Ivan Volarić Zak (38) dugo očekivanim spotom za pjesmu ‘Tko mi te krade’, izvedenu na koncertu u Areni Zagreb, oduševio je obožavatelje na svojem YouTube kanalu.

Upravo taj kantautorov hit s albuma ‘Bolja od najbolje’ bio je prijelomna točka najvećeg Zakova koncerta u dotadašnjoj karijeri. Već na prve taktove nastala je euforija među 15.000 fanova koji su svjetlima mobitela u publici napravili ‘zvjezdano nebo’.

arena_zak | Autor: Igor Soban/PIXSELLFoto: Igor Soban/PIXSELL Snimka koncerta: U montaži je upravo snimka cijelog koncerta u Areni i prikazat će se na HTV-u

– Bila je to večer za pamćenje jer snagu tih emocija nikad neću zaboraviti. Jedinstveni je doživljaj slušati 15.000 obožavatelja koji znaju svaki stih mojih pjesama. Kad sam stao pred njih, htio sam, bez lažne skromnosti, zaplakati od sreće. O takvom trenutku sanja svaki glazbenik – prisjetio se Zak. 

‘Tko mi te krade’ prvi je u nizu videa snimljenih nezaboravne noći 11. veljače 2017., koje će Zak objaviti. Snimka cijelog koncerta je u montaži te će je uskoro prikazati na HTV-u. 

Foto: promo Novi projekti: Glazbenik danas otvara Advent u Zadru i planira turneju po velikim dvoranama. Ubrzano radi i na novim projektima u vlastitom studiju La Bamba

Velikih nastupa mu ne manjka pa će danas, na Dan grada Zadra, uz spektakularan vatromet na Trgu Petra Zoranića otvoriti Advent. Kantautor planira turneju po velikim dvoranama, a ubrzano radi i na novim projektima u glazbenom studiju La Bamba.

PODIJELI