji ukus. Uzore nemamo, ali cijenimo svakoga ko piše pjesme bez ikakvog kompromisa, ne podilazeći trendu i prosječnosti mase. Ko god ima stav, naš je drug.

Ima li berićeta od bavljenja alternatvinim muzičkim žanrovima u Bosni?

-U Bosni ima jedino berićeta od državne firme i političke stranke. Ovo je više strast i potreba, o novcu ne razmišljamo. Da je novac zvijezda vodilja, više bi tražili kompromise, a to ne želimo.

Benin Mujkić – truba

Kreativni proces

Koje ciljeve ste sebi zacrtali za neki naredni period?

-Što više svirati i kreirati nove pjesme. Trenutno smo u kreativnom procesu ekranizacije pjesama, finaliziramo album i najviše smo tome posvećeni. Stalno probavamo i jedva čekamo da krenemo sa live nastupima, to je jedino mjerilo koliko je neki bend dobar ili ne. Dakle sviranje, sviranje i samo sviranje.

Postoji li šansa da Sarajevo ponovo postane regionalni lider po broju i kvalitetu bendova koji se ostvaruju u savremenim, urbanim tokovima?

-Već jeste, samo mi ne cijenimo dovoljno rad određenih autora. Ne bih ja to sveo na Sarajevo, već gledao s pozicije cjelokupne zemlje. Možda nemamo ogroman broj bendova kao Srbija i Hrvatska, ali definitivno da je svaki nevjerovatno autentičan i originalan na svoj način. „Zoster“, „Letu Štuke“ i „Dubioza Kolektiv“ su veličine koje ne cijenimo dovoljno, a jači su od pola regionalne scene.

Kemal Herenda – bas gitara

Hoćemo li ikad dočekati neki novi nadrealni talas?

-Ako bude potrebe za njim, vjerovatno da hoćemo. Još uvijek živimo i proživljavamo skečeve koje su prorekli Nadrealisti prije nekoliko decenija, a nismo naučili lekciju.

Kako gledaš na najpopularnije savremene izvođače? Jala Brat i Buba Corelli su postali personifikacija auto tune fenomena koji uživa nevjerovatnu popularnost. Kako doživljavaš taj žanr, tokove, izvođače.

-Ne doživljavam. To je trend koji traje nekoliko godina i nestane. Klasični primjer kreacije muzičke industrije, koja najviše šteti samoj muzici. Ne rade oni ništa vele drugačije,to je aktuelno u čitavom svijetu. Svako sluša muziku u rangu svog intelektualnog kapaciteta, sloboda izbora. Kada ti se nešto ne sviđa, okreneš kanal ili radio stanicu. Previše se toj vrsti muzike daje negativnog marketinga, koji u konačnici samo podiže popularnost, jer mladi vole sve što je u neku ruku zabranjeno, štetno ili nametnuto kao da ne valja. Treba ignorisati, proći će i ovaj trend. Vrijeme na kraju pokaže šta je vrijedno spomena.

Rifet Čamdžić – bubnjevi

Ima li nade za muzičare koji zaista sviraju neki instrument?

-Naravno, kao što sam već rekao, ovo je samo trend. Pristupati muzici kao modi i kao da je trenutna furka je prolazno. Kome je to strast, onda to živi vječno. Uvijek će biti ljudi koji tragaju za takvim stvarima, nekad više a nekad manje, ali će uvijek biti publike koja voli nešto iskreno i plemenito.

Sukob mišljenja

Bio si član benda “Futavci” koji je stvarao, snimao, nastupao, stekao simpatije publike. Zašto ste se raspali?

-Sukob mišljenja, različit pristup i pogled na projekat. Prirodna stvar, ovakve projekte održava entuzijazam, kada on nestane, najbolje se pozdraviti.

The post MIRZA SALKOVIĆ, ČLAN BENDA „JINDAS“: Svako sluša muziku u rangu svog intelektualnog kapaciteta appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

KNEZ PROGOVORIO O DUETU SA KĆERKOM: Ljepotica nastavila porodičnu tradicju bavljenja estradnim poslom

IZVOR
//?#

Međutim, on za sada ne bi želio da otkriva previše detalja, kako nešto ne bi izmalerisao.

