Mariah Carey

Mariah Carey Hand and Footprints Ceremony - Los Angeles | Autor: Janet Gough/Press Association/PIXSELLFoto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Apstinirala je s bivšim zaručnikom Jamesom Packerom, a to je učinila i s bivšim suprugom Nickom Cannonom.

– Nick i ja vjerujemo u iste stvari pa smo zaključili kako ćemo pričekati sa seksom sve dok se ne vjenčamo – rekla je Mariah.

Ali Landry

USA - 6th Annual Safety Awareness Event - Culver City | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLFoto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Miss Amerike postala je 1996. godine, a priznala je kako se sa suprugom Alejandrom Monteverdeom nije seksala sve do vjenčanja u travnju 2006. godine.

Jessica Simpson

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

Zbog svojih baptističkih vjerovanja odlučila je da će ostati djevica. Prvi put se poseksala kad je imala 22 godine sa svojim tadašnjim suprugom Nickom Lacheyem. Razveli su se nakon četiri godine.

Adriana Lima

Foto: Instagram

Brazilska manekenka izjavila je kako nije imala seks prije braka. Tada je otkrila da se želi čuvati za onog pravog. Tri godine kasnije udala se za Marka Jarića i s njim dobila dvoje djece. Rastali su se prošle godine.

Tina Fey

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/PixsellFoto: Reuters/Pixsell

Komičarka je ispričala da se prvi put seksala kad joj je bilo 24, i to sa sadašnjim suprugom Jeffom Richmondom. Suzdržavala se jer je željela pronaći muškarca svog života i s njime izgubiti nevinost.

Ciara

Foto: reuters/pixsell

Sa zvijezdom Seattle Seahawksa pjevačica je odlučila živjeti u predbračnoj čistoći. Ciara (31) je prije toga bila u braku s reperom Futureom s kojim ima sina, a rastali su se zbog njegove nevjere.

PODIJELI