Connect with us
IZVOR
//?#

Fanovi Jelene Karleuše godinama čekaju njen novi album. Pjevačica na njemu već vrijedno radi, pa je dan izlaska sve bliži, a u nedavnom intervjuu je obećala i pravi spektakl sledeće godine i to na Ušću.

Jelenu su zaustavili novinari prije odlaska na snimanje “Zvezde Granda”, a ona je kao i uvijek bila raspoložena da odgovara na njihova pitanja. Jedno od pitanja je bilo i kada će napraviti koncert na Ušću.

-Pa, najrelanije poslije albuma. Prvo album, pa poslije Ušće. Ali ja kada pravim Ušće, ja ću ga i odraditi-  odgovorila je pjevačica, pa je dodala i da već počela da bira pjesme za album.

 -Da, već uveliko radimo. Evo mogu da otkrijem da smo do sada slušali jednu pjesmu u autu. Biće mrak pjesma. Mogu da najavim da će ljeto goriti. Počećemo sa ozbiljnim koncertima već sada od petka, koncertkom na Kopaoniku. Ali pravi veliki koncerti kreću od Top Hilla 29. jula, a onda mogu da najavim i Zetru i Zagrebačku Arenu, a onda, ja se nadam, tamo na proljeće, ljeto, i Ušće, ali definitivno- kaže pjevačica.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement
Klikni za svoj komentar

Komentariši ovaj članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Intervju

Indy otkrila kako se bori sa osudama, pa progovorila o svađi sa Editom

IZVOR
//?#

Kada se prije više od jedne decenije pojavila na estradi, Indiri Aradinović Indy su svi predviđali blistavu karijeru.

Ona je tada važila za jednu od najljepših pjevačica, a situacija se do danas nije promijenila. Sada je Indy otkrila kako se borila sa svim nedaćama, ali i prednostima koje joj je nametala karijera.

– Bila sam klinka kada sam snimila “Bato, bre”. Imala sam samo 19 godina i s ove vremenske distance mogu reći da tada nisam bila spremna za takav hit. U ovom poslu je od suštinske važnosti da budete psihički stabilni, ali i spremni za sve što javni posao nosi, za ono što je lijepo, ali i za one ružnije stvari. Lijepim ženama je teško, pogotovo ako im kažete da su nekada važile za najljepše. Ljepota nosi mnogo tereta sa sobom, bez obzira na to kojim poslom se baviš. Ako si lijep, moraš se boriti duplo više. Treba da se dokazuješ, da budeš spreman na prozivke i provokacije. To će vam potvrditi mnoge moje kolegice, koje su doživjele slične stvari kao ja – rekla je pjevačica za Alo.

Nju često prozivaju da vodi borbu sa viškom kilograma, a ona otkriva da njena kilaža varira zbog stresa.

– Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lijepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Cijeli život je borba, nema “neću” i “ne mogu”. Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vrijeme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet – navela je Indy.

Prije nekog vremena, izbio je veliki estradni rat između Indire i njene mlađe sestre Edite Aradinović, a Indy je tada navela da se odriče Edite.

– Niko nema idealni odnos u porodici. Pogriješila sam što sam to javno rekla, a u tom trenutku moja slabost je bila jača. Edita je moja rođena sestra, a nas dvije se bavimo javnim poslom i ljudi jedva čekaju da se desi nešto loše. Jedva čekaju da budemo zavađene, jer važimo za ozbiljne vokale i obje imamo predispozicije za veliki uspjeh – objasnila je Indy i dodala:

– Kod nas je stalno dinamično, uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je veoma strastvena i temperamentna, baš kao i ja. Naš karakter je sličan, ali opet smo veoma različite. Među prvima sam čula njen duet s Acom Pejovićem, pjesma je odlična i sretna sam zbog njenog uspjeha – zaključila je Indy.

The post Indy otkrila kako se bori sa osudama, pa progovorila o svađi sa Editom appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

ŠAKO PROGOVORIO O LAZIĆU: A onda je priznao da je doživio strašan udes koji je ostavio ozbiljne posljedice!

IZVOR
//?#

Šako je otkrio da je posavjetovao Darka, ali je i otkrio da je i sam imao veliki udes prije devet godina, kao i da nosi velike posljedice zbog toga.