-Biće lijepo, interesantno, sa dosta iznenađenja. U svakom slučaju biće originalno. Mi smo inače takvi. Volimo prijateljima da priređujemo iznenađenja. Trudimo se da napravimo nešto dobro i ne volimo stereotipe. Biće prepuno otkačenih stvari. Možda dođe i Bon Džovi – kaže Nenad Knežević Knez.

U međuvremenu Knez radi na dvije kompozicije.

– Jedna je balada, a druga je fank. Prva je „Suza”, a druga je „Stranac” – otkrio je on.

Na pitanje da li će snimiti duet sa kćerkom, kaže:

-Zasad, još ne. Ona je opet otputovala na Karibe gdje snimaju spot i imaju nastupe. Ipak, ja jedva čekam da se to desi i nadam se da hoće. Čekamo pravu pjesmu, jer nećemo bilo šta da snimamo. Kada se pojavi pjesma, snimićemo je sigurno – rekao je Knez.

The post KNEZ PROGOVORIO O DUETU SA KĆERKOM: Ljepotica nastavila porodičnu tradicju bavljenja estradnim poslom appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

TEA BOŠKOVIĆ : Brak da – ali sve u svoje vrijeme

IZVOR
//?#

Životni moto?

-Biti sretna i ispunjena.

Neostvarena želja?

-Uvijek sam se željela okušati u glumi, pa eto do sad još nisam pokušala.

Gdje se vidiš za deset godina?

-Sa svojom obitelji i prijateljima.

Uzori?

-Moji roditelji

Hari Mata Hari u tri riječi?

-Opušten, odličan pjevač, zna što želi.

Teretana?

-Uvijek, pomalo se nekad opustim ali se vrlo vrlo brzo vraćam.

Tetovaže?

-Nisam za njih osobno, ali nemam ništa protiv vidjeti na nekom drugom.

Psihologija ili modna pista?

-Hm, nikad nisam birala, sve u svoje vrijeme.

Čega si se morala odreći zbog karijere?

-Puno toga. Imala sam težak režim prehrane, vježbanje i jako puno odricanja u smislu slobodnog vremena.

Hobi?

-Joga, šetanje kroz prirodu, plivanje. Volim čitati jako puno knjige, učenje jezika.

Omiljena glumica?

-Angelina Jolie.

Osoba kojoj ne možeš reći ne?

-Moj prvi nećak, Karlo. Jednostavno ne mogu mu reći ne.

Brak?

-Svakako, u svoje vrijeme…

Šta te nasmije?

-Dječije izjave, dječija mašta i po neki dobar vic od nekog ko ga dobro zna ispričati. Volim se smijati svakako!

Kome odaješ sve svoje tajne?

-Sestra je moja najbolja prijateljica, a uz nju imam još tri jako dobre prijateljice.

Vjeruješ li u horoskop?

-Dnevni ne, ali horoskop koji je vezan za znak i karakteristike koje opisuju taj znak – ima tu nešto.

Najljepši momenat u karijeri?

-Kad su me roditelji došli gledati na fashion areni, jer do tada nikad nisu bili prisutni ni na jednom mom poslu, tako da mi je to bio jako emotivan trenutak.

Hvala Bogu pa postoji mašina

Kućanski posao koji ne voliš raditi?

-Uh, pranje suđa, hvala Bogu pa postoji mašina za suđe.

The post TEA BOŠKOVIĆ : Brak da – ali sve u svoje vrijeme appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

showPrije 2 sata

Prorez do gaćica i iznad: Sonja, Nives i Josipa zanjihale bokove

IZVOR24hr Na pozornici se mogao vidjeti dašak prošlog stoljeća kada su zaplesali Marko Grubnić i Ela Vuković, a Nives Celzijus pažnju je privukla...

