Nicole Kidman (50) nije mogla odoljeti mlađem kolegi iz Švedske Alexanderu Skarsgardu (41). 
Na dodjeli Emmyja glumica je proglašena najboljom u seriji “Male laži”, a njezin kolega Skarsgard proglašen je najboljim sporednim glumcem.

Oskarovka je bila toliko uzbuđena što je njezin televizijski suprug osvojio Emmy da ga je poljubila u usta. Nicoleinu pravom suprugu Keithu Urbanu (49) filmski prizor voljene supruge nije smetao pa ga je poljubac iskreno nasmijao.

Foto: Screenshot

Nicole i Keith u braku su od 2006. Imaju dvoje djece, Sunday Rose i Faith Margaret. Poznato je da je bračni par imao problema u braku zbog glumičine ljubomore.

– Bila je jako povrijeđena kad ju je Tom Cruise ostavio. Prestravljena je i misli da je to opet čeka iza ugla – otkrili su Kidmanini prijatelji.

Foto: BrightSide/Screenshot

– Hvala što ste me prihvatili kao jednu od vas – našalio se Alexander u pobjedničkom govoru obraćajući se kolegicama iz serije “Male laži” Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Lauri Dern i Shailene Woodley.

On je 1999. u Švedskoj izabran za najseksi muškarca. Po mišljenju mnogih žena diljem svijeta, tu titulu i dalje nosi. Šveđanin je u jednom trenutku prestao glumiti. Osam godina producenti su mu nudili uloge koje je odbijao unatoč visokim honorarima. Studirao je političke znanosti, služio vojnu službu u marincima i htio upisati studij arhitekture u Stockholmu.

PODIJELI