– Darka sam posavjetovao jer je dobar čovjek i dobar pjevač, ima i dobru dušu. Ja kao čovjek koji nije sklon porocima, unosim alkohol ponekad i u količini koja meni prija, i s tim u skladu sam i savjetovao Darka. Moramo da čuvamo, ne samo sebe, već i tuđu djecu na ulici. Ja kao javna ličnost moram da vodim računa o ponašanju u saobraćaju jer time dajem primjer drugima – rekao je Šako u “Kontraviziji” i dodao:

– I ja sam imao jedan veliki udes prije devet godina i to me je dobro ošamarilo. Sreća što nisam bio kriv, ali u svakom slučaju nosim velike posljedice.
Izvor: Alo.rs.

 

The post ŠAKO PROGOVORIO O LAZIĆU: A onda je priznao da je doživio strašan udes koji je ostavio ozbiljne posljedice! appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

BEKVALČEVA IH OTKUCALA: Evo šta se stvarno dešava između Goce, Kije, Leontine i Milana

IZVOR
//?#

Nataša Bekvalac zajedno sa Gocom Tržan, Kijom Kockar, Leontinom Vukomanović i Milanom Stankovićem, čini ekipu žirija “Pinkovih zvezdica”, muzičkog takmičenja za najmlađe. U kratkim pauzama situacija postaje napeta, jer svako pokušava da obavi što više stvari za jako malo vremena.

-Cijenim i poštujem sve kolege koje sjede sa mnom u studiju. Leontina, Goca i Milan imaju veliko iskustvo što se tiče ovog takmičenja, dok smo Kija i ja novi članovi. Nama je teže jer ne znamo razvojni put te djece, a oni mogu da uporede sa prethodnim sezonama. Ali svako od nas ima svoje mišljenje i dobro se slažemo. U pauzama, koje su kratke, svako od nas gleda da uradi što više. Ja potrčim da pozovem djecu, da čujem šta radi Katja i kako je Hani bilo u školi. Svi članovi žirija su ostvarene ličnosti i nema sujete među nama. Često se šalimo, pa čak i tokom snimanja zasmejemo jedni druge- ispričala je Nataša.

-Sjediti u crvenoj fotelji nije nimalo lako. Istovremeno se osjećate lijepo jer ste dio nečijeg odrastanja i njegovih prvih koraka na javnoj sceni, pomažete mu da muzički sazri, ali je i odgovorno. Znate da morate da izmjerite riječi i ton kojim ćete djetetu reći da nešto nije dobro ako zaista nije dobro jer to može usmjeriti njegov život. Nikada nisam bila pristalica laži, te da nekoga ne bih uvrijedila da je bolje da ćutim ili kažem kako nije. Zato nisam sigurna da sam takmičarima simpatična, ali se nadam da će na kraju takmičenja shvatiti da moja oštrina i strogoća u ocjenjivanju imaju za cilj samo najbolje, a to je da ih stimulišem da puno vježbaju i rade na sebi. Stroga sam samo da bi oni bili bolji i to mi je jedino važno– dodaje ona.

S druge strane, pjevačica koja je i sama karijeru gradila od malih nogu, vjeruje u moć dobre kritike.

-U muzici sam od djetinjstva, temelje moje muzičke karijere svakako čine dječiji festivali koji danas gotovo i ne postoje. Ali ‘Pinkove zvezdice’ su nešto najsličnije njima, zato vrlo dobro znam kako se osjeća svako dijete kada u bekstejdžu čeka da izađe na scenu i pokaže se u najboljem svjetlu. Znam taj osjećaj kada ti srce lupa, kada su trema i euforija povezane sa strahom da li ćeš pokazati najbolju sebe. Ali, isto tako znam da su meni mnogo više pomogle kritike nego pohvale i zato se trudim da im uvijek dam savjet, pa ponekad čak budem i stroga, ali samo kako bi ih natjerala da budu najbolja verzija sebe. Oni su svi manje ili više talentovani i ako budu radili na sebi, sigurno će imati blistave karijere.

Tokom žiriranja najveći problem predstavlja joj vrijeme.