VijestiPrije 3 sata

Dea i dalje u šok sobi: Njen kolega otkrio detalje koji gađaju pravo u srce

IZVOR//?#Teška saobraćajna nesreća u kojoj je potpuno otkinuta ruka voditeljici Dei Đurđević potresla je mnoge. Ona se i dalje nalazi...

VijestiPrije 3 sata

GLAS JOJ DRHTAO, ZAMALO ZAPLAKALA: Žiri “Zvezda Granda” ostao bez teksta nakon odluke Kristine Malićević

IZVOR//?#Kada se 16-godišnja Kristina Malićević popela na scenu “Zvezda Granda”, žiri ovog muzičkog talent šou-programa je odmah osjetio da nešto...

showPrije 3 sata

‘Jackson se trčao šminkati u toalet nakon spolnih odnosa…’

IZVOR24hr Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije...

VijestiPrije 3 sata

VELIKI GUBITAK: Preminuo brat Zorice Brunclik

IZVOR//?#Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje. Ovo je za Kurir kratko potvrdio pjevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Brunclikovu...

LifestylePrije 3 sata

Koliko je koštala trudnička garderoba Meghan Markle?

IZVORDonosimo vam izbor najboljih trudničkih izdanja Meghan Markle Koliko je koštala trudnička garderoba Meghan Markle? je sadržaj prenesen sa Elle.hr....

showPrije 4 sata

Almira ‘ukorila’ Garića: Nismo li se dogovorili da skineš hlače?

IZVOR24hr Malo si krut, to treba osloboditi, ali prizemljen si i dobar okvir imaš, zaključila je Almira. Davor je u...

VijestiPrije 4 sata

NIJE JELA, NI PILA, SAMO JE GUTALA TABLETE, SMRŠALA 10 KG: Prvi izlazak Jelene Karleuše sa prijateljima

IZVOR//?#Od kada je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pjevačica se potpuno povukla iz medijskog svijeta i vrijeme je provodila sa...

VijestiPrije 5 sati

ODBIJENE SVE PJEVAČEVE ŽALBE: Počinje suđenje Miroslavu Iliću za utvrđivanje očinstva

IZVOR//?#Stavljena je tačka na seriju žalbi Miroslava Ilića, koji je dvije godine bježao od suda, i na sve moguće načine...

showPrije 5 sati

‘Salon nikad ne bih otvorila bez podrške mog dečka konobara…’

IZVOR24hr I naravno da su roditelji financijski pomogli. Hvala Bogu da imam tu mogućnost, a ne da moram ulaziti u...

VijestiPrije 5 sati

Do Lune stigla iznenađujuća informacija o njenom ocu, pa Gagi riješio da otkrije istinu

IZVOR//?#Marija Kulić, koja se preksinoć vratila u “Zadrugu”, tokom sastanka u rijalitiju iznosila je svoje mišljenje o svim stanarima Bijele...

showPrije 6 sati

Jacquesov recept: Roko, prvo Eurosong pa tek onda matura…

IZVOR24hr Još nisam siguran hoću li i tamo kao u Opatiji nastupiti s krilima na leđima, treba dobro razmisliti, rekao...

NajnovijePrije 11 sati

Predstavljamo arhitektonski biser Kolumbije na dnu rudnika soli: Catedral de Sal (FOTO+VIDEO)

Katedrala “Catedral de Sal ” na samom dnu rudnika soli u malom kolumbijskom gradiću Zipaquira zaslužuje prvo mesto na listi...

showPrije 14 sati

Cigi bez dlake na jeziku: ‘Nives Celzijus vodila je ljubav na bini’

IZVOR24hr Nives je danas zapalila binu. Odlična je, bio je samo jedan od mnogih komentara oduševljenih gledatelja ‘Plesa sa zvijezdama’....

VijestiPrije 14 sati

SNAGA JE U ŽENAMA: Nataša Bekvalac čestitala sestri na poslovnom poduhvatu

IZVOR//?#Nataša Bekvalac je putem društvenih mreža danas čestitala sestri Dragani na novom poslovnom poduhvatu.Naime, najstarija sestra Bekvalac je otvorila akademiju...

showPrije 15 sati

Nina Erak: Zbog razvoda braka već dvije godine imam PTSP…

IZVOR24hr Razvod je uvijek bolan jer je popraćena velikim osjećajem krivnje. Od PTSP-a se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja,...

