Rat između Jelene Krunić i Ljube Pantović ušao je u novu rundu.

Krunićeva poručuje da će tužiti Ljubu za sve uvrede i dodaje da će tek otkriti šta sve zna o Pantovićevoj, pošto je čula da ju je Ljuba nazvala prostitutkom i narkomankom.

“Tužiću je za svaku izgovorenu reč. Ko ima dokaze da li se drogiram ili ne? Ne razumem kakve su to tvrdnje i gluposti. Kakve dokaze može da ima, nisam ništa uzimala i ništa ne može da dokaže. Nisam narkomanka i imam dečka koji me voli”, kaže Jelena i dodaje:

“Ne znam koje tvrdnje još može da iznese na moj račun, rekla je da se drogiram, da sam prostitutka, koje gore stvari od toga može da laje po novinama. Zaista je luda kada takve gluposti priča”.

Jelena tvrdi da ona ima dosta dokaza koji mogu da naškode Ljubi ukoliko ih objavi.

Džaba ti udarci, imam mnogo više dokaza od nje u rukama. Kada je budem videla, i te kako ću joj reći neke stvari, ali kapiram da joj neće biti prijatno kada cela Srbija čuje ko je zapravo Ljuba Pantović, mada već svi znaju s kim je bila, s kim je taj čovek bio, odnosno sa njenom ćerkom. Ćerka i majka su delile isti polni organ. Ima li šta gore? Iz tog bolesnog odnosa rodilo se dete. Sve sam to znala od početka, ali pošto meni nije problem da pričam sve ono što znam, tako ću i ovo izneti”, napominje Jelena za Alo i nastavlja:

“S obzirom na to da je Aleksandra Subotić izgubila nevinost sa 14 godina, posle toga je imala mnogo. Tražila je tokom boravka u rijalitiju da ide u zatvorske posete od tri sata. Ne mislim nešto pozitivno o devojkama koje se bave najstarijim zanimanjem sa tako malo godina. Takva devojka bi mogla samo tako da se ponaša jer sledi primer svoje majke. Ljudi samo mogu da vide kakva majka, takva i ćerka i sve će im biti jasno”.

Krunićeva dalje otkriva da Ljuba i Aleksandra nisu u dobrim odnosima, kako su to predstavile u rijalitiju Parovi.

“Ljuba samo laže da su u odličnom odnosu. Svi dobro znamo kada joj je Aleksandra rekla u dvorištu pred svim ukućanima u živom programu: Gde si bila sve ove godine, na šta je Ljuba ućutala. Vidi se odlično da tu ne postoji odnos majke i ćerke”.

PODIJELI