-Dugo se snima svaka emisija i treba imati kocentraciju toliko sati, ali onda vas neko razgali pjesmom ili oduva nastupom i sve zaboravite. Teško mi je i to što neki mališani loše prihvate kritiku, a onda to ne urodi plodom ako je ne usvoje. Smatram da svaki roditelj koji sa djetetom prolazi kroz takmičenje mora na početku da ga nauči kako se podnosi uspjeh, a kako poraz. Da žiri nije tu da kritikuje bez razloga, već da su to zapravo naši savjeti. Moj muzički put nije bio lak ali nikada nisam ni pomislila da odustanem ili da me nečija kritika demorališe, usvajala sam sve što sam vidjela kao dobar putokaz kud da idem.

Što se tiče njene kćerke Hane, kaže da ne bi voljela da krene njenim stopama.

-Hana jeste muzikalna, ali se nadam da je to samo hobi koji će joj uljepšati dan dok pjevuši po kući, sa drugarima ili dok se kupa. Ne bih voljela da jednog dana bude pjevačica. Mom djetetu bih poželjela mnogo lakši životni put nego što je bio moj. Hanu sam namjerno upoznala sa svim dobrim i lošim stvarima koje nose staze pjevačkog života. Mnogi vide samo momenat kada pjevačica sređena izađe na binu i otpjeva pjesmu, a sve prije i poslije toga se ne vidi. To nije lak posao, naročito ne za ženu, zato ne bih voljela da se moje dijete muči hodajući mojim stopama.

Evo šta, po njenom mišljenju, treba da posjeduje buduća zvijezda:

-Jedno bez drugog ne ide. Važno je da budete talentovani i da volite to što radite, ali harizma i onaj neki iks faktor su presudni. Morate nečim da se izdvojite iz mase talentovane djece. Danas je mnogo pjevača i onih koji to žele da budu, ali nije vam dovoljan samo talenat da biste bili u vrhu. Imate pjevača koji vrhunski pjevaju, ali nemaju harizmu i nikada nisu napravili bogatu karijeru, sa druge strane imate one čiji vokalne sposobnosti su daleko niže, ali plijene i publika ih voli i sluša.

Poslovni i porodični život trudi se da balansira, ali kaže kako nimalo nije lako.

-Nije lako, ali je izvodljivo. Otkada sam postala majka vrlo je jasno šta je prioritet u mom životu. Sada ih imam dva i ni zbog čega ne mogu da padnu na toj listi prioriteta. Imam tu sreću da mi porodica pomaže, ali i djevojka koja brine o Katji, a koja nam je kao član porodice. Zato sam bezbrižna dok radim ili nastupam jer znam da su u sigurnim rukama. Sa druge strane, moj posao nema radno vrijeme, pa tako mogu da se pametno organizujem i provedem što više vremena sa Hanom i Katjom.

 

 

Izvor: Kurir.rs.

The post BEKVALČEVA IH OTKUCALA: Evo šta se stvarno dešava između Goce, Kije, Leontine i Milana appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak

Intervju

LEPA LUKIĆ KRALA OD KOLEGICA PA JOJ POCIJEPALE ODJEĆU: Pjevačica ispričala šta joj se desilo na samom početku karijere

IZVOR
//?#

Lepa Lukić priznala je da je na početku karijere “krala zanat” od svojih kolegica, kako bi se na najbolji način i brzo snašla u novonastaloj situaciji. Kako kaže, kad bi neko nastupao, ona bi krišom iza zavjese posmatrala sve – od načina odjevanja do držanja.

-Virila sam iza zavjese kako se kolegice ponašaju, gdje drže ruke, krala sam… ima ona pjesma od Tereze Kesovije, ‘Krala sam’.., ispričala je Lepa, kojoj se to vrijeme nije dopadalo ni kako izgleda.

-Voljela sam da nosim rolke. Imam dugačak vrat, a nisam znala šta je ljepota žene– priznala je ona, te istakla da joj je u tome upravo Tereza i pomogla, ali na vrlo neobičan način.

-Zašto nosiš rolke? Imaš lijep vrat- rekla joj je pa joj i pocijepala istu! “Imaš prelijepe ruke! Ruke gore!– savjetovala bi je ona, dok je Lepa samo upijala kao sunđer.