SlavniPrije 15 sati

Kao sav normalan svet: Jennifer Lawrence i Adele izašle u gej bar

IZVOR Adele i Jennifer Lawrence odlučile su da nakratko pobegnu od ustaljenog života megaslavnih ličnosti nagrađivanih Oskarom, i dale su...

VijestiPrije 15 sati

PONOSAN: Ivan Bosiljčić jednom rečenicom sve objasnio!

IZVOR//?#-Moja žena- oglasio se Ivan Bosiljčić, i sve oduševio.Glumac je putem društvenih mreža podijelio fotogrfaiju svoje supruge Jelene Tomašević. Fotografija...

showPrije 16 sati

Dok se Petković bori na terenu, njegova Tea natječe se za miss

IZVOR24hr Studentica privatne visoke škole u Zagrebu, naime, jedna je od kandidatkinja izbora za hrvatsku Miss Universe. Krajem travnja svojim...

showPrije 16 sati

Korana dotrčala na binu i dala poljubac Šariću: Evo ti desetka

IZVOR24hr Komičar Ivan Šarić i njegova mentorica otplesali su valcer i oduševili publiku, a posebno je ponosna bila njegova zaručnica...

showPrije 17 sati

Leyla Hajrović: ‘Današnje cure nemaju kulture ni poštovanja…’

IZVOR24hr Supruga Dinamovog igrača odgovarala je na pitanja pratiteljima na Instagramu. Osim što je rekla da joj smeta ponašanje današnjih...

showPrije 18 sati

Boris Dvornik napustio nas je prije 11 godina: Bio si legenda

IZVOR24hr Koliki je njegov značaj pokazuje i činjenica da je dobio Večernjakovu nagradu Ruža za najboljega glumca 20. stoljeća. Rodio se...

VijestiPrije 18 sati

SAŠA KAPOR IZNENADIO ODGOVOROM: Laska mi što pored sebe imam lijepu ženu

IZVOR//?#Saša Kapor i Nikolina Kovač važe za jedan od najskladnih parova na muzičkoj sceni. Nikolina plIJeni svojim izgledom gdJe god...

VijestiPrije 18 sati

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE NJENA VELIKA PODRŠKA: Karleuša mora krenuti dalje kroz život

IZVOR//?#Marija Šerifović je spremna za koncert 6.aprila u Zagrebu,a pjevačica je posjetila Zagreb.Ona je dala mnogobrojne intervjue tamošnjim medijima.Jedno od...

VijestiPrije 19 sati

PJEVAČICA GODINE: Nina Badrić zahvalila fanovima

IZVOR//?#-Pokušala sam napraviti neku puno bolju fotku. Ja u HNK…u pozadini skoro pun mjesec. Večernjakova ruža u rukama.. Ali nije...

showPrije 19 sati

Maknuli su se s ćevapa, ‘bacili’ na teretanu i skinuli po 50 kila

IZVOR24hr Celebrityji brinu oko izgleda i kilaže pa se podvrgavaju raznim dijetama i načinima mršavljenja. Neki se odluče na reguliranje...

showPrije 19 sati

Glumac iz ‘Kud puklo da puklo’ stao na role nakon 10 godina…

IZVOR24hr Svojie umijeće na rolama podijelio je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama koji su bili oduševljeni kako mu dobro...

VijestiPrije 19 sati

MERIMA NJEGOMIR: Nakon razvoda sam bila u teškoj finansijskoj situaciji

IZVOR//?#Gošće emisije “Magazin In” imale su priliku da sa voditeljicom i autoricom Sanjom Marinković razgovaraju o samoći i teškom periodu...