Kako ističe, današnje kolegice smatraju da sve znaju pa i ne traže savjete. Međutim, ona svakako pravim pjevačicama i ne smatra sve one koji se danas tim poslom bave.

-Snežana, Bekuta, Merima, bojim se da sam nekog preskočila… I Zorica Brunclik- navela je ona pored sebe prave pjevačice koje, kako kaže, jedine i znaju da pjevaju.

Izvor: Kurir.rs.

The post LEPA LUKIĆ KRALA OD KOLEGICA PA JOJ POCIJEPALE ODJEĆU: Pjevačica ispričala šta joj se desilo na samom početku karijere appeared first on Express.

Expresstabloid.ba

Pročitaj članak
Advertisement

Lajkujte Estradu

NE PROPUSTITE NAJVAŽNIJE

showPrije 3 sata

Nisu u svađi? Meghan, William, Kate i Harry imaju grupni chat

IZVOR24hr Jesu li najbolje prijateljice? Ne. Razgovaraju li svake sekunde? Ne. Mrze li se? Apsolutno ne, pišu američki mediji. Kažu...

showPrije 4 sata

Goran strastveno poljubio Ivu: ‘Volim kada mi žena fino kuha’

IZVOR24hr U vili je djevojke posjetila vidovnjakinja i prorekla im budućnost, a Iva je pripremila romantičnu večeru koju su ona...

showPrije 4 sata

Situacija je sve gora: Otišla još jedna Meghanina asistentica

IZVOR24hr Njezin odlazak mogao bi napokon potvrditi glasine da je s Meghan uistinu vrlo teško raditi. Naime, Samantha je na...

showPrije 5 sati

Vratili se stari farmeri: Plesali i slavili zadnje tjedne na imanju

IZVOR24hr No, ovaj posljednji tjedan boravka na farmi bit će ipak nešto drugačiji. Za farmerskim stolom ponovo je sjelo svih...

VijestiPrije 5 sati

EMELIN FETIĆ PREDSTAVIO PJESMU I SPOT „TVOJ“: Podrška stigla od Lukasa i Medenice

IZVOR//?#Emelin Fetić se publici predstavio u takmičenju „Zvezde Granda“. Ovih dana je objavo svoju prvu pjesmu i spot „Tvoj“. Za...

showPrije 5 sati

Glavni lik odustao od glume, a Scarlett danas zgrće milijune

IZVOR24hr Nakon što je Culkin odbio snimati, redatelji su svejedno mislili ostaviti Marva i Harryja. Oni bi se u trećem...

showPrije 6 sati

Irena diže 70 kila: Ustaje se u pola pet ujutro i ide na zornicu

IZVOR24hr Irena redovito objavljuje fotografije iz teretane, a društvene mreže su joj prepune podrške. Mnogi je nazivaju kraljicom, a nedavno...

VijestiPrije 6 sati

DRUGA ŠANSA: Nekada je nastupala pred 20.000 ljudi, a sada se takmiči u “Zvezdama Granda”

IZVOR//?#Upravo to se dogodilo Aldini Beširević Tatarević koja je postigla zapažene rezultate u bosansko-hercegovačkom šouu “ZMBT” prije osam godina, kada...

NajnovijePrije 6 sati

Darko mora na još jednu hitnu operaciju!

Borba i dalje traje!

showPrije 7 sati

Kerum: ‘Moj sin ima shopping centar, tko želi može uspjeti’

IZVOR24hr Zašto bi moj Joke selija vani?! Ovdje ima uspješan biznis. Ko ‘oće radit, taj ima mogućnosti. Ovi šta su...

VijestiPrije 7 sati

ZAJEDNO VJEŽBAJU: Kćerka Gagija Đoganija započinje muzičku karijeru?

IZVOR//?#Luna je sinoć pobijedila sa svojim timom u izvedbi legendarne koreografije pjesme “Thriller” Majkla Džeksona. Gagi je nastavio da objavljuje...

VijestiPrije 8 sati

KOKE ČASTIO MUZIČARE: Uranila „najluđa noć“

IZVOR//?#Novogodišnji praznici se bliže,a televizijske stanice prirpemaju programe za „najluđu noć“. Televizija „Face“ je snimala svoj novogodišnji programa, a na...

showPrije 8 sati

‘Moja priča se u niti jednom trenu ne dotiče nauka Crkve’

IZVOR24hr Ponukana tom nenadanom plimom ljubavi koja se dogodila oko molitve pozvala me gospođa Baslov na izlaganje u mali prostor...

showPrije 9 sati

Superman: ‘Volim Zagreb, idem u kino, a nitko ne zna tko sam’

IZVOR24hr Prije točno 30 godina supruga Christophera Reevea posjetila ga je u Zagrebu za vrijeme snimanja ‘Velikog bijega’ 1988. Između snimanja...

showPrije 9 sati

‘Karlo, mnogo njih mi govori da je gotovo, ali ja znam da nije…’

IZVOR24hr Iako se pjevačica Josipa Lisac i Karlo Metikoš nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav sve dok ih smrt...

VijestiPrije 9 sati

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ U PROVODU SA SINOM: Svi mislili da mu je brat

IZVOR//?#Glumac Janko Popović Volarić poveo je svog sina Davida na koncert Damira Urbana u Tvornici.David ima već dvadeset godina, a...

VijestiPrije 10 sati

JOŠ JEDNA INTERVENCIJA: Šta je novo na Severininom licu?

IZVOR//?#Severina Kojić oduvijek je plijenila pažnju zanosnim izgledom, a mnogi će se složiti kako je s godinama sve ljepša te...

VijestiPrije 10 sati

SVE ZBOG KĆERKE: Sonja Vuksanović ukrasila dom

IZVOR//?#U domu koji je nekada dijelila sa bivšim suprugom Acom Lukasom, Sonja Vuksanović danas živi sa zajedničkom kćerkicom Viktorijom. Kako...

showPrije 10 sati

Plesačica Tanja je ‘dostepala’ do zlata i pomela Broadway…

IZVOR24hr Zagrepčanka Tanja vratila se s natjecanju iz Njemačke sa zlatom oko vrata i osmijehom od uha do uha. Pobijedila...

LifestylePrije 10 sati

Adriana Lima i mala crna haljina – dva vječna klasika

IZVORKombinacija klasičnih elemenata u vamp maniri Adriana Lima i mala crna haljina – dva vječna klasika je sadržaj prenesen sa...

showPrije 10 sati

Baka Meryl: Glumica će prvi puta dobiti unuče u 70. godini

IZVOR24hr Mery Streep ima četvero djece, tri kćeri i sina, a sada joj je najstarija kći Mamie Gummer (35), nakon...

LifestylePrije 10 sati

Evo zašto crveno nije uvijek dobra ideja

IZVORJe li Alicia Keys pretjerala? Evo zašto crveno nije uvijek dobra ideja je sadržaj prenesen sa Elle.hr. Elle

NajnovijePrije 10 sati

Urlici i psovke odjekivali "Zadrugom"! Sve se treslo!

Haos!

VijestiPrije 11 sati

BIOLOŠKI SAT OTKUCAVA: Jelena Rozga raznježila fotografijom

IZVOR//?#Jelena Rozga objavila je na svom Instagram profilu novu fotografiju. Na njoj poznata plavuša pozira uz dječja kolica, koja su dio...

showPrije 11 sati

Slijepa Hrvatica ispala je korak do finala njemačkog The Voicea

IZVOR24hr U polufinalu se predstavila pjesmom ‘Free Your Mind’, a u ovoj sezoni pjevala je pjesme Martina Gayea, Adele i...

showPrije 11 sati

Kakvo postignuće: ‘Aquaman’ je otplivao do rekordne zarade

IZVOR24hr Za razliku od mnogih drugih filmova, ‘Aquaman’ je imao svoju premijeru u Kini, a ne u kinima Sjeverne Amerike....

NajnovijePrije 11 sati

Kakvo postignuće: ‘Aquaman’ je otplivao do rekordne zarade

Za razliku od mnogih drugih filmova, ‘Aquaman’ je imao svoju premijeru u Kini, a ne u kinima Sjeverne Amerike. Film...

showPrije 11 sati

Gledatelji Supertalenta bijesni: ‘Kako Slovenci nisu u finalu?’