VijestiPrije 20 sati

ZORAN ŠUMADINAC POGLEDAO KARLEUŠI U NATALNU KARTU: Nastavak estradnog puta već krajem aprila

IZVOR//?#Slavu preko noći stekao je Zoran Šumadinac, koji se prije vrtoglavog skoka popularnosti bavio atrologijom. On je Jeleni Karleuši pogledao...

showPrije 20 sati

Gledatelji se bune: Borko nije trebao ispasti, baš ima talenta

IZVOR24hr Bilo je predivno iskustvo. Mentorica je iz mene izvlačila najbolje. Žao mi je što smo ispali, ali da, ovo...

showPrije 21 sat

Paula Jeričević: ‘Sestra će mi pomoći da pobijedim u showu’

IZVOR24hr Moram priznati da mi je ples puno više predrasuda pobio nego stvorio. Podcjenjivanje sam osjetila na svojoj koži samo...

IntervjuPrije 21 sat

SERGEJ U MARTU PROSLAVLJA ČETIRI ROĐENDANA: Pazi na liniju, i odriče se slatkiša

IZVOR//?#Sergej Ćetković priznao je da uživa u svom životu pored supruge Kristine i dvije kćerke, ali i da je konačno...

NajnovijePrije 21 sat

NIŠTA OD VENČANJA! Bekuta progovorila o Mrkinoj preljubi!

IZVOR Ana Bekuta uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, a na direktno pitanje o prevari, pevačica je bila puna samopouzdanja,...

showPrije 21 sat

Diana Ross brani Jacksona: On je i dalje veličanstven za mene

IZVOR24hr Nakon što je Barbra Streisand stala na stranu Michaela Jacksona i zgrozila javnost, to je učinila i Diana Ross....

Prije 21 sat

TRUDNA ANA KORAĆ?! Požalila se Davidu na OVO, on joj odmah stavio ruke na stomak! (VIDEO)

IZVOR Tokom dana Ana Korać zapomagala je od bolova svom partneru, Davidu Dragojeviću. Naime, njih dvoje su se smestili na...

VijestiPrije 21 sat

ANA BEKUTA SIGURNA: Svadbe sa Mrkom neće biti

IZVOR//?#Ana Bekuta uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, a na direktno pitanje o prevari, pjevačica je bila puna samopouzdanja, pa...

NajnovijePrije 22 sata

SVET u novom broju otkriva: STRAVIČNA SVAĐA Rade i Harisa u avionu!

IZVORRada Manojlović i Haris Berković povukli su se iz medija, ali svakog vikenda vredno rade. Prošle subote imali su i...

showPrije 22 sata

Hana najavila rat: ‘Ovo će me samo ojačati. Grizem do kraja’

IZVOR24hr Nadam se da ima grijanje s obzirom na to da sam bolesna – rekla je Hana koja nije bila...

VijestiPrije 23 sata

OBRATILA SE JAVNOSTI: Zerinina muka se nastavlja

IZVOR//?#Zerina Hećo prošla je kroz pravu dramu u “Zadruzi 2”, gdje je doživjela nervni slom i obrijala glavu, a drama...

showPrije 23 sata

Ramsay: ‘Rekao sam djeci nek se nose i sami pronađu posao’

IZVOR24hr Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema...

VijestiPrije 23 sata

NAKON HAPŠENJA, PALJENJA I ODUZIMANJA AUTOMOBILA: Dado iz “Goriii benda” slupao novog BMW 5

IZVOR//?#Za Danijela Dadu Džafića iz „Goriii benda“ malo ko da nije čuo. No, više ga znaju po aferama nego po...

NajnovijePrije 23 sata

(VIDEO) Bivši je podržao! Ovako Ćeranićka zvuči uživo!

IZVOR Milena Ćeranić po prvi put premijerno je izvela pesmu ‘Povredi me’ koju je za nju radio Vuk Mob. Inače,...

NajnovijePrije 24 sata

(VIDEO) VEROVALI ILI NE! Merima Njegomir obradila Karleušinu pesmu!