IZVOR24hr Ovo nije bila istina, klanjam se ovom nastupu. Pa ljudi moji. A sad ću reći što nisam rekla nikome,...

NajnovijePrije 11 sati

Indi vodila borbu sa kilogramima, a imala je OVAJ PROBLEM sa zdravljem!

IZVORIndira Aradinović Indi otkriva kako se borila sa svim nedaćama, ali i prednostima koje joj je nametala karijera. “Bila sam...

NajnovijePrije 11 sati

TUKLI MALU MAGDALENU MOKROM METLOM?! Ljuba otkrila STRAVIČNU TAJNU porodice Subotić… (VIDEO)

IZVORAleksandra Subotić bila je i učesnica “Parova” i tada jedna scena koja se odigrala u tom riajlitiju ostala zapažena. Naime,...

VijestiPrije 12 sati

KANDIDAT U ZVEZDAMA GRANDA PRETJERAO: Mogu ja vas da učim pjevanju

IZVOR//?#Kada se 32-godišnji Stefan Veličkovski u subotu pojavio na sceni “Zvezda Granda”, glasovi žirija nisu izostali zbog očiglednog talenta za...

VijestiPrije 12 sati

Armin Bijedić, Džidža i Bosanac pune dvorane u Americi

IZVOR//?#Armin Bijedić zajedno sa legendarnim Draganom Stojkovićem Bosancem, koji je u bogatoj karijeri napravio desetine hitova, te njegovom kćerkom Aleksandrom...

showPrije 12 sati

Goran poveo cure na trening, a Iva pokazala svoje ‘drugo lice’

IZVOR24hr Red je došao i na grupni spoj te se borba među djevojkama preselila na vojni poligon, a Iva Runjanin je odlučila...

NajnovijePrije 12 sati

Bez imalo blama raširila međunožje, sve na izvolte! (VIDEO 18+)

Neverovatno, ali istinito!

NajnovijePrije 12 sati

“Jednom na njen rođendan, a drugi put na godišnjicu njihove veze!” Jelena Krunić priznala da je Kiju dečko varao sa njom! (FOTO)

IZVORKija Kockar i Jelena Krunić bile su dobre drugarice tokom prve sezone Zadruge, ali su ubrzo nakon izlaska iz rijalitija...

Prije 13 sati

OVDE ŽIVI POSLE RAZVODA Ovako izgledaju delovi LUKSUZNOG DOMA Emine Jahović

IZVOR Pevačica Emina Jahović je i nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala nastavila da živi u Istanbulu, kako njeni...

showPrije 13 sati

Neviđena situacija: Kritičari oduševljeni ‘Transformerima’

IZVOR24hr Novi film iz franšize, nazvan ‘Bumblebee’ prema glavnom liku, iznenadio je kritičare koji su pogledali film do te mjere,...

NajnovijePrije 13 sati

Veljko Ražnatović OSUĐEN zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA! Evo kakvu je kaznu dobio!

IZVORVeljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović, i trojica njegovih prijatelja osuđeni su danas u banjalučkom Osnovnom sudu na novčane...

NajnovijePrije 13 sati

TRENUTNO NAJAKTUELNIJA EKIPA U EMISIJI “AMI G SHOW”: Buba, Džala, Lukas i Senida će kod Ognjena prvi put zaigrati RUSKI RULET!

IZVOR “Pakleni decembar” u emisiji “Ami G Show” se nastavlja i ovog utorka od 23 časa na TV Pink, kada...

NajnovijePrije 13 sati

PREMIJERA! Nova Seka Aleksić poručuje “BOLJA SAM OD ZDRAVLJA”! (VIDEO)

IZVOR Seka Aleksić je pred svoj novogodišnji nastup u BelExpo centru iznenadila fanove novim singlom i spotom “Bolja sam od...

NajnovijePrije 14 sati

VELJKO DANAS SLAVI 22. ROĐENDAN: Evo kako mu je slavna mama čestitala, ali NJEGOVO obećanje će vas ODUŠEVITI

IZVORVeljko Ražnatović danas slavi 22. rođendan, a osim velikog broja prijatelja, rođendan mu je žestitaa i majka Svetlana. “Srećan ti...