IZVOR Na našoj estradi postoji mnogo hitova koje su zvezde ‘skidale’ jedni od drugih, ali verovatno niste ni sanjali da...

showPrije 24 sata

Kaos u garderobi prije showa: Mačak svima pokazivao gaćice

IZVOR24hr Kolege su sve zabilježile kamerom i pokazali kako krate vrijeme do početka druge emisije. Putem do studija, Marko je...

NajnovijePrije 24 sata

Pretila učesniku šamarima u “Zvezdama Granda”: Viki Miljković izgubila kontrolu!

IZVOR Pevačica Violeta Viki Miljković u stalnoj je postavi žirija takmičenja “Zvezde Gradna”, a sve do sada nije upadala u...

NajnovijePrije 24 sata

POPOVIĆ ĆE ODLEPITI! Poznati muzičar ISPROZIVAO Zvezde Granda kao niko do sada: ONI SU JEFTINA RADNA SNAGA!

IZVOR “Zvezde Granda”, kao jedan od najgledanijih TV formata, ušle su u svoju 13. sezonu, a do sada je ovaj...

NajnovijePrije 1 dan

Naslednik se odužio Šabanu: Emir snimio kraljeve pesme i otkrio tajne njihovog druženja!

IZVOR Emir Habović želi da sačuva uspomenu na tragično nastradalog Šabana Šaulića, pa je po njegovoj zamisli snimio 15 tzv....

showPrije 1 dan

Mel B šokirala javnost: Spavala sam s Geri, ima odlične grudi…

IZVOR24hr Geri će me mrziti zbog toga jer je ona u svojoj otmjenoj seoskoj kući sa suprugom, ali to je...

NajnovijePrije 1 dan

(VIDEO) Sloba u kazinu sa atraktivnom brinetom!

IZVOR Nakon uspeha sa pesmom ”Kocka” koja na Jutjubu beleži preko 17 miliona pregleda, Pinkova zvezda i zvezda rijalitija ”Zadruga” Sloba...

NajnovijePrije 1 dan

NEKOLIKO PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Šokantno priznanje Milice Dabović

IZVOR Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada...

IntervjuPrije 1 dan

MIRZA SALKOVIĆ, ČLAN BENDA „JINDAS“: Svako sluša muziku u rangu svog intelektualnog kapaciteta

IZVOR//?#Kada čovjek počne da nabraja sve bendove koji su iz Sarajeva krenuli ka visinama regionalne pop-rok scene, nekako ostane zabezeknut...

showPrije 1 dan

Sve zbog prometne: ‘Lazić je izgubio više od 2 milijuna kuna’

IZVOR24hr Dodao je i kako mora zaraditi novce i za doček svog sina, a nikako ne želi više biti na...

LifestylePrije 1 dan

Najbolje odjevene zvijezde ovog tjedna su…

IZVORLady Gaga ne prestaje nas oduševljavati na crvenom tepihu, Priyanka Chopra i Lupita Nyong'o imaju recept za savršene street-style kombinacije...

showPrije 1 dan

Barbara Kolar ‘izbacila’ dekolte u showu: Premala ti je haljina?

IZVOR24hr Zgodna je Barbara. Lijepo je dotjerana, frizura, šminka, odjeća… Vidi se da je ‘poradila’ na liniji, drastično je smršavila,...

IntervjuPrije 1 dan

KNEZ PROGOVORIO O DUETU SA KĆERKOM: Ljepotica nastavila porodičnu tradicju bavljenja estradnim poslom

IZVOR//?#Međutim, on za sada ne bi želio da otkriva previše detalja, kako nešto ne bi izmalerisao. -Biće lijepo, interesantno, sa...

showPrije 1 dan

YouTuber Marco ostao u čudu: ‘Vi samo razmišljate o novcu’

IZVOR24hr Joomboos YouTuberi Petra Dimić, Marco Cuccurin, Gloria Berger i Doris Stanković posjetili su najbogatiju državu Europske Unije i drugu...

VijestiPrije 1 dan

SMRT IH JE RASTAVILA: On je član beogradskog podzemlja za kojeg je JK trebalo da se uda

IZVOR//?#Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine, u automobilu “Audi A8”. Sa njim je u...

Advertisement

POPULARNO