VijestiPrije 14 sati

SPREMNA ZA 2019: Poslije razvoda, Emina uživa u luksuznom domu

IZVOR//?#Nakon vijesti o razvodu počeli su navodi da se Emina ne osjeća dobro, da je pala u depresiju, a fanovi...

NajnovijePrije 14 sati

Pet zadrugara KAŽNJENO! Veliki šef nikad suroviji

Prvo ih nagradio, a onda…

showPrije 14 sati

Crkva se ograđuje od Danijele: ‘Širi istočnjačku duhovnost…’

IZVOR24hr Ispostavilo se kako je to što je Danijela Martinović tamo svjedočila u suprotnosti s katoličkim naukom, sa Svetim Pismom...

NajnovijePrije 14 sati

Miljana usred noći došla do Zolinog kreveta, ispolivala ga vodom, pa mu udarila takav šamar da mu se glava okrenula! (VIDEO)

IZVORMiljana Kulić pre odlaska na spavanje slučajno je vodom ispolivala krevet svog dečka Lazara Čolića Zole. Nakon toga Miljana mu...

NajnovijePrije 14 sati

Ivan Marinković pokrao Šešelja u “Parovima”

IZVOR Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj je kao i svakog vikenda bio voditelj u rijalitiju “Parovi”, međutim, nije...

showPrije 14 sati

Koncert legende Mate Miše Kovača uskoro rasprodan

IZVOR24hr Ne jenjava interes za koncertom godine u Splitu. Požurite po svoje ulaznice

showPrije 14 sati

Kirk Douglas (102): ‘Bio sam zločest dečko i varao suprugu’

IZVOR24hr Kirk je cijeli dan proveo u društvu supruge Anne, također glumice s kojom je u braku već 64 godine. Par...

LifestylePrije 15 sati

Dakota Johnson očarala u Gucci haljini inspriranoj Kupidom

IZVORNeočekivana kreacija ostati će zapamćena na zatvaranju festivala Dakota Johnson očarala u Gucci haljini inspriranoj Kupidom je sadržaj prenesen sa...

VijestiPrije 15 sati

AMRA HALEBIĆ NAKON NESREĆE: Sadaka nas je spasila!

IZVOR//?#Nakon što se pojavila vijest da je Amra Halebić doživjela saobraćajnu nesreću ovom prilikom kontaktirali smo poznatu pjevačicu te nam...

NajnovijePrije 15 sati

Ana Kokić: Spremam noć za pamćenje

Za nju nema odmora

IntervjuPrije 15 sati

Indy otkrila kako se bori sa osudama, pa progovorila o svađi sa Editom

IZVOR//?#Kada se prije više od jedne decenije pojavila na estradi, Indiri Aradinović Indy su svi predviđali blistavu karijeru. Ona je...

showPrije 15 sati

Janko se pohvalio slikom sina Davida: ‘Izgledate kao braća’

IZVOR24hr Sin me već debelo prerastao, pa je bilo vrijeme da odemo zajedno na Urbana. David je noćas uspješno zaražen,...

NajnovijePrije 16 sati

Miki i Suzana žele S*KS! Obratio se njenom mužu u programu uživo!

Baš su se opustili…

showPrije 16 sati

‘Meghan je na prvom vjenčanju svim gostima dala marihuanu’

IZVOR24hr Otac Meghan Markle otvoreno je progovorio o konzumiranju marihuane na vjenčanju svoje kćeri jer ona na Jamajci, gdje se...

VijestiPrije 16 sati

Gledala sam prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima: Viktorija otkrila zašto je probala heroin

IZVOR//?#Snežana Mišković Viktorija u nekoliko navrata je govorila o svom iskustvu sa drogom, a jednom prilikom priznala je da je...

VijestiPrije 17 sati

Aleksandra i David glumili da imaju se*s: Spremni na sve samo da dobiju kadar, ali OVO ih je odalo!

IZVORNišta im nije sveto. Izvor : alo.rs

Advertisement

POPULARNO